Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Discutie despre Petro si prietenii lui Chaizz si Sir
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
R.O.B.Y
[Fondator ZOMBIE]
Status: Offline
(since 08-12-2017 14:59)
,
Topics: 54
Votes
: 94
Posted: 28-04-2015, 11:47:14
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
dR.pEtrO wrote:
1) Voi nu intelegeti ca mai sunt inca 2 fondatori care au aceleasi drepturi ca si Aleex . Nu inteleg cum veniti voi cu reclamatii pentru mine s pentru senzor, poate e din cauza ca v-am luat mai tare, dar e de asteptat pentru ca inafara de cativa admini , adusi de mine + zMk si ROBY, nu am vazut sa stea pe codati/camperi. Cel mai bun admin , dupa parerea mea, este "chaizz." . Sta cate 1 mapa , 2 spectator pe codati/camperi. Si "Sir" isi face treaba, restul n-aveati o treaba, si comentati tot timpul cand va zice cineva ceva, ca vai doamne sunteti admini. Dar admini numai cu gradul, fapte nu vad de la voi.
2) Nu uitati ca nu suntem fondatori pe prietenii sau bani. Astea conteaza mai putin. Aleex ne-a ales pentru experienta, ajutor acordat serverului + si ceva financiar, semnificativ.
3) Nu mai vreau sa aud ca ziceti de Aleex tot timpul cand luam cate o decizie, deoarece de asta avem FTP si noi . (eu, senzor) .
1) "chaizz" si "Sir" eu unu nu i-am vazut sa stea mai mult de 3 minute spectatori pe camperi codati . Ei doar da ban la cine ii omoara , si ne zice noua sa avem grija.
2) Sa stii ca nu aveti aceleasi drepturi ca Aleex . El a facut acest server. Si el v-a adus ca sa in ajutati . El are putere deplina asupra oricarui admin/player.
3) Revenind la chaizz si Sir , eu cu inca catva admini de pe acest server suntem 100% siguri ca au acel Gold pe " Ochii Frumosi " = Pile .
4) Daca mai are ciineva ceva de adaugat , e liber sa lase reply.
FURIEN.FREAKZ.RO
&
ZOMBIE.FREAKZ.RO
Pagina Furien:
http://facebook.com/frfreakz
Pagina Zombie:
https://www.facebook.com/zmfreakz
0
0
Back to top
chaizz.
[Mentally Stable]
(since 29-04-2015 18:40)
,
Topics: 3
Votes
: 1
Posted: 28-04-2015, 15:36:17
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
frate, las.o si tu mai lin , vorbeste omul care are grija de sv!
Da ma stii am primit pe ochi frumosi ai si tu 4 zile de experienta si imi zici mie ca primesc pe ochi frumosi ?
Nici nu ma stii dar vorbesti
esti atat de concentrat la joaca incat nici nu mai vezi adminii care stau spec da?
EDIT: Domnul Roby, din cate observ nu numai cu mn ci si cu altii ai ceva, adica faci multe recl. bla bla bla , mi-am facut parerea ca nu iti place un colectiv unit, de acum inainte sa fii atent la cum adminezi, nu te amenint nimic , doar iti spun ca la prima greseala care o vei face v-a fi pe forum . Te pup tati bafta
P.S mai erau admini care au incalcat regulile , dar nu am venit pe forum ca ma rog , toti gresesc , dar dupa cum procedezi tu , mai vedem!
0
0
Back to top
R.O.B.Y
[Fondator ZOMBIE]
(since 08-12-2017 14:59)
,
Topics: 54
Votes
: 94
Posted: 28-04-2015, 16:28:45
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
-Eu vad mereu cine sta spectaator si cine joaca.
-Daca stateai cu zice pettro mult ziua pe server , si in adminezi bine serverul nu aveai doar 22 de ore jucate.
-Daca ai dovezi impotriva mea eu te astept sa pe postezi , doar dasta e forum.
FURIEN.FREAKZ.RO
&
ZOMBIE.FREAKZ.RO
Pagina Furien:
http://facebook.com/frfreakz
Pagina Zombie:
https://www.facebook.com/zmfreakz
0
0
Back to top
chaizz.
[Mentally Stable]
(since 29-04-2015 18:40)
,
Topics: 3
Votes
: 1
Posted: 28-04-2015, 16:59:45
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
logic ca nu stau cu zilele pe sv ma omule, nu am sa stau cu viitorul in PUNGA ca tine, am si eu scoala , am antrenamente, am ocupatie intru pe sv cate 1-2 ore sa ma distrez si eu, ma bucur ca tu esti obsedatul care joaca numai cs , dar nici nu ma intereseaza si nu am chef sa ma cert cu tine aici, cauta-ti de treaba si bafta , sper sa ajungi un om in viata! Numai BINE
0
0
Back to top
Game Ov3r
[Mentally Stable]
(since 27-11-2015 20:38)
,
Topics: 31
Votes
: 3
Posted: 28-04-2015, 20:12:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
# 1. Eu nu l-am vazut niciodata pe chiazz spectator. De cate ori intra pe server se juca si apoi iesea.
# 2. Eu stau cel putin 30-60m spectator cand sunt codati sau multi camperi, dar nu ma vad printre adminii buni pe care ii lauda petro.
# 3. Daca petro a primit de la Alex acces FTP nu inseamna ca e un mai bun admin decat mine sau oricare alt admin de pe acest server, mai ales sa ascult de el cand imi zice sa stau spec pe camperi in timp ce el se joaca binemersi si imi zice ca nu am facut nimic pe server ( un copil de 15 ani ) dupa ce am stat eu 1 ora spec si am dat 3 banuri.
# 4. Eu respect pe cine ma respecta, el nu merita respectul meu fiindca nu la castigat. Incalca mai multe reguli decat totii admini de pana acum.
# 5. Este lipsit de bun simt, injura si ne ameninta cu downgrad de fiecare data cand il nemultumeste ceva.
Cine crede ca nu am dreptate cu tot ce am scris mai sus, va rog sa dati reply si sa-mi spuneti de ce. ( Inafara de Sir si chiazz care evident au pile la petro ).
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Aleex Armanu
, 08 May 2015 18:53
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->