User
Pass
2FA

DEMOTE BGD

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message537
Bgd

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-09-2013 15:26)

Votes: 3

Post Posted: 03-03-2012, 20:00:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e nicio prostie -
nu inchizi topicul in nas , atata timp cat vreau sa ma retrag de buna voie. Imi poti da warn , nu ma deranjeaza , dar n-ai motiv.
numai ban nu vreau -
Poker wrote:
Termina ma cu prostiile astea! tu intelegi totu gresit uitate ce a scris aste ultima oara

Din ce a zis " aste " , cererile de up sunt deschise doar pana la moderator . De acolo in sus , se vor da up numai pe merit . EU NU AM MODERATOR .
Cer demote imediat - ... ca tot eu sunt cel ce nu intelege , tot eu sunt cel ce creeaza probleme , ba mai nou , mai isi si fac aste si dire nervi pe mine. Dosent Matter ...
Sunt de atata timp pe server , am o reputatie si ei mi-o calca in picioare . Nu consider ca eu constitui un impediment pe server si nu cred ca am omorat pe nimeni , dar nah ... mai am multe de spus , dar ma abtin , ca eu vreau sa sprijin comunitatea , nu sa ii fac ceva rau [ stie toata lumea despre un player anume Dosent Matter ]

Cu un compas,nu iti faci un cerc de prieteni.Tot ce am facut,am facut pe munca!-
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^^The Angel^^

[AngeL :D]

Status: Offline
(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 03-03-2012, 21:28:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sunt in stae sa-ti raspnd acum(nu pot sa-ti zic si de ce) dar..Stiu ca tu esti un om care nu fcace probleme si..eu zic sa te ptolesti pana nu e prea tarziu.Stai cuminte Bgd,o sa vorbesc maine cu aste despre prblema asta,acum nu prea pot..

/locked.

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^^The Angel^^, 03 March 2012 19:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-01-2025, 01:47:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x