User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message643673
revox

[Psychotic]

Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 06-08-2011, 03:49:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Vuvu

Zau? D'asta mi-ai raspuns ca sa nu te deranjez cand te-am intreabt FRUMOS pentru ce mi-ai dat gag?

Adica ala injura, eu intreb de ce nu ii dai gag si tu in schimb imi dai mie ca esti sucar. Explica-mi asta cum vine.

"capul plecat de sabie-i taiat." Iar eu nu am sa fac asta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 06-08-2011, 04:58:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa ma implic si eu in cearta lui revox si vuvu.
1. Am fost si eu pe server cand a luat revox gag, si da poate a gresit vuvu ca ti-a dat gag dar inca nu am vazut pe nimeni murind de gag.
2. revox nu zic ca nu ai facut mult pt acest server (desi nu sunt de forte mult timp pe srv recunosc munca ta pt comunitate) dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa iti accepta iesirile, ma refer la faptul ca intri cu 100 de nume si in cazu cand se intampla ceva de ex. gag urlii pe page si zici "scoate gag, sunt revox" de ce sa faca cineva asta doar ca tu esti rev
3. Explicami si tu cand am incercat eu sa te fac sa ma injuri doar ca sa iti dea, un admin cu grad mai mare, ban ???
4. Eu personal nu o sa accept nici de la tine nici de la altu sa imi zica "gura" hai poate trec peste "mars" dar nu si peste gura poate cu prietenii tai vorbesti asa dar eu nu accept dar asta tine de educatie si respect
5. daca tot e vb de respect, din momentu in care ai renuntat la admin, esti considerat un jucator simplu si trebuie sa respecti regulamentul ca orice jucator
6. Poate tu te simti mai presus ca oricine tu fiind "unic zeu" dar nu esti (parerea mea)
7. un sfat respecta si tu si vei fi respectat. Cine nu te respecta nu trebuie sa il respecti dar nu sa jignesti tu jucatorii sau adminii si dupa tot tu sa plangi ca marele revox nu e respectat
Nu cred ca tu te-ai nascut rege in cs, atat despre cine uita de unde a plecat

Am fost resplatit pt activitate cu blood(panaacum nici nu v-am multumit) incerc cum pot sa ma acomodez in comunitate si sa imi fac treaba cat mai bine, dar am nevoie de putin timp si poate nu am destula experianta sa prind un codat imediat dar ma chinui si eu fac demo si cand nu va zic ca sunt pe xy cu demo ma uit la demo iau o decizie, si poate nu il prind dar intreb pe admin chat daca sa uitat careva la el, cer sa se faca ss si da prima data a durat mult sa iau pozele si sa ma uit la poze si am si cerit ajutor. De asta este o comunitate sa colaboram.

Cat despre Akkan parerea mea ca are dreptate cei care spun ca nu au si ei parerea lor. Undercover inseamna ca adminul ownerul respectiv vrea sa vada cum se comporta adminii dar daca el are un comportament neadecvat trebuie pedepsit ca orice jucator cel putin asa scrie in regulament. Daca nu e asa pentru ce sunt regurile?!

Revox posteaza si convorbirea cu ken.
Din punctul meu de vedere din momentu in care ai renuntat la admini owner sau ce rang ai avut ai renuntat si la comunitate si mai ceri tu sa fii respectat mai mult ca altii ??

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 06-08-2011, 05:51:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu trebuie sa va suport eu arfele de admini cat timp nu fac nimic.
2. Nu este problema ta cu cate nume joc eu. Nu am nici macar slot deci putin imi pasa. Eu de multe ori iau gag pentru ca ma iau in gura cu voi si nu va convine cand careva indrazneste sa comenteze in fata voastra, fie chiar si daca nu aveti dreptate.
3. Nu te face ca nu stii, ti-am zis si pe server asta.. deci lasa-te.
4. Ti-am zis gura pentru ca mi-ai zis "Hai ma, nici tu nu te crezi cum joci". Nu-mi accepti sa-ti zic "gura" ? Atunci vezi-ti de treburile tale ca nu scosesem un sunet pana sa te bagi in seama cum joc. Nu ti-am zis mars si nu mai zic nimanui de la o vreme buna.
5. Ba, ma scutiti cu regulamentul? Regulamentul ala .. am fost si eu cand a fost acceptat pe war4 pentru ca am fost unul din primii oweri. Deci nu-mi vorbiti mie de regulamenti. Stiu foarte bine cand il incalc si cand nu. Voi.. il incalcati si tot voi va bateti cu pumnu-n piept ca sunteti drepti si alte aberatii.
6. Nu ma simt nimic, voi aveti impresia asta si chiar credeti asta. Mie putin imi pasa. Nu-mi da de mancare parerea voastra.
7. Acum te las in durerea ta. Dar daca mai ma acuzi ca jignesc si alte aberatii fara dovezi s-ar putea sa fac urat. - Eu nu am iesiri ca altii in care sa jignesc injur ca am fost omorat.

Putin imi pasa pentru ce ai fost tu rasplatit. Daca iti traiesti viata in jocu asta pana la ora 6:30 dimineata ca sa arati ce admin esti tu si alte dastea.. imi pare rau pentru ochii tai, spatele tau, viata ta sociala. Ai ajuns sa stai singur pe un server de cs (da, am verificat acum si tu esti singur pe server la 6:30 dimineata).. pentru ce? Ce vrei sa demonstrezi? Trezeste-te la realitate.

Am renuntat pentru ca asa am considera ca este bine pentru mine. N-am sa te pun pe tine/y/z/un server de cs in fata prioritatilor mele. Nu-mi spune ca nu stiu de unde am plecat. Stiu foarte bine cine eram cand am venit pe forumul asta si cine sunt acum. Aici am invatat cs si aici am invatat sa ma dezvat de scrisu cu "q" ; "k" .. etc.
Si stai ca nu inteleg ce treaba are renuntatul cu respectul. Daca un presedinte care nu face nici o gresala.. ajunge la concluzia ca vrea sa demisioneze incetezi sa-l mai respecti? Tu te auzi ce spui?
Vorbiti pe aici de respect , sunteti pe un forum prieteni. Nu oferi respect oricui si la orice ora. Daca merita respect(prin dovezi), il ofer.. daca nu ,nu. Cine a avut placerea /neplacerea sa discute cu mine mai mult decat ocazional stie cum sunt. Asta nu va suport pe aici.. va dati cu parerea fara sa aveti habar de om. Imi vorbesti de respect virtual. Explica-mi ce faci tu asa de maret pentru comunitatea asta?! Eu ma pricep si ajut la grafica si IT (sectiunile astea), fost owner war4 , organizator de 1vs1, 2vs2 (cs) , de fifa 2007 , nfs u2. Am facut cateva tutoriale legate de modding pentru telefoane. Tu? Stai pe un server pana la 6 si imi spui mie ca de ce cer respect? Cred ca glumesti.

Last post pe tema asta ca sunteti mori de vant si-mi bat capul aiurea. Bafta cu clica de admini.
ps. nu am nimic cu tine. Nu am nimic cu nimeni cat timp nu sunt calcat pe coada. - Dar din pacate multi uitati care-i scopul jocului si care-i scopul vostru ca admini. Unul din motivele care am plecat... toti aveti o ura tampita dupa ce ajungeti admini. Si nu concepeti sa pierdeti adminu sau ceva de genul
Ieri eram eM pe server si era si legion parca(sper sa nu gresesc). Care a fost retrogradat la blood. Si facea urat la eM ca de ce a fost retrogradat si alte aberatii. Ca el a muncit pentru adminu ala. Dupa un timp a iesit eM si Legion era singuru admin de pe server. I-am zis sa dea vot ca mai erau 2 minute si mi-a raspuns. Nu sunt admin (era pe admin ca am dat amx_who).
Multi aveti probleme.. treziti-va la realitate si distrati-va , e doar un joc. Renuntati la admine daca va domina nervii.. nu ii faceti si pe altii sa isi faca nervi ca sunteti frustrati ca va omoara x say y (aviz adytza si zook - ) Tot voi ve-ti fi, nu ve-ti evolua in Pikachu sau altceva. Este doar un JOC!

0 0

Back to top
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 06-08-2011, 06:20:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici eu nu am nimic cu tine.
Nu ai tu treba de ce stau eu pe server sau pe forum la ora asta
Da ai dreptate ai cu ce te lauda si daca citesti postul meu am si notat asta (munca ta pentru comunitate)
Cat despre viata virtuala si reala iar nu am ce sa iti explic viata mea.
Cat fac eu pentru comunitate? Cat pot
Din cate vad ai si tu o viata virtuala. In cate jocuri te-ai perfectionat si tu imi vorbesti de viata? Da
Apropo si tu esti pe forum deci...
cat despre marsh, uiti usor si nu zic ca miai zis ieri nu prea conteaza cand
Putem discuta cine cand devine frustrat. Nu are rost. Sunt care stiu despre ce vorbesc sunt care nu, nu imi pasa

Din fericire am mai multi prieteni decat dusmani deci tot trebuie sa am o viata reala dar daca tot joc jocu asta de ce sa nu am si cativa virtuale

"7. Acum te las in durerea ta. Dar daca mai ma acuzi ca jignesc si alte aberatii fara dovezi s-ar putea sa fac urat. - Eu nu am iesiri ca altii in care sa jignesc injur ca am fost omorat. "

durerea mea - nu am
faci urat -nu am ce face
nu ai iesiri - intraba si pe altii

Eu personal atat am avut de spus. Nu am sa ma razbun pe server nu e genul meu

Am incheiat aceasta discutie. Dar vad ca tu o sa ai ceva de spus.
nu are rost sa mai poztezi in legatura cu asta. O sa ai dreptate
Nu stiu cati ani ai dar vad ca te pricepi in IT bravo keep going

Edit: Cu munca ta si respectul tau pt comunitate am exagerat. Nu mie greu sa recunosc daca am gresit , pt asta imi ceri scuze restu sunt valabile
bafta

0 0

Back to top
Ryker

[NarsiL]

(since 25-04-2019 12:45)

Votes: 143

Post Posted: 06-08-2011, 06:37:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu merge serverul sau am eu ban?
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 06-08-2011, 06:38:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

valiyyy wrote:
Sa uitam de cearta asta cu adminii si bla bla bla.

@ Akkan: Sa iti explic ca vad ca esti cam greu de cap...ma rog, ti-am mai eplicat odata pe server dar vad ca tot o faci pe spartanul.
In primul rand eu ii luam apararea lui traian pentru ca nu vazusem acea replica extreeeem de jignitoare. Din perspectiva mea, in acel moment el vorbea cu mine si tu pur si simplu i-ai dat gag fara motiv. Apoi dupa vreo 5 minute te-ai hotarat sa-mi zici si mie de ce i-ai dat gag si il amenintai cu ban.
Sa revenim la "acea replica extrem de jignitoare" si anume......in timpul jocului m-a omorat unu intr-un mod amuzant si ratra mi-a zis ca "is vai mama mea" Surprise Surprise incredibil,fantastic,fenomenal ce jignire...
Din moment ce eu glumeam cu el si el a avut acea replica la adresa mea, fapt ce pe mine nu m-a deranjat, pentru ca astfel de replici au loc intre jucatori zilnic si ei tot nu sar ca maimutele cum faci tu...nu inteleg de ce trebuie sa te dai tu important. Eu nu avantajez pe nimeni si nu fac fac favoruri dar daca tu sustii ca sti cum stau lucrurile pe aici ar trebui sa sti si cam ce personalitati avem noi si cam ce glume ne permitem intre noi.
Da mnoh....ai vrut tu sa fi mai spartan decat ceilalti si sa demonstrezi ca esti mai presus.

L.E: pun pariu ca si la faza cu maimuta ai inceput sa sari in sus si sa te bati cu pumnii in piept . - Inca ceva. Daca ai ceva de zis si vrei atentie scrie si tu mai putin ca cand vad cat e de citit mi se face sila si vorbesti cu peretii.(si nus doar eu de parerea asta).

Eu i-am dat gag. Tu nu ai vazut de ce. Eu nu l-am amenintat cu ban, aici vorbesti prostii. Chiar daca i-am dat gag, e decizia mea si eu raspund de ea, tu trebuia sa o respecti chiar daca e corecta sau nu. Dar eh. Eu nu sunt mai spartan ca voi, eu doar respect regulamentul.

Exemplu: "sa o iau la tranta pe mama ta / sa o fac posta pe mama ta"
2 exemple in care nu jignesc deloc. Dar contextul in care se afla "mama" nu este prea placut. 3 din 5 oameni se simt jigniti de expresiile astea cu toate ca nu e nimic jignitor in continut. Vezi unde bat eu? Daca este permis sa se vorbeasca de "mame" pe server, inseamna ca nu am citit eu bine regulamentul.

P.S.: Citeste niste carti daca nu esti obisnuit cu cititul.
P.S.2: Eu am incheiat discutia.

IMBALANCED
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 06-08-2011, 09:22:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

domnilor..astia nu sunt discutii ,astia sunt niste orgolii care nu isi au rostul intr-un astfel de topic.
sa va explic sensul in care este facut acest topic,..poate da Domnu' si intelegeti si voi.
topicul se numeste discutii si a fost creat pentru a ajuta serverul daca apar unele probleme legate de server.
este un topic unde putem purta niste discutii normale pentru binele acestui server.
nu vad cum ajutati voi acest server daca va balacaritati unul pe altu in topicul asta,nu demonstrati decat ca aveti niste orgolii nemasurate,care in primu rand nu va fac bine voua.
vreti sa demonstrati ca sunteti mai bun ca alti,singurul mod in care o puteti demonstra este pe server,poti ajuta indiferent de accesul pe care il ai,asta daca vrei.
numai prin puterea exemplului veti putea demonstra "ca sunt cel mai bun",altfel nu aveti nici o sansa sa demonstrati nimic.
o sa repet ce am mai zis de cateva ori ,eu unu prefer faptele,mult mai clare decat vorbele.
am inchis topicu pentru cateva ore,poate asa cititi si voi ce am scris aici.
asa cum voi aveti orgolii,asa am si eu niste pretentii.
have a nice day!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 06-08-2011, 20:06:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vorbe vorbe si iar vorbe :Chatterbox

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 07-08-2011, 01:34:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vorba multa saracia omului.

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
VuVu

[Creep]

(since 15-01-2018 07:52)

Votes: 15

Post Posted: 07-08-2011, 02:26:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o intrebare.......cand facem si noi seara adminilor???? Acum ca am si eu un pc mai bun poate o sa fac fata cerintelor -

(Admin) eDDy: ma bagi aqlo la tn ?
(Admin) eDDy: ma fac clovn
(Admin) eDDy: -
(Admin) VuVu: no problem
(Admin) VuVu: avem nevoie
(Admin) eDDy: da?
(Admin) VuVu: de FOCI !!!
0 0

Back to top
Ryker

[NarsiL]

Post Posted: 07-08-2011, 08:17:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sper sa fie inainte sa inceapa scoala -
0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

(since 12-05-2019 12:34)

Votes: 30

Post Posted: 07-08-2011, 12:14:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TwisTer wrote:
sa va explic sensul in care este facut acest topic,..poate da Domnu' si intelegeti si voi.
topicul se numeste discutii si a fost creat pentru a ajuta serverul daca apar unele probleme legate de server.
este un topic unde putem purta niste discutii normale pentru binele acestui server.

xD!. wrote:
vorbe vorbe si iar vorbe :Chatterbox

liq wrote:
Vorba multa saracia omului.

Numa ce a zis twister.. sunt niste comentarii care nu prea isi au rostu. Tineti neparat sa aveti voi ultimu cuvant !?

0 0

Back to top
VuVu

[Creep]

(since 15-01-2018 07:52)

Votes: 15

Post Posted: 07-08-2011, 13:50:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa vedem cati sunt pro si cati sunt contra.... SEARA ADMINILOR !!!! CINE SE BAGA????

(Admin) eDDy: ma bagi aqlo la tn ?
(Admin) eDDy: ma fac clovn
(Admin) eDDy: -
(Admin) VuVu: no problem
(Admin) VuVu: avem nevoie
(Admin) eDDy: da?
(Admin) VuVu: de FOCI !!!
0 0

Back to top
Zookey

[Forum Legend]

(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 07-08-2011, 13:54:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

facem, sa vedem daca poate lumea Si VUVULE DA-MI NR TAU CA AZI E MEETING -

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
Ryker

[NarsiL]

Post Posted: 07-08-2011, 14:00:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doar daca faci un new topic unde sa votam..
aici nu cred ca se poate

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 02-08-2025, 00:10:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password