User
Pass
2FA

Dc inchideti topicuri aiurea?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message869
Marian_yo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-06-2013 15:36)

Votes: 2

Post Posted: 22-09-2011, 11:24:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda daca inchizi un topic cred ca ar fi o idee buna sa te asiguri ca discutia e incheiata...pe ambele parti care discuta.

http://forum.wow-freakz.com/Turbo-Charged-Flying-Machine-Control-t103897.html

Ok topick locked pt duplicate dar....era greu sa adaugi si un link la acel duplicate? eu nu l-am observat si inca nu am dat de el deci m-ai lasat in aer aici....

http://forum.wow-freakz.com/Mysterious-egg-t103894.html

La topicul asta da altul duplicate care macar a dat link cat sa observ ca defapt nu e duplicate si sa ii spun, poate si sus era acelasi caz dar nu am de unde sa stiu.

Solutia la intrebare: arunca-l si ia altul, pacat ca am mai facut asta o data acum vre'o 2 lun, mi-a luat o luna sa il incarc sa nu mearga...am luat altul am mai stat vre'o luna si cv si degeaba....iar m-ai lasat in aer... Halal solutie.

Concluzia: Topicurile se inchid pe simplul motiv ca administratorii/GM nu au chef sa se ocupe de playeri, e de inteles ca suntem foarte multi si obositori dar totusi, daca nu ai chef sa te ocupi de o cerere, nu e o solutie sa o inchizi si gata o bagi sub pres, problem solved. Urat.

Chiar is curios ce o sa iasa pe discutia asta, cati troli o sa ma injure si unde o sa se ajunga asta daca nu o sa fie locked in 2 minute si eu cu ban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Padurarul

[Ponyfag]

(online 2 days ago)

Votes: 169

Post Posted: 22-09-2011, 11:58:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posteaza ponei intr-un topic si ai 99 % sanse sa-l inchida Cobrel -

0 0

Back to top
Burton

[Freakazoid]

(since 28-12-2015 14:04)

Votes: 31

Post Posted: 22-09-2011, 12:06:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cel putin la asta http://forum.wow-freakz.com/Mysterious-egg-t103894.html ai link-ul catre duplicate.

Inainte sa postezi bug-uri , dai un search inainte, not that hard.

Quote:
Victor: ce ratat sunt

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 22-09-2011, 13:55:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Marian_yo wrote:
Mda daca inchizi un topic cred ca ar fi o idee buna sa te asiguri ca discutia e incheiata...pe ambele parti care discuta.

http://forum.wow-freakz.com/Turbo-Charged-Flying-Machine-Control-t103897.html

Ok topick locked pt duplicate dar....era greu sa adaugi si un link la acel duplicate? eu nu l-am observat si inca nu am dat de el deci m-ai lasat in aer aici....

http://forum.wow-freakz.com/Mysterious-egg-t103894.html

La topicul asta da altul duplicate care macar a dat link cat sa observ ca defapt nu e duplicate si sa ii spun, poate si sus era acelasi caz dar nu am de unde sa stiu.

Solutia la intrebare: arunca-l si ia altul, pacat ca am mai facut asta o data acum vre'o 2 lun, mi-a luat o luna sa il incarc sa nu mearga...am luat altul am mai stat vre'o luna si cv si degeaba....iar m-ai lasat in aer... Halal solutie.

Concluzia: Topicurile se inchid pe simplul motiv ca administratorii/GM nu au chef sa se ocupe de playeri, e de inteles ca suntem foarte multi si obositori dar totusi, daca nu ai chef sa te ocupi de o cerere, nu e o solutie sa o inchizi si gata o bagi sub pres, problem solved. Urat.

Chiar is curios ce o sa iasa pe discutia asta, cati troli o sa ma injure si unde o sa se ajunga asta daca nu o sa fie locked in 2 minute si eu cu ban.

SAU POTI DA TU SARCI.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 22-09-2011, 15:29:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Levier, 22 September 2011 13:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 16-02-2025, 04:07:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x