User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message643983
|Kenwello|

[Ken]

Status: Offline
(since 12-07-2017 23:12)

Votes: 19

Post Posted: 05-08-2011, 01:02:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jupanu*** wrote:
P.s. vroiam sa iti arat ca u nu esti adminu perfect

Pai dumnu jupanu tu ma cauti orice greseala la mie acuma ca ti-am dat contra la cererea de slot, pai ce ai vrea sa iti dau ma, ca tie nu ti s furat adminul tu ai intrat si ai dat ca erai dupa steam ca daca era iti fura si steamul
A si era sa uit, nu iti aduci aminte cine te-a facut pe tine mare cine tea invatat sa iti iei admin si sa il folosesti, ca dupa ce l-ai luat nici slap nu stiai sa dai macar, ce sa mai zic de vot ca a durat 2 saptamani se te inveti sa dai vot, dar ce sa faci asa e omul "musca mana de la care a mancat"

Fi curajos.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zookey

[Forum Legend]

(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 05-08-2011, 06:45:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
zookey wrote:
@ratra, dupa cum reiese din acele pm-uri ca tu vrei sa revii doar daca ai admin

Wtf? Vorbeºti prostii. Nu ºtiu ce ai înþeles tu. Nu am nevoie de admin. Am vrut doar sã ajut serverul odatã cu revenirea mea. Þi-am zis cã dacã nu ai nevoie, bine pa. ªi joc deja pe server cu diferite nick-uri.
De data asta ai înþeles ceva? -

da, ca revii numai pentru admin. Daca erai tu baiat cu obraz si aveai umpic de respect ziceai ceva de genul "ok, voi juca ca sa demonstrez ca imi doresc acest lucru" ti-am zis ca poti sa joci cu mii de nick-uri, este egal cu 0.

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Closed

[Closed]

(since 28-09-2019 08:12)

Votes: 435

Post Posted: 05-08-2011, 08:32:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mistooo -
cica "Respins" si ii cere PM cu nick si pass...

http://forum.wow-freakz.com/Respins-Cerere-slot-justformaky-t93028-15.html

Dimineata cand ma scol,
ma uit in TOP 300,
si daca nu ma gasesc pe acolo,
plec dreaq la munca...

0 0

Back to top
Zookey

[Forum Legend]

(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 05-08-2011, 08:49:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

my bad, eram cu gandul in alta parte -

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 05-08-2011, 10:23:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine zookey, fie ca tine. -

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

(since 12-05-2019 12:34)

Votes: 30

Post Posted: 05-08-2011, 10:44:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zookey wrote:
da, ca revii numai pentru admin. Daca erai tu baiat cu obraz si aveai umpic de respect ziceai ceva de genul "ok, voi juca ca sa demonstrez ca imi doresc acest lucru" ti-am zis ca poti sa joci cu mii de nick-uri, este egal cu 0.

ratra wrote:
Bine zookey, fie ca tine. -

Hai sa fie ca mine, ca oricum eu n-am nimic de pierdut. -

Zookey, tu ai impresia ca ratra a facut/ar face ce insinuezi/crezi tu ca face ? L-ai pus in situatia de a se contrazice cu tine fiindca esti incapatanat si nu vrei sa intelegi ceva din vorbe. Tu chiar il vezi in stare pe baiatu' asta sa devina penibil pentru o marire virtuala ? Sa nu mai vorbim de faptu ca ratra chiar gandeste rational si nu-i sta in fire sa faca cum crezi tu ca face. As mai zice ceva, dar poate il bag pe ratra in rahat, ca nu se stie niciodata cu..

Si apropo, nu m-am bagat pentru ca imi e amic, prieten sau fan. M-am bagat din cauza ca mi-a fost ciuda pentru ca el nu a putut sa-ti raspunda si sa-ti spuna exact ce cereai. Daca ti-ar fi spus el, probabil ai fi prins ciuda, din cauza ca n-ai fi inteles.

0 0

Back to top
ravy
[Banned user]

Banned

(since 06-07-2013 17:18)

Votes: 16

Post Posted: 05-08-2011, 12:25:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce mai faceti care intra pe sv?

"Putem învinge timpul ºi putem schimba destinul, pentru cã stãpânim o putere divinã: amintirile."
0 0

Back to top
AGH3U

[Creep]

(since 30-01-2014 16:29)

Votes: 27

Post Posted: 05-08-2011, 12:40:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca si-a revenit.Mai apare chestia aia in coada la fps ,dar poate trece.Acum am o alta problema.Nu pot urca scarile in cs.Cand incerc ma lovesc ca de un perete si ma da cam jumatate de metru in spate.O idee,e treaba din cfg sau din pc.Multu'.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7955/9598921/1/gol.gif?width=500&height=155
0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 05-08-2011, 13:05:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

|Kenwello| wrote:
jupanu*** wrote:
P.s. vroiam sa iti arat ca u nu esti adminu perfect
Pai dumnu jupanu tu ma cauti orice greseala la mie acuma ca ti-am dat contra la cererea de slot, pai ce ai vrea sa iti dau ma, ca tie nu ti s furat adminul tu ai intrat si ai dat ca erai dupa steam ca daca era iti fura si steamul
A si era sa uit, nu iti aduci aminte cine te-a facut pe tine mare cine tea invatat sa iti iei admin si sa il folosesti, ca dupa ce l-ai luat nici slap nu stiai sa dai macar, ce sa mai zic de vot ca a durat 2 saptamani se te inveti sa dai vot, dar ce sa faci asa e omul "musca mana de la care a mancat"

Stai tu linistit Ken ca jupanu nu e singurul care face chestia asta.Ei nu au de unde sa stie cat am muncit noi la vremea noastra si cat ne chinuiam cand eram un admin la 25+ de playeri cu probleme comportamentale. Eu unul deja m-am obisnuit deja sa ma "priveasca de sus" unul pe care eu l-am vazut "crescand" pe serverul asta si pe care l-am invatat multe lucruri.Asa ca...iti bati capul degeaba...lasai in lumea lor.

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 05-08-2011, 14:05:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Legion nu are nicio relevanta vechimea si cat ati ajutat in trecut daca nu sunteti in stare sa respectati un regulament in prezent.

IMBALANCED
0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

Post Posted: 05-08-2011, 14:23:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akane imi place ca te simti cu musca pe caciula. Cat despre regulament si ajutat si alte chestii...o las asa ca vorbesti mult si prost.

Edit: inca ceva...as vrea sa mi se scoata de tot adminul si sa raman cu slot sau nume rezervat pt a putea avea loc pe srv. Multumesc.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 05-08-2011, 15:46:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu ma simt deloc cu musca pe caciula. Nu am facut nimic gresit, cel putin nu constient. Cat despre ce vorbeam, exact asta se intampla. Le luati apararea, creati tabere intre admini si de aici ies tot felul de scandaluri. Dar cand le luati apararea nu va ganditi si din perspectiva adminului presupus de voi ca fiind vinovat, nu va ganditi si din perspectiva regulamentului care a fost sau nu incalcat.

Din cate stiu nu ai voie sa contesti orice decizie as lua eu sau alt admin pentru ca eu sau oricare dintre noi raspundem de deciziile pe care le luam.

Daca de exemplu un admin este undercover si eu stiu ca este, el intra pe server si spune "sal all" si eu ii dau gag. Eu am luat decizia. Nu ai dreptul sa o contesti decat pe forum. Si nici nu ai dreptul sa sari cu gura la mine si sa-l aperi pentru ca asa iese cearta si implicit incalci regula "fara certuri admin-admin". O singura interventie poate sa aiba mai multe posibile variante de finalizare. Si majoritatea nu-s placute. Asa ca inainte sa te bagi pentru cutarica mai bine stai in banca ta si daca e ceva apelezi la forum si ownerii vor decide, dar nu TU.

P.S.: cand zic TU ma refer la oricare dintre admini.

IMBALANCED
0 0

Back to top
|Kenwello|

[Ken]

(since 12-07-2017 23:12)

Votes: 19

Post Posted: 05-08-2011, 15:58:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akanne, de ce nu te apuci tu ma baiatule sa scrio o carte ca ti-ar prinde bine,
Pana sa aflati toti ca juc cu numele macaroane, antrax, gzn si kenzor mati facut analfabet, prost
Pai iti cer mape la vot ma baiatule si tu bagi ce vrei tu nici macar ce au zis celalti jucatori,
Sa va zic eu ce este adminul pt voi, este un rang care va face pe voi mai jmecheri, sa intrati in top sa nu mai stiu eu ce,
Daca se scoate comanda de ss pun pariu ca flutura jucatori cu wall pe sv, nu ca nu ar juca,
Pai pe vremea cand era revox, versace, fearless, hy2, richi, ratra, era o frumosete ma sa stai pe sv, jucai de drag pe sv,
Da cand joci cu admini ca voi de faceti playerii sa se simta jenati si sa plece de pe sv, ca aveti numai suferinte numai arogante in voi, sinteti mandri de voi, va iubiti prea mult pe voi isusi.

Fi curajos.
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 05-08-2011, 16:18:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se iubesc intre ei ma, acolo, grupul vesel.

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

Post Posted: 05-08-2011, 16:37:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

|Kenwello| wrote:
Akanne, de ce nu te apuci tu ma baiatule sa scrio o carte ca ti-ar prinde bine,
Pana sa aflati toti ca juc cu numele macaroane, antrax, gzn si kenzor mati facut analfabet, prost
Pai iti cer mape la vot ma baiatule si tu bagi ce vrei tu nici macar ce au zis celalti jucatori,
Sa va zic eu ce este adminul pt voi, este un rang care va face pe voi mai jmecheri, sa intrati in top sa nu mai stiu eu ce,
Daca se scoate comanda de ss pun pariu ca flutura jucatori cu wall pe sv, nu ca nu ar juca,
Pai pe vremea cand era revox, versace, fearless, hy2, richi, ratra, era o frumosete ma sa stai pe sv, jucai de drag pe sv,
Da cand joci cu admini ca voi de faceti playerii sa se simta jenati si sa plece de pe sv, ca aveti numai suferinte numai arogante in voi, sinteti mandri de voi, va iubiti prea mult pe voi isusi.

+1. TOTAL DE ACORD.

Sunt de acord mai ales la partea
Quote:
. Ce spune ken este foarte adevarat si cand o sa vina vremea sa se lase si vVv,Ady,believe,Sam,Jerky,VuVu,Zero si restu celor care fac o treaba o sa vedeti si voi ce inseamna sa va bateti capu cu codatii. (aici vorbesc cu cei care fac cerere de admin degeaba, decat sa fie ei mai tari ca restu..)
Cat despre tine akkane...nu-mi mai bat capul ca nu are rost.Concluzia e ca incerci sa pari revox.v2 degeaba pentru ca nu esti si s-ar putea sa iti folosesti creierasul prea mult.

Quote:
Pai pe vremea cand era revox, versace, fearless, hy2, richi, ratra, era o frumosete ma sa stai pe sv, jucai de drag pe sv

Vremea aia ken...din pacate a trecut si din pacate a fost cea mai buna perioada a serverului...parerea mea.

Cat despre cei care fac cereri pe banda rulanta...poi in stilul asta o sa se ajunga sa fie serverul plin de admini si o sa trebuiasca sa se scoata imunitatea pentru a ne face poze intre noi. Nu inteleg frate ce este asa rau sa fi decat un simplu player.

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 03-08-2025, 08:20:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password