User
Pass
2FA

Class Guides - Freakz Edition

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1495
Pufarinaa

[Arch Druid]

Status: Offline
(since 23-02-2023 22:39)

Votes: 37

Post Posted: 19-03-2013, 02:59:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

• Atentie: NU vreau sa vad posturi aiurea gen "gg", "bravo", "felicitari", etc. in acest topic. Posturile de genul se vor face fie la topicul de Discutii, fie in topicul ghidului respectiv. Nu vreau sa imi umpleti acest topic de posturi inutile doar ca sa va faceti voi reputatie. Cine incalca aceasta regula are report.

• Aveti voie sa postati in acest topic DOAR cereri de ghiduri pentru diferite clase. Exemplu: "As dori si eu un ghid PvE pentru magul arcane, ma poate ajuta cineva?"

• Cand cineva vrea sa faca un ghid pentru o anumita cerere, va trebui sa ii dea quote omului respectiv si sa anunte (tot in acest topic) ca va incerca sa realizeze un astfel de ghid, precum sa precizeze cu aproximatie si timpul in care va fi terminat ghidul.
    Exemplu:
    Seanyne wrote:
    Dorel wrote:
    "As dori si eu un ghid PvE pentru magul arcane, ma poate ajuta cineva?"

Am sa incerc eu sa realizez un ghid pentru magul arcane. Dupa calculele mele il voi termina in 4-6 zile.

• Atentie: Ghidurile vor trebui facute in sectiunea de Tutoriale / guides facute de userii forumului . Dupa ce ati postat ghidul acolo sau daca aveti un ghid gata facut, imi puteti da private message sau puteti posta in acest topic link-ul spre ghid, de forma: [url=link_spre_ghid]Numele Ghidului[/url]

• Atentie: Ghidurile vor trebui facute integral de catre voi, asa cum merg clasele pe serverul Freakz si nu pe blizz (adica sa faceti spec-ul, rotatia, stilul de joc in functie de bugurile curente pe serverul Freakz). Ghidurile care au fost copiate de pe alte site-uri si care nu coincid cu realitatea de pe Freakz nu vor fi adaugate.

• Ghidurile vor trebui scrise in limba romana si nu in engleza, ca sa inteleaga tot nabul. Daca sunteti rabdatori puteti face 2 variante: una in romana si una in engleza, pentru straini. Deasemenea ghidurile nu trebuie scrise in limbajul de pe messenger, adica asa: "dk da dmg mre pt k e f buguyt si tot n@bul joaka acm dk unholy". Daca prind astfel de ghiduri va dau report.

• Daca nu stiti cum sa incepeti un ghid sau vreti sa va ghidati, puteti folosi ca model ghidul meu: Druid TANK Guide. Deasemenea daca aveti vreo nelamurire cum sa modificati unele lucruri in topic, cum sa adaugati pictograme, cum sa scrieti listat, sa adaugati cuprins, etc, nu ezitati sa imi dati un private message si sa ma intrebati sau sa postati la sectiunea de Discutii a guildei. (sa nu prind pe vreunu ca ma intreaba chestii de genu aici in topic)

• Atentie: Va rog frumos inca o data, daca aveti nelamuriri, intrebari, sugestii, etc, in legatura cu acest topic, sa le postati in sectiunea de Discutii a guildei, sau prin private message. Cine incalca aceasta regula are report.

• Desigur ca pentru cei care se implica si fac un ghid pentru a-i ajuta pe cei din guilda sa inteleaga o clasa mai bine, exista si recompense in DKP. (voi vorbi cu Gogonel ca sa stabilim exact recompensele pentru oamenii care se implica, recompense pe care le voi posta in acest topic)

• Druid

• Mage
    • Arcane
    • Fire
    • Frost

• Shaman
    • Elemental
    • Enhancement
    • Restoration

• Warlock
    • Affliction
    • Demonology
    • Destruction

• Death Knight:
    • Blood
    • Frost
    • Unholy

• Hunter
    • Beastmastery
    • Marksmanship
    • Survival

• Paladin
    • Holy
    • Protection
    • Retribution

• Priest
    • Discipline
    • Holy
    • Shadow

• Rogue
    • Assassination
    • Combat
    • Subtlety

• Warrior
    • Arms
    • Fury
    • Protection

• Druid
    • Balance
    • Feral
    • Restoration

• Mage
    • Arcane
    • Fire
    • Frost

• Shaman
    • Elemental
    • Enhancement
    • Restoration

• Warlock
    • Affliction
    • Demonology
    • Destruction

• Death Knight:
    • Blood
    • Frost
    • Unholy

• Hunter
    • Beastmastery
    • Marksmanship
    • Survival

• Paladin
    • Holy
    • Protection
    • Retribution

• Priest
    • Discipline
    • Holy
    • Shadow

• Rogue
    • Assassination
    • Combat
    • Subtlety

• Warrior
    • Arms
    • Fury
    • Protection

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
portocal

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-04-2013 13:10)

Votes: 2

Post Posted: 26-03-2013, 12:52:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare , as dori un ghid PVE pentru Shaman Elemental , ma poti ajuta?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shpace, 04 November 2015 17:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 29-11-2024, 05:53:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x