User
Pass
2FA

Cultilor Voi sunteti

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message1510
Ray

[Legend]

Status: Offline
(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 01-05-2010, 00:56:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa incep :
1. Multumesc frumos ca m-ati lasat si fara slot am jucat ca prostu 50 de ore ca sa ma lasati fara el pt. ca am zis prostu drq unui tovaras cu care imi permit....
2. Acele nume le puneam cu culcat e tactu deoarece aveam gag si vorbeam cu cineva prin skimbarea de nume si nu cred ca era o injuratatura...
3. Sa mor eu deci fara caterinkca fara nimk de nu sunteti obsedati baieti va credeti in viata reala cu counter strike asta stergeti voi faceti .... cand era war3 si jucam pe el va milogeati toti astia dupa war4 sa va dea admine iar akum aveti arfe ca aveti un serv ... bun asa... Pe war3 am jucat 2 ani si o singura greseala a sters tot ce am jucat si acea ca m-am certat cu o fata .. si normal cand e vb de fete sunteti .... ca daka ma certam cu un baiat naveam treaba ... aici pt. o prostie ma lasati fara slot .. destetpti mai sunteti voi ma deoarece nu ati injurat nu ati jingnit nicodata trezitiva copilasi aveti o varsta si dka voua vi se pare corect sa jok 50 de ore sa prind codati sa kem admini si apoi sa imi respingi cerea fara sa ma lasi sa vb si eu fara ca macar sa fi pe server ca poate intelegeai mai bine nush ce sa zic .... Va las in viata voastra dar va zic trezitiva ca traiti intr-o lume virtuala si nu e bine ajungeti la 30 de ani 40 sa iesiti din cs si vi sa dus tota viata ....

App: revox ne cunoastem din liceu mi-ai zis de atatea ori sa iti dau pro-uri la cereri.. ti-am dat ti-am fqt... ti-am dat reputatia tot ce mi-ai zis .. jucam m1xuri impreuna .glumim .. apoi tu sa imi zici ca nu primesti admin pana nu iti faci lista de codati .... si ca mi-am batut joc de adminul ma judeci dupa trecut fara macar a sti ce am fqt de ma scazut ,,,,si stiu ca ai dat la multi alti admin fara codati fara ore ... Asa tovarasi am fost noi ma ca la orice am fqt pe foruml asta gresit sau nu de fiecare data ai fost contra cu totul ai ajuns sa iti pese mai mult de alti care nu i-ai vazut nicodata dekat cei pe care ii cunosti.... Intelegeam daka eram un prost si nu stiam sa fol admin dar atata timp cat am avut admin 2 ani si majoritatea care sunteti akum pe war3 si war4 sunteti din cauza mea kred ca meritam macar akolo ceva ... sti ce macar de imi dadeau contra toti ma toti cei pe care nu ii cunosc si sa imi dai tu PRo tot nu eram suparat dar sa imi dea aceia pe care nui cunosc deja ma lasa nervii....
Singurul lucru pt care am vrut adminul asta e ca am adus o gramda de tovarasi pe serv si sunt jucatori buni si sunt injurati non stop ,,, cum am fost si eu de atatea ori si cu admin pe serv nu s-a fqt nimk... si kreka mai vazut de 10000 de ori noaptea la 2 si erai dekat tu admin kand intrati pe la 1 -2 naoptea statea 2 min bagai o harta si iesea mai intrati peste 1 ora in ora aia iti ies 100 de player din cauza la codati b0s.. Nu ma asteptam de la voi la asa ceva ....

ASta e ultimul meu post in aceasta comunitatea Foarte extra corecta frumosa smq desteapta si obsedata - pop

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 01-05-2010, 01:06:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uitate la ce am postat eu ray - (ti-am dat pro si la pro raman)
exact pt ce ai zis. ca te stiu de 4 ani (liceu+server)

http://forum.wow-freakz.com/Respins-Cerere-Admin-t35116.html

plus ca ti-am zis ca nu-ti dau admin pana nu va d codati din cauza ca stiam ce s-a intamplat pe war3 si am vrut sa vad daca merita sa-ti dau.

te ataci degeaba si gratuit.
puteai sa faci topicul asta si sa-ti ceri scuze si sa explici ce s-a intamplat pe server.
stiu ca tu esti linisiti si ai glume cu pitaro si twt .. dar incearca sa respecti regulamentul. pentru asta e -

0 0

Back to top
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 01-05-2010, 12:48:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

noi astia dupa war4?
sunt in freakz de la data 18 febr 2007 si joc pe war3 din martie,
slot am primit dupa 8 luni aproximativ nu am stat sa calculez : http://forum.wow-freakz.com/view-post-194252.html?#194252
blod dupa inca 2 luni, la champion am fost promovat pentru activitate "fara cerere" la general la fel
Si crede-ma din martie 2007 pana in prezent nu am jignit pe server nici macar o persoana, acum ray sunt curios de reamarca ta copilareasca
" cand era war3 si jucam pe el va milogeati toti astia dupa war4 sa va dea admine " sunt curios carei persoane i-am zis sa imi dea pro, numeste una te rog.

0 0

Back to top
e_versace

[Legend]

(since 16-11-2019 10:19)

Votes: 12

Post Posted: 01-05-2010, 18:57:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum mi`a zis si mie revox pe la inceput , playerii vin si pleaca , el nu iti zice asta ca probabil sunteti colegi de lic etc , dar nu asa se face treaba .
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 01-05-2010, 19:18:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e_versace wrote:
cum mi`a zis si mie revox pe la inceput , playerii vin si pleaca , el nu iti zice asta ca probabil sunteti colegi de lic etc , dar nu asa se face treaba .

am fost colegi.. am terminat a 12-a de 1 an :]]
in fine. caz inchis. vom stabili (ownerii) care e treaba

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 07 February 2017 18:48

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  

The time now is 22-02-2025, 14:08:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password