User
Pass
2FA

Creatorul Flappy Bird a lansat Swing Copters 2

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message344
GabrielDrunk

[classy]

Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)

Votes: 296

Post Posted: 17-12-2015, 18:33:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Celebrul creator al jocului Flappy Bird a lansat o noua versiune e enervantului Swing Copters. Desi nu s-a bucurat de un succes la fel de mare precum Flappy Bird, acesta reuseste sa fie si mai enervant.

Swing Copters 2 este un joc cu o grafica simpla si sunete nu prea complexe. Insa fata de prima versiune este mult mai bine desenat. Tot ce trebuie sa faci este sa menti in aer un elicopter si sa te feresti de obstacole. Din pacate nu este la fel de usor precum suna. Eu am jucat prima varianta si cu greu mi-am dat seama cum trebuie sa ma joc. Daca aveti timp de pierdut si nervi de investit, va recomand sa il incercati. Jocul va fi in Play Store si AppSotre din 17 decembrie.

Sursa

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  

The time now is 12-02-2025, 08:55:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x