User
Pass
2FA

..::Despre noi::..

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1384
pakman

[InspiratioN Leader]

Status: Offline
(since 13-08-2014 17:01)

Votes: 15

Post Posted: 14-03-2012, 02:07:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Guilda InspiratioN este o guilda care se axeaza 90% pe PVE iar restul de 10% PvP/Events/Fun/Altele.
Suntem o guilda serioasa cu oameni capabili in conducere , cu experienta vasta si o vechime de minim 3 ani in WoW.
Suntem total contra exploiturilor /hack-urilor / lootwhores /ninja's.
Va asteptam la un PVE si un gameplay de calitate !

Guilda s-a creat in Ianuarie 2011 prima data pe WOTLK cand s-a deschis realm-ul Evolution.

Acum in 2014-Ianuarie implinim 3 ani de guild (intradevar cu pauze - nu prea am jucat vara noi)
Am jucat tot wotlk-ul ajungand printre primele guilde la PVE de pe realm , inclusiv LK 25 HC , doar 3 guilde avand acest boss down la vremea aceea.
Ne laudam cu un PVE EVENT Castigat - Ruby Sanctum 25 Hc timed Run : Pve Event Evolution nr 8
Pe Cataclysm 4.0.6 am facut full pve content disponibil.
Pe 4.3.4 la fel full content.

Avem organizata asftel guilda :

-Guild Master : Pakman
-Second GM:
-Class Leader :
-Elite Raider : Rank care se obtine foarte greu , trebuie activitate foarte mare , gear foarte bun , dkp-uri adunate multe la total , vechime in guilda . Acest rank il da doar Gm-ul cui crede el ca merita.
-Raider
-Membru

Dupa asta urmeaza:

-Friends/Social - Off chare si prieteni de-ai guildei, mai mult sau mai putin nubi -

-MuTe - pt cei ''obraznici'' / limbaj neadecvat sau unele nerespectari de reguli.

-Testing este pt. noii veniti care vor sta la acest rank pana vor fi inspectati de class leaders si vor primi promote doar cand considera cls ldr-ul lor ca merita

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-06-2025, 17:28:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password