User
Pass
2FA

Chiar nu exista dreptate in tara asta???
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4981
addicter

[/spit...Palalila!]

Status: Offline
(since 05-04-2012 08:19)

Votes: 5

Post Posted: 22-06-2011, 13:50:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si eu te intreb alceva, daca eu sa zicem ca am lasat usa deschisa, era obligatoriu sa intre cineva in casa sa fure tot? (da era, ca de aia suntem in romania) si daca hotii au intrat in casa, si fura tot, trebuie lasati nepedepsiti?....eu despre asta vorbesc, nu alceva....
-cand am cerut contul inapoi am dat si o idee, despre cum sar putea face treaba asta, si avand in vedere cate dovezi am, nici nu era mare munca @Stigmata
-ulterior, am specificat, ca nu am nevoie de cont, il vrea banat macar, pt ca intra pe char si incepea sa'l injure pe taicamiu etc,

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 22-06-2011, 15:32:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
Quote:
raman cu intrebarea, dc miam pierdut timpul si banii?...-

Fiindca n-ai fost in stare sa ai grija de parola ta. E vina ta de la un cap la celalalt.

Ca tot ai zis de "tara asta" si ai dezvoltat prea tare subiectul, te intreb asa: Daca lasi usa deschisa si iti intra in casa hotii si iti iau totul, e vina administratorului ca ai lasat tu usa deschisa?

Prietene , aici tu nu ai dreptate , sa zicem ca lasi usa deschisa , atata timp cat e pe proprietatea ta poti baga si cutitu in el... Dar tu asa gandesti , ca toti romanii , poate si tu poti lua keyloger doar prin simplul fapt ca iei o poza dp mess cu "e codat dai ban" , asa si aici, bafta la recuperare
atata timp cat are CHITANTE cu donatii (eu cred ca asta conteaza cel mai mult) nu vad dc nu siar primii charu inapoi...

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 22-06-2011, 16:32:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, tot n-ati inteles analogia.
Unde e treaba administratorului de bloc in furtul ala?
Si nu, nu poti lua keylogger cu o poza, boss, si nici cu mp3-uri.

Nu numai in Romania se fura, cat despre nepedepsire, meh, da, se putea bana contul, dar eu nu sunt GM si nici nu am legaturi mari cu WOW, asa ca nu-i decizia mea.

@Xtkmo:
1. Nu te-am bagat in seama, daca nu cumva te-am citat pe tine si n-am observat.
2. Nu suntem prieteni.
3. Daca-l prinde, n-are decat sa bage cutitu-n el, e treaba lui.
4. Cum gandesc ma toti romanii, desteptu' familiei cu generalizarile vietii?
5. Fiindca nu e treaba ta sa decizi regulile Freakz, d-aia nu vezi de ce nu si-ar primi charul inapoi. Decizia apartine lui Shocker, nu tie.

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 22-06-2011, 16:37:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

addicter wrote:

intrebare: vi se pare normal ca eu, care am dovezi ca acel char este al meu, ii cunosc toata istoria, guild intreg care poate confirma ca e charul meu, printuri de la low gs, chitantele de la donatii etc, deci este contul meu, sa nu fiu ajutat???

mie mi se pare normal.. ai nevoie de f multa prostie sa iei un keylogger

0 0

Back to top
addicter

[/spit...Palalila!]

Post Posted: 22-06-2011, 16:49:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cizma wrote:
addicter wrote:

intrebare: vi se pare normal ca eu, care am dovezi ca acel char este al meu, ii cunosc toata istoria, guild intreg care poate confirma ca e charul meu, printuri de la low gs, chitantele de la donatii etc, deci este contul meu, sa nu fiu ajutat???

dude, vezi bine pe unde o iei, ca mie mi se pare ca ai nevoie de mai multa prostie sa scrii un comment ca asta.

0 0

Back to top
10lei

[is not giving a crap]

(since 05-05-2013 14:05)

Post Posted: 22-06-2011, 20:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand , din ce am citi pe aici am inteles ca si el va ajutat (a donat ) frumos ar fii daca l-ati ajuta si voi . Trebuie sa va ganditi ca freakz a ajuns cam tot ce a putut sa ajunga pe woltk iar de acuma jucatori noi nu prea o sa mai vina in numar mare, deci, tineti la cei care sunt . Daca sunteti o comunitate unita ajutati-va intre voi , a facut o greseala asta este, trecem mai departe, dar macar vedeti ce puteti face pt el .
Stima staff .

0 0

Back to top
kisame

[belive , love , hate]

(since 24-03-2014 22:58)

Votes: 6

Post Posted: 22-06-2011, 21:17:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
Quote:
raman cu intrebarea, dc miam pierdut timpul si banii?...-

Fiindca n-ai fost in stare sa ai grija de parola ta. E vina ta de la un cap la celalalt.

Ca tot ai zis de "tara asta" si ai dezvoltat prea tare subiectul, te intreb asa: Daca lasi usa deschisa si iti intra in casa hotii si iti iau totul, e vina administratorului ca ai lasat tu usa deschisa?

Exemplul tau este = -1. dc? pentru ca daca faci chestia asta, chiar daca e vina ta, te ajuta cineva. si anume politia. Ei domnu' admin , singura problema e ca nu am cu ce sa compar "politia" din real life cu "ceva" de pe freakz. eventual cu shoker , care el centreaza, el da cu capul(a se citi : "singura autoritate").

Cat despre contul tau...mai asteapta odata decizia lui shoker. daca iti inchide iar postul si raspunsul v-a fi unu gen : " contul tau responsabilitatea ". e clar ca numai ai ce face.

Sa nu uit levier, te rog nu ma lua cu "nu suntem prieteni" dc mi-ai dat quote. asa cum i-ai facut si userului de deasupra. pot sa dau quote cui vrea muschiul meu

Did you see me lay down the law? I am the LAWGIVA!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hbrake

[Whisky Fan]

(since 12-06-2022 13:34)

Votes: 28

Post Posted: 22-06-2011, 23:11:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deja ati dat-o in pareri si posturi lipsite de noima. Comparati un joc cu real life ? Multe chestii arogante, fara niciun sens. De ce nu se asteapta reply-ul lui Shoker ?

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

Post Posted: 23-06-2011, 08:08:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

addicter wrote:
cizma wrote:
addicter wrote:

dude, vezi bine pe unde o iei, ca mie mi se pare ca ai nevoie de mai multa prostie sa scrii un comment ca asta.

erm... ai intrebat.. tiam raspuns... si nu ma face tu pe mine prost.. ca nu eu sunt ala care salveaza pozele de tip .exe in pc si imi pierd contu.. mkay?

0 0

Back to top
addicter

[/spit...Palalila!]

Post Posted: 23-06-2011, 09:55:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cizmulita,
1. tu incepi sa ma faci prost pe fata, si nu prea permit.
2. poti sa'ti iei monitorul in brate si sa sari pe spate cu el de la parter, ca nu stii tu ce am luat eu si pe cine tin eu in lista de mess...

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

Post Posted: 23-06-2011, 10:05:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

addicter wrote:
cizma wrote:
addicter wrote:

0 0

Back to top
jupiterestru

[uat da fac ?]

(since 31-01-2012 15:22)

Votes: 19

Post Posted: 23-06-2011, 20:25:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:

- Cu hide extension si icon change ce parere ai ?
- Nu ma contrazice pentru ca oricum n-ai dreptate. sal

ON:

- prietene, e greu, dar in tara asta nu ai ce sa faci. Mentalitatea basita a majoritatii iti ofera 2 solutii:
1. pleci din tara
2. te supui lor - nu ai cum sa ii schimbi, sunt multi care incearca, dar degeaba.

bafta.

0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 23-06-2011, 20:55:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jupiterestru wrote:
Levier wrote:

- Cu hide extension si icon change ce parere ai ?
- Nu ma contrazice pentru ca oricum n-ai dreptate. sal

Nu, .mp3 nu e .exe, nici jpeg nici mai stiu eu ce. Problema lor ca nu au bifat show extension. Chiar si asa , cu antivirus bun nu apuci sa deschizi aia... si cum s-a zis in mare parte ce era de zis, topic closed. Daca shocker mai are ceva de zis o sa o faca.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 25-06-2011, 20:46:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hbrake wrote:
De ce nu se asteapta reply-ul lui Shoker ?

Nu e nevoie sa raspund eu, http://forum.wow-freakz.com/REGULAMENT-PEDEPSE-RULES-PUNISHMENTS-t58312.html + http://forum.wow-freakz.com/AI-O-PROBLEMA-CITESTE-AICI-GOT-A-PROBLEM-READ-THIS-t55875.html e destul, nu stiu de ce toata lumea are impresia ca daca vine cu "nigga plzzz" o sa modific regulamentul/fac o exceptie pentru el

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 23 June 2011 18:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-02-2025, 22:42:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x