User
Pass
2FA

[DUPLICATE] Dismount bug

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message836
Scorpyix

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-11-2017 20:34)

Votes: 3

Post Posted: 20-06-2013, 10:57:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Descrierea bugului / Bug description: Am observat ca exista problema asta de cand s-a bagat 4.3.4 si anume ca in unele zone primesti dismount atunci cand te astepti mai putin. In mod normal dismount primesti atunci cand intri intr-un loc acoperit, de exemplu o casa. Cred ca pe freakz spatiul care este destinat sa iei dismount este mutat.
Dovada / Proof: In Stormwind in casa cu coordonatele: 65.4.32.1 nu i-au dismount [ Screenshot in casa ] [ Screenshot afara din casa. . In schimb i-au dismount in zona asta . De fapt toata partea aceea de langa zidul cu lacul este afectata de acest bug.

Descrierea bugului: Atunci cand intri intr-un portal si esti pe fly mount, in momentul in care ajungi in locatia in care te-ai teleportat ajungi sa fii blocat. In cazul in care dai teleport fara fly mount(nu stiu daca e valabil si pentru ground mounts) caracterul nu se blocheaza. O idee de rezolvare a bugului ar putea fi o conditie inainte de teleport care sa dea dismount daca playerul respectiv este calare pe vreun mount, in caz contrar sa dea teleport. S-ar putea in felul asta sa nu te mai blochezi nici cand intri in arena.

P.S: Sunt doar niste idei pe care nu le pot verifica, dar care cred ca pot ajuta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

(since 16-08-2016 19:12)

Votes: 59

Post Posted: 20-06-2013, 11:33:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce zici daca arunci o privire in toate topicurile aceste sectiuni ? http://forum.wow-freakz.com/Invisible-Wall-in-Stormwind-Orgrimmar-Dismount-t189507.html dublicated.

@nseries: tocmai mi-ai dat o idee, thx ^^.
@ nseries2x: nu ... stiam demult de bufu din arena.

Last edited by INsanez0r. on 20-06-2013, 13:22:39; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nseries

[Dumnezeu in devenire]

(since 08-10-2022 13:11)

Votes: 162

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-06-2013, 12:27:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scorpyix wrote:

Descrierea bugului: Atunci cand intri intr-un portal si esti pe fly mount, in momentul in care ajungi in locatia in care te-ai teleportat ajungi sa fii blocat. In cazul in care dai teleport fara fly mount(nu stiu daca e valabil si pentru ground mounts) caracterul nu se blocheaza. O idee de rezolvare a bugului ar putea fi o conditie inainte de teleport care sa dea dismount daca playerul respectiv este calare pe vreun mount, in caz contrar sa dea teleport. S-ar putea in felul asta sa nu te mai blochezi nici cand intri in arena.

P.S: Sunt doar niste idei pe care nu le pot verifica, dar care cred ca pot ajuta.

Fixul temporar pentru arena este un speed burst de 3 secunde. Asa nimeni nu ramane blocat.

But still duplicate.

@Rageless, este deja pusa chestia aia, daca la aia te-ai gandit -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ShiftFTW

[Assasin]

(since 11-02-2022 21:05)

Votes: 205

Post Posted: 27-06-2013, 09:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DUPLICATE : http://forum.wow-freakz.com/Invisible-Wall-in-Stormwind-Orgrimmar-Dismount-t189507.html

Dau reputatie

Free

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlesianDuke, 27 June 2013 07:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 06-02-2025, 22:22:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x