User
Pass
2FA

[Death Knight] Self bug Disorient Effect.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message853
Chow

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-11-2013 21:58)

Votes: 5

Post Posted: 29-02-2012, 11:46:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: Disorient Effect (Blind/Polymorph/Gouge)

Descrierea bugului: Ok, pana aseara in jurul orei 18:00 totul mergea ok insa dupa ce am reintrat mai tarziu pentru cateva arene/duele am observat ca am un bug major si anume nu iau polymorph/sap/gouge. Am iesit din wow am sters cache/wtf gandinu-ma ca se va rezolva insa dupa ce am reintrat si am testat iar nu s-a observat nici o modificare. Poate singura modificare a fost ca luam poly/sap 3 sec apoi o sec si in final nu mai luam deloc ramanand imun. Am incercat sa fac cateva modificari gandindu-ma ca e de la spec, asadar am schimbat pe unholy spec iar acolo luam poly/sap/gouge cum trebuie iar cand schimbam inapoi pe frost spec reveneam la bugul respectiv. Pe moment am zis ca e buguit primul spec frost asa ca am hotarat sa-l folosesc pe al 2 lea pentru a nu mai avea bugul respectiv asa ca am fost la trainer mi-am pus talentele de frost pe unholy spec, glyphs si cand am revenit sa testez surpriza : acelasi bug pe care il aveam si in primul frost spec. Intorcandu-ma la trainer sa-mi bag iar unholy spec pt testing am observat ca bugul a ramas si pe unholy spec. Din pacate nu am avut cum sa ma intorc fix la acelasi spec unholy (cel pe care luam sap/poly/gouge cum trebuie) deoarece inainte acel spec nu era full glyphs si gandindu-ma ca primul spec e buguit am pus si pe al 2 lea spec full glyphs de frost. Deci poate asta este o cauza desi ma indoiesc.

Dovada: http://imageshack.us/f/7/wowscrnshot022912113104.jpg/ -> SS dupa relog si delete cache si primul polymorph care e de 4 secunde el trebuind sa fie de 7 secunde.
http://imageshack.us/f/855/wowscrnshot022912113109.jpg/ -> al 2 lea polymorph, cel de o secunda normal trebuind sa fie de 4.
http://imageshack.us/f/141/wowscrnshot022912113113.jpg/ -> SS in care raman imun la polymorph/sap/gogue (Disorient Effect) pana dau un relog.

Nume Char : Gannja
Realm : Genesis

Am facut postul respectiv pentru a se rezolva bugul respectiv si pentru a se verifica daca nu sunt si alte chare in situatii de genu.
Have a nice day! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
remember5n

[Mentally Stable]

(since 09-10-2016 18:31)

Votes: 2

Post Posted: 29-02-2012, 22:59:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mama, tu ar trebui sa te faci scriitor.
0 0

Back to top
Chow

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-03-2012, 14:11:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bump ?
0 0

Back to top
Chow

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-03-2012, 22:19:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, nu imi place sa insist dar cred ca e un bug destul de important care ma afecteaza doar pe mine.. so.. Bump again ?
0 0

Back to top
autograf27

[Mentally Stable]

(since 14-12-2012 08:18)

Post Posted: 06-03-2012, 22:48:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E un bug urat care il folosesc si cei care au skill, nu dau eu nume ca nu sunt genu. Faceti tot posibilu sa rezolvati acest bug ca e urat ca pe specu frost nu le poti face cc deloc. Eu nu vb de acel moment cand sunt imuni din spellu lor, care imi scapa numele acum, sunt imuni tot timpu. Cel care a scris o "carte" mai sus, tocmai descria cum se buguieste specu frost. Va rog cu insistenta sa rezolvati si acest bug...
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-02-2025, 08:45:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x