User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24, 25  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message42896
Ansiedad

[I'm back]

Status: Offline
(since 30-12-2022 11:26)

Votes: 56

Post Posted: 02-01-2012, 21:18:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De unde pana unde s-a ajuns la chestia cu prietenia?

Nim

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 03-01-2012, 00:56:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa incep prin a imi cere scuze fata de cateva persoane de aici carora le-am gresit, insa cred ca aceasta a fost ultima data cand mai dau /gquit... din diverse motive. Chiar nu am vrut sa se ajunga la asta si cred ca am facut inteleasa treaba asta de nenumarate ori, dar degeaba.

Am intrat in aceasta guilda pe Wotlk la cateva luni dupa ce m-am transferat de pe Genesis pe Evo. Nu am intrat in ea pentru ca am auzit ca este buna sau ceva de genul... facusem deja tot ce se putea face, aveam toate itemele pe care le puteam avea, nu am intrat pe interes. Am fost in multe guilde inaintea ei, dar am stat putin in fiecare din ele, nu m-am gandit niciodata ca ma voi indragosti de aceasta guilda in asa fel incat sa raman aproape mai bine de 6 luni, insa...

...In ultima vreme am inceput sa fiu batjocura catorva persoane din guilda, nu dau nume pentru ca chiar nu are importanta si chiar nu vreau sa mai incep vreo cearta.

Pe TS sunt singurul dintre warlorzi care nu are mod, sunt cam singurul care ia mute cand ragaie sau spune ceva asa mai piperat, samd. Am considerat ca poate sunt eu totusi chiar atat de nesimtit incat sa merit mute, dar cred ca am dat prea mult vina pe mine. In seara asta am luat mute asa aiurea fara niciun motiv, de la nu se stie cine... si asta m-a dus la cateva intrebari gen "Astia care se cearta de o juma de ora pentru un inel, ca X l-a luat corect la dkp si Y are nevoie mai mare si ii scoate ochii sa il dea...", "Asta care acum o ora intrase pe ts si incepuse cu dume de nu mai puteam de ras de nici nu am reusit sa facem valiona de ce nu a primit mute, cu toate ca erau 3 asa zisi moderatori pe ts?".

La ultimul raid, cel din care am iesit am luat demote si -dkp. Mi se pare normal, am facut ceva ce normal nu se face si am fost pedepsit. Nici o problema. Dar chestia asta m-a dus la inca cateva intrebari carora nu le-am gasit niciun raspuns, gen "Cei care stateau afk cand am luat wipe de ce nu au primit -dkp?", "Cei care se prosteau de nu faceau ce trebuie si se jucau cu pull-ul de la priest de ce nu au primi -dkp?", "Oare in cele din urma a fost normal sa fiu pedepsit pentru ca am dat leave dintrun raid in care era mai important mistoul decat bossul?".

Dupa cum am punctat de 100.000 de ori pana acum si am luat la tinta diverse persoane pentru ca au primit un rank pe care nu-l merita, se pare ca degeaba mi-am deschis gura, pentru ca, la fel ca de fiecare data, am vorbit degeaba. Intreb frumos de ce a luat Fairr kick din guilda, intrebare la care primesc raspunsuri genul "la cerere", "pentru ca e cocalar", "oricum nu facea pve, numai pvp, era degeaba", "a spamat". Pai daca e sa o luam in felul acesta, goroso si rocs de ce nu primesc kick pentru ca au spamat cand s-au certat? Rocs, glitch, mistrie, faster, *and the list goes on* de ce nu primesc kick pentru ca fac pvp si nu pve (a, mi-a zis o data asa la misto cineva "lasa ca o sa fie buni cand se baga rbg ca o sa faca achievements"... daca chiar iti pasau tie de achievementurile alea veneai cu mine sa ma ajuti sa strang oameni sa le fac), lui Tokebluff de ce nu ii dam kick din guilda asa pe motiv ca-i cocalar (ne uitam la poza lui de pe forum si insinuam, il rog pe ala care a zis ca fairr e cocalar sa isi dea cu parerea ca din cate am inteles e paranormal si ghiceste daca oamenii sunt cocalari sau nu), lui X de ce nu ii dam kick din guilda pentru ca fac eu asa o cerere pe motiv ca ma ia la dkp si nu primesc itemul?

Am print cu 21 de guild runuri, nu te-ai obosit niciodata sa imi multumesti sau sa imi dai dkpuri, nici mie, nici celor care m-au ajutat. Ai inceput sa imparti dkpuri doar atunci cand ai realizat ca numarul celor care chiar dau doi bani pe guilda asta si vor sa faca ceva pentru ea e prea mic... asa ai motivat lumea si am reusit sa le facem pe toate, GG. Dar de noi astia care am facuto din proprie initiativa ai uitat? Chiar nu meritam nimic?

Imi pare rau ca dupa atata timp nu am reusit sa ajugem pe aceeasi pagina cu toate ca am incercat sa inteleg fiecare decizie pe care o luai, fie ca era un mute pe ts, fie ca era un -dkp, fie ca era un guild kick. Cateodata stau si ma gandesc oare eu eram nebun ca insistam sa acorzi unu "anonim" o a doua sansa, doar asa pe motiv ca nici macar nu cunosti persoana si n-ai habar de ce e capabila? Pe Crazybear cine ti l-a adus in guilda? Pe Crazymoo? Pe Oaizu? Lor de ce le-ai acordat "sansa aia" care nu i-ai acordatu lui Fairr sau lui Lesbianx sau lui Lieska, si lista cred ca poate continua.

Mai zic o data ca imi pare rau ca dupa atata timp am ajuns din nou in situatia in care am fost de nenumarate ori incercand sa demonstrez ceva, dar nereusind niciodata... multumesc totusi celor care s-au obosit sa imi citeasca suferinta indifirent daca imi acorda sau nu dreptate.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-01-2012, 01:08:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am avut nimic azi cu tine si nici acum, kickul care l-am luat azi a fost iar aiurea, cu raspuns "la cerere" cand ti-am zis la caterinca "la cerere" ti-ai bagat organul genital in tot neamul meu, m-am abtinut. Ce m-am certat cu rocs chill, am avut mascota, de unele dati am fost singurul care lua mute dintr-o cearta sau luam degeaba.
0 0

Back to top
Roacsi

[Mentally Stable]

(since 13-03-2012 17:41)

Votes: 2

Post Posted: 03-01-2012, 01:08:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa sti si tu eu cu goroso imi permit/ii permit multe pentru ca ne cunoastem demult,nu inteleg care e problema ta ca eu fac pvp,de fiecaredata cand am fost chemata la raid am venit,si daca unu ii da gkick la altu nu mai fi tu zmeun sa dai la jumate de guilda ca suferi tu te rank,nu am nimic cu tine baiete dar sa sti ca guilda merge inainte cu tine/fara tine/fara mofturile tale.
0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

(since 16-09-2018 19:36)

Votes: 10

Post Posted: 03-01-2012, 01:34:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
1.Pe TS sunt singurul dintre warlorzi care nu are mod, sunt cam singurul care ia mute cand ragaie sau spune ceva asa mai piperat, samd. Am considerat ca poate sunt eu totusi chiar atat de nesimtit incat sa merit mute, dar cred ca am dat prea mult vina pe mine.

2.Am print cu 21 de guild runuri, nu te-ai obosit niciodata sa imi multumesti sau sa imi dai dkpuri, nici mie, nici celor care m-au ajutat. Ai inceput sa imparti dkpuri doar atunci cand ai realizat ca numarul celor care chiar dau doi bani pe guilda asta si vor sa faca ceva pentru ea e prea mic... asa ai motivat lumea si am reusit sa le facem pe toate, GG. Dar de noi astia care am facuto din proprie initiativa ai uitat? Chiar nu meritam nimic?

3.Imi pare rau ca dupa atata timp nu am reusit sa ajugem pe aceeasi pagina cu toate ca am incercat sa inteleg fiecare decizie pe care o luai, fie ca era un mute pe ts, fie ca era un -dkp, fie ca era un guild kick. Cateodata stau si ma gandesc oare eu eram nebun ca insistam sa acorzi unu "anonim" o a doua sansa, doar asa pe motiv ca nici macar nu cunosti persoana si n-ai habar de ce e capabila? Pe Crazybear cine ti l-a adus in guilda? Pe Crazymoo? Pe Oaizu? Lor de ce le-ai acordat "sansa aia" care nu i-ai acordatu lui Fairr sau lui Lesbianx sau lui Lieska, si lista cred ca poate continua.

1 Si eu am Warlord de o gramada de si nu am Moderator deci nu erai singuru.
2 Ai facut 21 runuri si ce ai dat in petec? da si eu si Reset am prins 50k de pesti da si eu si reset am facut 10k food da si restu in guilda au contribuit la achivurile guildei stai calm nu esti numai tu aici care le faci pe toate suntem si noi!
3 Asa tu iai adus si ce sugerezi pe crazy`s si pe Oaizu lea acordat sansa de care zici tu findca uitate la oaizu nu exista raid sa nu aibe ce sa i trebuiasca zici ca are 3 spekuri mereu la el are de toate nu ai ce sa i zici... Ce sa faci cu Lesbianx si cu Lieska sa te vad pe tn toata ziua pe Gchat cum le pupui in cur m-am saturat sincer sa vad asta de cand a intrat prima fata in guilda.
4 E vorba de pvp-isti Faster,Mistrie ce treaba ai tu cu ei iai vazut vreodata sa zica ceva in guilda sa scoata un cuvânt jignitor eu nu cred oameni isi vad de treaba lor + de fiecare daca cand am avut nev de ei la orice raid df ori ce nu au zis nu.
5 Si acuma daca tot o dai tu cu asta ca ai incercat sa faci ceva sa ajungi undeva etc. Iti spun eu ceva Facerea de bn e f***** de mama daca nu ti-ai dat seama ar fi bn sa te gandesti sa reflectezi. Si eu mi-am dat seama prea tarziu.

0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 03-01-2012, 03:39:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deso , ai dreptate si tu si el , unii oameni chiar nu isi merita rankul in guild @gen Lideru . OK a fost guild mater etc , dar sa intre odata la 2-3 zile si sa imi dea kick mie si lu johnlol din guild pentru simplul fapt ca nush ce i-am facut pe ULTIMATE nu mi se pare corect . Sa imi stric rep cu guildul din cauza lui ?
Azi pe ts la primul raid , isi bagau aia organele de 5 ori pe minut , ati zis ca se da summon eram afara faceam q , si ati inceput fara sa anuntati .
Sove are dreptate , se face prea multa caterinca in raiduri . NU am comentat deloc de cand am revenit pe cataclysm despre raiduri fiindca nu prea am venit . Am fost odata , am facut 1 boss , am auzit pe cnv pe ts "Datii kick lu Xtkmo ala ca e praf nu stie sa scoata dps " , ok mam simtit si am dat leave nu am stat sa ma cert .
Bafta voua , am ramas pe priest in guild deoarece vreau sa fac raids pe el . Pe mage nu prea cred ca o sa revin pentru simplul fapt ca nu o sa primesc reinv . Salut

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-01-2012, 11:38:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gazi wrote:
N-am avut nimic azi cu tine si nici acum, kickul care l-am luat azi a fost iar aiurea, cu raspuns "la cerere" cand ti-am zis la caterinca "la cerere" ti-ai bagat organul genital in tot neamul meu, m-am abtinut. Ce m-am certat cu rocs chill, am avut mascota, de unele dati am fost singurul care lua mute dintr-o cearta sau luam degeaba.

M-ai intrebat daca sunt ratat, ti-am raspuns la intrebare.

starwurs wrote:
3 Asa tu iai adus si ce sugerezi pe crazy`s si pe Oaizu lea acordat sansa de care zici tu findca uitate la oaizu nu exista raid sa nu aibe ce sa i trebuiasca zici ca are 3 spekuri mereu la el are de toate nu ai ce sa i zici... Ce sa faci cu Lesbianx si cu Lieska sa te vad pe tn toata ziua pe Gchat cum le pupui in cur m-am saturat sincer sa vad asta de cand a intrat prima fata in guilda.

4 E vorba de pvp-isti Faster,Mistrie ce treaba ai tu cu ei iai vazut vreodata sa zica ceva in guilda sa scoata un cuvânt jignitor eu nu cred oameni isi vad de treaba lor + de fiecare daca cand am avut nev de ei la orice raid df ori ce nu au zis nu.

Poate ca nu-ti mai amintesti, dar ele au luat kick din guilda aiurea (pentru simplu motiv ca niim si catelyn aveau frica ca nu vor mai fi "iubite"), dupa aceea le-a jignit, la fel cum am facut si eu cand m-am simtit ofensat. Nu-mi spune tu mie pe cine pup in cur, doar cu Lesbianx si cu Lieska s-a intamplat chestia asta? Sau si cu Shaggz? Sau si cu Fairr? Poate ca voi in considerati ratati pentru ca sunt "diferiti", eu nu ii consider asa... nimeni nu este perfect, fiecare avem "problemele" noastre, ca unu e manelar sau una e lesbiana asta nu ar trebui sa fie motiv sa-i dai kick din guilda. (Shaggz daca bine iti amintesti era top dps, asta nu a contat, a contat ca i-a scris ceva pe /w lui muffin cand era la eventul pvp si cica din cauza lui l-a pierdut... si evident, decat sa il pierzi pe muffin mai bine il sacrifici pe shaggz, nu?).

xtkmo wrote:
Deso , ai dreptate si tu si el , unii oameni chiar nu isi merita rankul in guild @gen Lideru . OK a fost guild mater etc , dar sa intre odata la 2-3 zile si sa imi dea kick mie si lu johnlol din guild pentru simplul fapt ca nush ce i-am facut pe ULTIMATE nu mi se pare corect . Sa imi stric rep cu guildul din cauza lui ?
Azi pe ts la primul raid , isi bagau aia organele de 5 ori pe minut , ati zis ca se da summon eram afara faceam q , si ati inceput fara sa anuntati .
Sove are dreptate , se face prea multa caterinca in raiduri . NU am comentat deloc de cand am revenit pe cataclysm despre raiduri fiindca nu prea am venit . Am fost odata , am facut 1 boss , am auzit pe cnv pe ts "Datii kick lu Xtkmo ala ca e praf nu stie sa scoata dps " , ok mam simtit si am dat leave nu am stat sa ma cert .
Bafta voua , am ramas pe priest in guild deoarece vreau sa fac raids pe el . Pe mage nu prea cred ca o sa revin pentru simplul fapt ca nu o sa primesc reinv . Salut

Pai eu care vin la toate raidurile, Crazys care vin la toate raidurile, si multi altii *scuzati-ma ca nu va scriu pe toti dar dau doar un exemplu* de ce avem aceleasi privilegii (poate nici macar atat) pe care le au alte persoane care vin din an in pasti la raiduri si atunci cand vin se prostesc? Niciodata nu a fost dreptate in guilda asta de cand s-a intrat pe cataclysm, aici nu o sa ma puteti contrazice niciodata.

M-am saturat, dar nu-s dispus sa renunt la guilda pentru chestia asta... am prea multi prieteni in ea ca sa ii dau asa cu piciorul in gura pentru alta guilda.

Dar cu niste conditii, ori primesc high warlord, mod pe ts, etc si imi dau silinta la raiduri cum mi-o dadeam inainte, vin la toate raidurile cum veneam inainte, ma bag la orice tine de progresul guildei cum o faceam inainte, sau primesc doar Grunt si sunt considerat ca atare, vin cand am chef la raiduri, nu comentez nimic, va faceti nedreptatile pe care le faceti si ma prefac ca nu-mi pasa.

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

Post Posted: 03-01-2012, 11:47:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
Dar cu niste conditii, ori primesc high warlord, mod pe ts, etc si imi dau silinta la raiduri cum mi-o dadeam inainte, vin la toate raidurile cum veneam inainte, ma bag la orice tine de progresul guildei cum o faceam inainte, sau primesc doar Grunt si sunt considerat ca atare, vin cand am chef la raiduri, nu comentez nimic, va faceti nedreptatile pe care le faceti si ma prefac ca nu-mi pasa.

Mda clar ai facut tot ca sa ajungi sa ceri un amarat de rank... Josnic din partea ta...

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-01-2012, 11:55:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
Sovereign wrote:

Mda clar ai facut tot ca sa ajungi sa ceri un amarat de rank... Josnic din partea ta...

Citeste tot si da-ti o palma.

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

Post Posted: 03-01-2012, 12:02:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
starwurs wrote:
Sovereign wrote:

Am citit tot stai lin eu am inteles ca tu vi cu niste conditi in guilda + pe in conditi sugerezi sati dami HW ca sa te apuci de treaba pei asta nu prea e posibil Hw se da la cei care au treaba cu guilda si se tin de treaba!Iti zic eu ce mai buna treaba era sa iti vezi de treaba ta cand aveai Warlord nu te baga nimeni in seama nu aveai nici o prob. Da acum e prea tarziu eu deja nu mai postez astepti sa vezi ce zice Xer!

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-01-2012, 12:09:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
Sovereign wrote:
starwurs wrote:
Sovereign wrote:

Am citit tot stai lin eu am inteles ca tu vi cu niste conditi in guilda + pe in conditi sugerezi sati dami HW ca sa te apuci de treaba pei asta nu prea e posibil Hw se da la cei care au treaba cu guilda si se tin de treaba!Iti zic eu ce mai buna treaba era sa iti vezi de treaba ta cand aveai Warlord nu te baga nimeni in seama nu aveai nici o prob. Da acum e prea tarziu eu deja nu mai postez astepti sa vezi ce zice Xer!

Oricum nu tie ti-am cerut ce am cerut...

0 0

Back to top
twelve

[Mentally Stable]

(since 21-03-2014 20:35)

Votes: 2

Post Posted: 03-01-2012, 12:49:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa ma bag si io putzin chiar daca nu am nimic de impartit cu nimeni dar mi se pare aiurea sa faci cereri sa primesti rank si alte avantaje in guild cand poate in guilda asta sunt oameni mai muncitori ca tine si sunt de acord cu rocs si subliniez " guilda merge inainte cu tine/fara tine/fara mofturile tale."
DIn ce scrie in regulile guildei si la info rank-ul se primeste pe merit nu pe cerere ,gm-ul guildei alaturi de cei cu rankuri mari o sa hotarasca cine/de ce/si pentru ce primeste cineva rank ,nu sa pui tu conditii ca o sa te apuci de treaba DOAR daca primesti HW. SI la final sper sa nu ma trezesc cu /gkick ca na lumea are rank acu,pe ultimate nu era asa mare suferinta de rank acolo toata lumea stia de gluma,aci nu e gluma ci suferinta de rank....

0 0

Back to top
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Post Posted: 03-01-2012, 12:55:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sove, ca sa vezi ca te-ai inselat in unele privinte, imi cer scuze pentru cele imtamplate.
0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-01-2012, 12:58:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

twelve wrote:
sa ma bag si io putzin chiar daca nu am nimic de impartit cu nimeni dar mi se pare aiurea sa faci cereri sa primesti rank si alte avantaje in guild cand poate in guilda asta sunt oameni mai muncitori ca tine si sunt de acord cu rocs si subliniez " guilda merge inainte cu tine/fara tine/fara mofturile tale."
DIn ce scrie in regulile guildei si la info rank-ul se primeste pe merit nu pe cerere ,gm-ul guildei alaturi de cei cu rankuri mari o sa hotarasca cine/de ce/si pentru ce primeste cineva rank ,nu sa pui tu conditii ca o sa te apuci de treaba DOAR daca primesti HW. SI la final sper sa nu ma trezesc cu /gkick ca na lumea are rank acu,pe ultimate nu era asa mare suferinta de rank acolo toata lumea stia de gluma,aci nu e gluma ci suferinta de rank....

Ba, ce nu intelegi ca m-am saturat sa fiu aproape de fiecare data primu la dps, sa vin la toate raidurile si sa imi dau silinta doar ca sa fiu batjocorit? Nu-mi ziceti voi mie de suferinte de rank cand se primesc kickuri pe motive "la cerere, ca-i cocalar". N-am cerut niciodata ceva ce nu merit, cred ca activitatea mea imi argumenteaza parerea (pacat ca nu prea ai vreo treaba cu ce se intampla in ultima vreme, poate imi dadeai dreptate).

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 03-01-2012, 13:02:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

anyway deacum nici eu numai cer invite la raid, puteti sa ma puneti la alt char sau mascota, prefer sa nu ma cert cu nimeni, daca ii zic ceva cuiva care il cunosc bine, iau demote, asa ca am /w sau /invite si vbesc. Thx. Nam chef sa mai stau ca idiotu` sa fac reputatie din cauza unor suferinte cu rankul(Aviz amatorilor, gen Muffin)

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24, 25  Next    

The time now is 14-02-2025, 17:29:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x