User
Pass
2FA

Clanul DTV Recruteaza

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message586
Lynxo DTV

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-03-2014 17:07)

Votes: 2

Post Posted: 15-02-2013, 17:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! Numele meu este Lynxo , sunt intr-un clan romanesc pe nume DTV-Draculas Transilvanyan Vampires ....pentru cei care doresc sa ni se alature si in divizia de Counter Strike sunt bine veniti doar cei care pot sa se comporte civilizat si omeneste, iar pentru cei care doresc sa organizam meciuri oficiale sau neoficiale , pot sa ma contacteze la numarul de telefon 0733695087 sau id de mess ----> theshooter206

Multumesc!

IMG: http://dtv-clan.ro/media/kunena/attachments/310/finallogo.PNG

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
shockysteel

[Mentally Stable]

(since 06-04-2013 22:54)

Post Posted: 18-02-2013, 20:48:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau si eu in clan
Dar sper ca e STEAM OFF si ca se dau meciurile dupa ora 19:00
Si sper inca un lucru..Ca sunt players buni si care au omenie si respect -
Daca asa ma poti contacta la id mess luis.spiku sau id skype luis.fotbalistu11 si vorbim
Sau dai post reply aici -

0 0

Back to top
Lynxo DTV

[Mentally Stable]

(since 20-03-2014 17:07)

Post Posted: 21-02-2013, 00:51:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai nu cerem Steam On sau off.Care are steam off e bine, daca este cineva cu steam on este bine la fel ca la steam off....
Nu cerem marea cu sarea...decat sa fii serios in primul rand.
Noi avem tactici de trupe speciale + comunicari simuland realitatea prin programul Teamspeak3 ....
Noi nu jucam ca trisori, jucam fair play si vrem sa simulam jocul Counter Strike cu strategii si cu comunicatii.

O sa iti dau add, imi cer scuze daca am intarziat cu un 'reply...dar am fost cam ocupat in ultima vreme...

Te-am adaugat pe mess...Astept sa ne cunoastem mai bine si dupa aceea sa vedem cam ce ai vreau tu ...cum gandesti tu , etc.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-02-2025, 07:41:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password