User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message643834
Ryker

[NarsiL]

Status: Offline
(since 25-04-2019 12:45)

Votes: 143

Post Posted: 05-08-2011, 17:41:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Pai pe vremea cand era revox, versace, fearless, hy2, richi, ratra, era o frumosete ma sa stai pe sv, jucai de drag pe sv,
Da cand joci cu admini ca voi de faceti playerii sa se simta jenati si sa plece de pe sv, ca aveti numai suferinte numai arogante in voi, sinteti mandri de voi, va iubiti prea mult pe voi isusi.

+1
oricum nu va mai certati atat pt ca e doar un joc, nimic altceva

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 05-08-2011, 17:50:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

valiyyy wrote:
Cat despre tine akkane...nu-mi mai bat capul ca nu are rost.Concluzia e ca incerci sa pari revox.v2 degeaba pentru ca nu esti si s-ar putea sa iti folosesti creierasul prea mult.
Normal ca nu este, sunt unic zeu. -
S-a ajuns aici ca unii au uitat de unde au plecat. Si au impresia ca daca au admine e super si nu le poate face nimeni nimic. Au fost altii picati de mai sus decat un amarat de champ / blood. Inainte sa suferiti .. ganditi putin ce consecinte atrageti.
Multi au uitat ca atunci cand au venit aici nu stiau sa joace, sa faca demo, sa posteze pe forum .. etc, etc. Dar e simplu sa suferi. Si nu e vorba ca unii sufera.. este vorba ca sufera fara sa aibe un dram de creier. -

Unu exemplu aiurea e Akkan care e gen: "Eu admin Monkey , nu trec prin filtru gandirii deciziile. Eu doar sanctionez.". Si altu este Vuvu, care de la o vreme este : "Eu admin Monkey , tu taci. Eu am dreptate, tu nu." .

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 05-08-2011, 18:52:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ken ai spus 2 harti pentru vot, eu am pus una si anume industro. Nu pot sa le pun pe amandoua pentru ca si altii propun harti. Pe langa asta pun in vot si harta care o vreau eu daca nu e propusa de altcineva. Voturile sunt ca niste puncte de reper dar nu orice harta propusa are garantia ca va fi in vot. Depinde si de numarul jucatorilor, depinde daca au fost sau nu in /last, depinde de atmosfera pe server, sunt destui factori.
Nu poti sa pui harti ca dust/aztec/cbble/inferno cand suntem 4v4 sau 5v5. Dar poti sa pui un dust2, chiar daca e a 3-a in /last sa zicem. Poti influenta votul pentru ca in 80 la suta din voturi, harta finala este prima propusa din lista de vot.

Trebuie sa faci ce poti ca sa umpli serverul. Am avut momente in care propunerile erau total eronate si a trebuit sa pun eu harti de populare total diferite de catre cele propuse. Cand suntem putini pe server mai mult conteaza sa populez serverul decat sa va fac pe plac cu propunerile voastre.

@revox Exista un regulament si eu am de gand sa-l respect cat pot de mult. Daca era ceva gresit in asta cred ca imi spunea vreun owner pana acum. Am aproape un an de zile in aceasta comunitate dar deja stiu cum sta treaba pe serverul asta. Incerc cat de mult pot sa ma opun regulilor, sa le aplic cat mai corect si sa nu fac diferente intre jucatori/admini/owneri.

Daca e admin sau owner undercover si NU STIU ASTA, face ceva si ii dau gag. Daca ma roaga sa-l scot, imi "spune" sa-l scot sau ma ameninta cu downgrade/delete de admin eu tot nu il scot.
Daca e admin sau owner undercover si eu STIU ASTA, face ceva si ii dau gag. Daca ma roaga sa-l scot, "imi spune" sa-l scot sau ma ameninta cu downgrade/delete de admin eu TOT NU-L SCOT.

Poate sa fie ce o fi, daca a incalcat regulamentul si eu pot sa-l aplic, nu ezit sa o fac. Poti sa ma face comunist sau mai stiu eu ce porecle fara rost dar eu tot asa o sa procedez. Toti suntem egali in viata reala, toti suntem egali in viata virtuala. Poti sa ai ce grad vrei tu, poti sa ai si cifre pe langa alfabetul ala in acces, nu esti mai presus ca mine dar esti egal cu mine. Asta imi place sa cred oriunde as fi.

Tocmai de asta se ia legion la cearta cu mine cand il apara pe nu stiu ce admin, deasta ma contrez cu diferiti admini cand vad clar diferente intre jucatori, deasta nu o sa accept nicio "mita" psihica/fizica/virtuala/reala de la nimeni.

Cu asta cred ca am spus tot. Inca ceva. Cu toti avem calitati si defecte, daca stai sa arunci cu rahat in defectele unui om, in loc sa incerci sa convietuiesti cu el, sa te "mulezi" lor, nu esti mai presus ca el. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
Zookey

[Forum Legend]

(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 05-08-2011, 19:05:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

|Kenwello| wrote:

Pai pe vremea cand era revox, versace, fearless, hy2, richi, ratra, era o frumosete ma sa stai pe sv, jucai de drag pe sv,

si mie imi placea echipa stelei din '86 fata de cei de acum, dar vedeti voi cum merg lucrurile, unii pleaca, vin altii sa completeze. Vorbiti de parca server-ul nu ar mai fi. SA VA ADUC AMINTE? CINE DADEA PRO-URI CAND FACEAU ACTUALII ADMINI CERERI? VOI, ECHIPA DE PLATINA!

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
|Kenwello|

[Ken]

(since 12-07-2017 23:12)

Votes: 19

Post Posted: 05-08-2011, 19:14:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zook, fara suparare dar uitate de cand nu am mai votat eu la vreo cerere de admin/slot,
Nu mai votez ca ce dupa ce iese admin si sufera si face pa nebuni sa ma injur singur "de ce i-am dat pro",
Nu nu am mai votat si gata.

Fi curajos.
0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 05-08-2011, 19:20:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred cã are cineva, ceva, în mod special cu adminii noi. Un gag, douã, aiurea nu sunt un capãt de þarã. Cel mai probabil ne lipsesc vremurile alea când ne adunam toþi ãºtia mai vechi pe server ºi ne distram. Aia e. Practic am crescut ca niºte fraþi, împreunã. Ne-am obiºnuit unul cu altul, aveam în mare parte acelaºi stil de a admina, ºi ne permiteam ºi glumiþe mai deocheate. -
Trebuie sã trecem peste pentru cã ºi adminii noi au un dram de creier. Doar cã procedeazã puþin mai diferit faþã de noi nu e un motiv sã zicem "generaþia veche ftw!". E doar pãrerea noastrã, iar pe ei îi poate face sã se simtã prost.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 05-08-2011, 19:25:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia zi ma zook, da tie cine-ti da gag prietene cand jignesti lumea?

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 05-08-2011, 19:31:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu i-as da dar are imunitate... -

IMBALANCED
0 0

Back to top
jupanu***

[sef de trib]

(since 29-03-2013 21:25)

Votes: 9

Post Posted: 05-08-2011, 19:40:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

valiyyy wrote:
|Kenwello| wrote:
jupanu*** wrote:
P.s. vroiam sa iti arat ca u nu esti adminu perfect
Pai dumnu jupanu tu ma cauti orice greseala la mie acuma ca ti-am dat contra la cererea de slot, pai ce ai vrea sa iti dau ma, ca tie nu ti s furat adminul tu ai intrat si ai dat ca erai dupa steam ca daca era iti fura si steamul
A si era sa uit, nu iti aduci aminte cine te-a facut pe tine mare cine tea invatat sa iti iei admin si sa il folosesti, ca dupa ce l-ai luat nici slap nu stiai sa dai macar, ce sa mai zic de vot ca a durat 2 saptamani se te inveti sa dai vot, dar ce sa faci asa e omul "musca mana de la care a mancat"

Stai tu linistit Ken ca jupanu nu e singurul care face chestia asta.Ei nu au de unde sa stie cat am muncit noi la vremea noastra si cat ne chinuiam cand eram un admin la 25+ de playeri cu probleme comportamentale. Eu unul deja m-am obisnuit deja sa ma "priveasca de sus" unul pe care eu l-am vazut "crescand" pe serverul asta si pe care l-am invatat multe lucruri.Asa ca...iti bati capul degeaba...lasai in lumea lor.

kenw - hai sa nu o dam in s.f. de acu ...este adevarat ca m-ai ajutat dar in nici un caz nu mi-a luat 2 sapt sa dau un vot sau ce mai aberezi tu pe aici ... sa nu uitam ca nici tu nu erai "the best"
nu ti-am cautat greseala ca mi-ai dat contra ( nici makr nu ai votat ) , ai incerkt doar sa influentezi voturile celorlanti prin postul tau ...
nu era steam , nici makr ip de anglia sau targu neamt ( adica unde sunt sau de unde sunt .. ) , ci era ip de turnu magurele sau cv de genu (poate confirma si dmc ca l-am rugat sa verifice ip) deci 100% nu eram eu , ci doar nick-ul meu si cred ca am platit ptr asta
tu esti adminul " perfect " - rogi ceilanti admini sa dea vot ca nah , tu esti vechi ... nu te deranjezi
este un regulament si trebuie respectat
- ai provocat la cearta
- ai primit gag - ti-ai dat ungag
- ai profitat de bug pentru a-ti schimba nick-ul la admin

respecta si vei fi respectat -

legion - nu cred ca e cazu sa ma bag in aceeasi oala cu toti ... sunt destul de vechi pe aici - ... nu la fel de vechi ca si voi dar cam de cand ati luat voi admin am luat si eu ...

Dacã lumea ar fi fost perfectã, atunci nici eu nu aº fi existat.

0 0

Back to top
Zookey

[Forum Legend]

(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 05-08-2011, 19:44:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liq wrote:
Ia zi ma zook, da tie cine-ti da gag prietene cand jignesti lumea?

twister -, dar am pastrat totusi cat de cat decenta si nu cum fac altii care nu se pot abtine deloc pe chat -

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 05-08-2011, 19:50:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu macar am zis pe admin chat prietene, tu ii jigneai direct pe say, de fata cu ei, eu n-am jignit nicio persoana de fata. In fine, tu sa fii sanatos ma!

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 05-08-2011, 23:05:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

valiyyy wrote:
Ce spune ken este foarte adevarat si cand o sa vina vremea sa se lase si vVv,Ady,believe,Sam,Jerky,VuVu,Zero si restu celor care fac o treaba o sa vedeti si voi ce inseamna sa va bateti capu cu codatii. (aici vorbesc cu cei care fac cerere de admin degeaba, decat sa fie ei mai tari ca restu..)

Fata de vVv,Sam,VuVu,Guerilla si ceilalti mai in varsta,sunt mai tanar decat ei,deocamdata fac 20 de ani in septembrie si o sa mai petrec muuult timp pe acest server,am ajutat,ajut si o sa ajut serverul si colegii de fiecare data cand este nevoie,niciodata nu m-am dat inlaturi de la nimic,nu ma bat pentru un codat in + sau in -,sau pentru cine da ban mai repede sau alte comenzi,imi place sa lucrez in echipa si sa imi fac treaba cat mai bine,dar NICIODATA nu o sa uit de unde am plecat si cine m-a ajutat cel mai mult,si aici includ si problema cand am ajuns in stagiul de a fi catalogat ca fiind "codat",si la chestia asta tin sa le multumesc persoanelor:ratra,revox,jupanu si leGioN dar si celor care mi-au dat sansa de a juca in continuare si de a putea admina din nou.

Si da,erau alte vremuri cand era revox,versace,ratra,fearless si altii.Insa tin sa spun adminilor (vechi,noi,viitori) nu ca eu as fi un exemplu dar,lasati suferinta deoparte si orgoliul si nu va mai dati asa mari si tari ca aveti admin aici,pentru ca a avea admin este un privilegiu si trebuie sa ne ajutam,nu sa suferim si sa ne dusmanim. - sper ca n-am suparat pe nimeni cu postul acesta,daca da,imi cer scuze.
va salut!

0 0

Back to top
SS.11

[Freakazoid]

(since 18-01-2016 17:09)

Votes: 27

Post Posted: 05-08-2011, 23:46:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mie nu mi se pare corect(moral vorbind) sa afirmati ca la momentul cand o sa se lase de adminat persoane precum vVv, oNe etc. o sa vedem si noi cei care venim din urma ce inseamna sa ne batem capul cu codatii. Sunt printre cei care vin din urma si oameni care muncesc pentru privilegiul de a fi admin si care chiar isi fac treaba.Plus ca nu vad rostul de a te da mare ca ai admin, pur si simplu asta e o responsabilitate pe care ti-o asumi. Chiar mai sunt oameni care nu uita ca au plecat de la 0 ore si dupa ce ajung putin mai sus nu sufera si nici nu fac pe nebunii.In fine.

O seara placuta tuturor!

0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 06-08-2011, 00:15:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa uitam de cearta asta cu adminii si bla bla bla.

@ Akkan: Sa iti explic ca vad ca esti cam greu de cap...ma rog, ti-am mai eplicat odata pe server dar vad ca tot o faci pe spartanul.
In primul rand eu ii luam apararea lui traian pentru ca nu vazusem acea replica extreeeem de jignitoare. Din perspectiva mea, in acel moment el vorbea cu mine si tu pur si simplu i-ai dat gag fara motiv. Apoi dupa vreo 5 minute te-ai hotarat sa-mi zici si mie de ce i-ai dat gag si il amenintai cu ban.
Sa revenim la "acea replica extrem de jignitoare" si anume......in timpul jocului m-a omorat unu intr-un mod amuzant si ratra mi-a zis ca "is vai mama mea" Surprise Surprise incredibil,fantastic,fenomenal ce jignire...
Din moment ce eu glumeam cu el si el a avut acea replica la adresa mea, fapt ce pe mine nu m-a deranjat, pentru ca astfel de replici au loc intre jucatori zilnic si ei tot nu sar ca maimutele cum faci tu...nu inteleg de ce trebuie sa te dai tu important. Eu nu avantajez pe nimeni si nu fac fac favoruri dar daca tu sustii ca sti cum stau lucrurile pe aici ar trebui sa sti si cam ce personalitati avem noi si cam ce glume ne permitem intre noi.
Da mnoh....ai vrut tu sa fi mai spartan decat ceilalti si sa demonstrezi ca esti mai presus.

L.E: pun pariu ca si la faza cu maimuta ai inceput sa sari in sus si sa te bati cu pumnii in piept . - Inca ceva. Daca ai ceva de zis si vrei atentie scrie si tu mai putin ca cand vad cat e de citit mi se face sila si vorbesti cu peretii.(si nus doar eu de parerea asta).

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top
VuVu

[Creep]

(since 15-01-2018 07:52)

Votes: 15

Post Posted: 06-08-2011, 03:25:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
S-a ajuns aici ca unii au uitat de unde au plecat.

Unu exemplu aiurea e Akkan care e gen: "Eu admin Monkey , nu trec prin filtru gandirii deciziile. Eu doar sanctionez.". Si altu este Vuvu, care de la o vreme este : "Eu admin Monkey , tu taci. Eu am dreptate, tu nu." .

Parerea ta Revoxe....altii poate au alta parere mult mai buna despre noi decat tine ....si apropo...nu am uitat de unde am plecat...stiu cand am inceput sa adminez si nu stiam nici comanda de "gag","vot".... nici atat...si foloseam amx_page cu intrebari idioate de incepator.... Iar cand se mai intampla sa iei gag...de la mine sau oricare altul...incearca sa fii si tu mai "temperat" nu mai fii asa de revoltat si aprins..... cu frumosul se pot rezolva multe....trebuie doar sa stii cum sa o faci -
Niciodata nu am avut ceva cu tine sau cu oricine altcineva....

(Admin) eDDy: ma bagi aqlo la tn ?
(Admin) eDDy: ma fac clovn
(Admin) eDDy: -
(Admin) VuVu: no problem
(Admin) VuVu: avem nevoie
(Admin) eDDy: da?
(Admin) VuVu: de FOCI !!!
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 02-08-2025, 16:59:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password