User
Pass
2FA

Cum scap de USB Write Protection ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message1843
DarkBlader

[Rappy™]

Status: Offline
(since 10-02-2022 16:30)

Votes: 9

Post Posted: 06-08-2015, 13:37:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am de ceva timp un stick USB pe care il foloseam in general sa vad filme la TV. Pana acum cateva zile cand nu mi-a mai dat voie sa copiez nimic pe el, sa sterg , sa formatez sau sa fac vreo operatie pentru ca este protejat...respectiv apare mesajul : "The disk is write protected"
Culmea este ca am zis sa cumpar alt stick..iar acesta doar ce l-am bagat in PC , am copiat 2 poze pe el de proba si apoi imediat nu am mai putut face ceva pe el..pentru ca a aparut aceasi problema..imi este greu sa cred, deci ca nu are rezolvare aceasta problema sau ca este vorba de vreun virus. Sper sa imi cunoasca cineva o rezolvare. -

Mentionez ca am incercat cele doua metode care sunt pe net : regedit si CMD.

Multumesc anticipat ! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cariga

[Assasin]

(since 21-04-2025 08:28)

Votes: 323

Post Posted: 06-08-2015, 14:17:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Virus nu este. La fel pãțeam eu pe calculator. Se pare cã și-a revenit dupã ce am folosit metoda CMD. Dupã ce folosești metoda cu regedit scoate-l din PC, apoi bagã-l din nou și încearcã sã îi dai format, vezi dacã merge.
Am uitat sã întreb, are cumva protecție fizicã la scriere ? Are acel buton pe el ? Dacã da vezi sã nu fie cumva blocatã scrierea pe el din buton.

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 08-08-2015, 18:42:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am mai întâlnit problema asta, nu am gãsit rezolvare realã la stick-uri usb. Poți încerca sã-l formatezi cu utilitarele DOS prezente pe Hiren Boot CD

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 24-07-2025, 20:23:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password