User
Pass
2FA

Continuare reclamatie Bau

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message642
malasortee
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 19-04-2012 10:09)

Votes: 5

Post Posted: 10-03-2012, 00:15:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi cer scuze bau ca nu am vazut reclamatia
Am patit si eu sa ma disturbe altii cand fac un demo.
Data tot sunteti asa de mult pe srv ar trebui sa stiti regulamentul
Cand plictisesti un admin cu afirmatii si faci gura ca ti sa facut poze sau alte trebuiri
gag retry dupa gag ban 120 minute apoi restu
Bau e nevinovat cu o mica greseala ca trebuia sa fie atent la demo...dar se intampla

THE LEGENT OF OANA

OANA WAS THE BEST OWNER THAT EVER EXISTED
TO BE CONTINUED
In loc sa dai dovada de respect si competenta vii si incriminezi si ai un vocabular pe care o fata nu ar trebui sa-l aiba
Stii vorba aia respecta si vei fi respectat
M-ai disperat cu vorba aia "sunt jucatori buni si noi ii dam afara sa facem rank"
Una la mana
Ce rank facem? poate ban list
Doi la mana
Nu am dat si nici nu dam baieti care joaca bine daca se incadreaza in regulament
Trei la mana
In loc sa o faci pe politista sa vezi ce sa intamplat ce si cum a fost cum sa desfasurat carei firul povesti tu te iei dupa "joaca bine si e cinstit stiu eu am facut ss pe vremea dinozaurilor"
Oricine calca pe srv si il stim de jucator bun tot mai trebuie cate o atentie
Daca ownerii nu joaca cum trebuie dar nai ca sa comentezi.

Bau prietene cat ma cert eu cu tine tot esti pretenu meu.
Respect

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*Bau*

[Mentally Stable]

(since 23-05-2014 06:41)

Votes: 4

Post Posted: 10-03-2012, 07:22:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

corect trebuia sa fiu mai atent, insa pe final de demo sau in ultimul print din pozele din reclamatia precedenta se vede exact cand am vrut sa dau detsroy lu ala si iesise in secunda aia, o fractiune de secunda,dar cand te streseaza 10 odata trebuia sa impaci si capra si ...... capra, iar pe langa exact atunci dadusem destroy la altu ,deci eram pe 2 playeri iar pe langa vre-o 2 vorbeau urat s-a vazut si in logs ,altu stress pe u@ ,am demo cu penultimu ban in Bau ban list sa vezi ca mai dadusesm destroy la unu boss ,erau mai multe situatii in acelasi timp , ca daca eram lasat in pace imi faceam treaba si dadeam destroy mai de inainte..dar in fine.. Stima, good day.. ce-a fost a trecut.. m-am ales si eu cu warmuri , nu meritam reclamatia asta, eu daca erau in situatia lui imi era rusine sa fac reclamatie fiind admin si stiind anumite reguli de baza,el avea alt nick,nici nu stiam cine si cum este,pt mine a fost si este un simplu player pe r2

Posturi unite automat, 10-03-2012, 07:22:26

interesante chestiile alea cu 1 la mana, 2 la mana, 3 la mana... lol te l-as sa imi dai o lama pt asta -) .. Good day weekend placut all

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 10-03-2012, 11:32:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mala, te-ai lasat de cs si te-ai apucat de pus romane pe forum? Ce inseamna toate astea, imi este greu sa inteleg....

0 0

Back to top
Average

[Mentally Stable]

(since 29-09-2021 19:39)

Post Posted: 10-03-2012, 12:51:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda se pare ca problema este mai veche il las pe X-M3N sa ia o decizie la fel ca si ze1ss nu inteleg mai nimic.
0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 09:06)

Post Posted: 10-03-2012, 13:07:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Decizia am dat-o ieri. Si astept din partea tuturor celor implicati un alt comportament pentru binele fiecaruia dar in primul rand pentru a nu face serverul de ras.Multumesc!

CLOSED!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by X-M3N, 10 March 2012 11:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-01-2025, 15:08:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x