User
Pass
2FA

Cumva bataie de joc?

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message476
TheK

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-07-2015 16:42)

Votes: 7

Post Posted: 13-08-2014, 14:57:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar va bateti joc sau cum? A 3-a zi pierduta din GM si de mine cand inca am cont-ul blocat si din ce motiv? Din faptul ca eram pe server cand s-au decis unii sa joace cu lvl mai mic (carora regulamentul le permite aceasta chestie ca sa vezi). Care e treaba cu voi? Inca nu stiu cine e dragul de admin care ne-a blocat cont-urile si totodata de ce inca mai am eu bloc (nu ma intereseaza de ceilalti aici) cand s-a ajuns la concluzia ca eu sa am cont-ul un-suspended acum cateva zile. Respectivul admin inca mai are acces-ul? Daca da, pentru ce motiv il mai tineti?

ceacea nu raspunde pe mess-ul ala, Paragon a primit 2 PM-uri de la mine in 2 zile dar nici un raspuns, in schimb e activ zilnic pe Forum. Dragii mei, eu nu stiu cu ce fel de jucatori ati avut de-a face pana acum (banuiesc ca doar copii de pana in 20 ani), dar stiti ca voi aici abuzati de mine si de ceilalti suspendati (pe care nu dau 2 bani, dar atata timp cat nu au incalcat regulamentul - 'asta fiind decizia voastra finala' - sunt de partea lor). Voi intelegeti ca folositit un sistem fraudulos aici? Realizati ca (,) cere-ti niste bani (conducerea, ma rog) pentru anumite servicii, iar mie imi este ingradit dreptul de a ma folosi de aceste servicii, pentru care ce sa vezi, chiar am platit?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 13-08-2014, 15:02:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am ce face ca nu am acces sa deblochez, degeaba ma tot stresezi, ai rabdare acolo pana va intra ceacea, si nu stiu cand va fi asta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 13 August 2014 13:02

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 09-02-2025, 07:54:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password