User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message42865
Trixu

[FAN FROSTER]

Status: Offline
(since 21-06-2016 12:42)

Votes: 5

Post Posted: 03-01-2012, 13:48:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nesquik here.. bajetii lipsesc si eu pana pe 10 ianuarie...sa stiti de mine sa nu imi dati gkick:D. la multi ani tuturor. salut.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Xerxerses

[Mentally Unstable]

(since 04-12-2021 11:42)

Votes: 20

Post Posted: 03-01-2012, 17:38:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ sove

Pe langa ce a zis deso mai am sa adaug ceva: -DKP ai luat pt ca ai iesit din raid pt ca ai luat mute pe TS ( si nu era nimeni afk atunci cand ai zis ca ca e nush cine afk). Mute pe ts nu ai luat degeaba si nu ai fost singurul. Legat de cearta dintre muffin si desolator, cand a inceput bosu au incetat si au fost atenti la raid( cel putin asa au dat de inteles).

Quote:
"Oare in cele din urma a fost normal sa fiu pedepsit pentru ca am dat leave dintrun raid in care era mai important mistoul decat bossul?"

Tocmai de asta ai fost printre cei care au primit mute.Puteti sa faceti caterinca cand nu sunt raiduri( sau daca merge raidu bine se poate spune o gluma)
In legatura cu cele 2 fete pe care le ti in brate: Prima data au primit gkick( nu mai spune ca nu lau meritat) si dupa au inceput sa arunce cu noroi.Acum nu mai au ce cauta in guild. Fair nu stiu de ce a primit gkick.( o sa aflu)

Quote:
Ba, ce nu intelegi ca m-am saturat sa fiu aproape de fiecare data primu la dps, sa vin la toate raidurile si sa imi dau silinta doar ca sa fiu batjocorit?

Cine si-a batut joc de tine?

@goroso,snoppy,rocs

Inteleg ca va cunoasteti de mult timp dar nu mai spamati pe guild chat. Uneori e deranjant.

Last edited by Xerxerses on 03-01-2012, 18:41:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 03-01-2012, 18:35:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai aveti cumva loc in guild de un shaman(resto/enha)/warr(prot/fury)/druid(feral tank/boomkin),ca sa stiu si eu daca ma apuc iar? -
0 0

Back to top
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-01-2012, 19:17:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@xer, yea inteleg, dar sa inteleaga si altii ca rankul ala nu e pentru a da kick asa degeaba, spre exemplu aseara dupa ce ai iesit tu am luat kick DIN NOU si iar trb sa stau sa fac rep ca asa li se scoala lor.
0 0

Back to top
liv

[Highlord]

(since 14-08-2020 21:05)

Votes: 15

Post Posted: 03-01-2012, 19:55:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar trebuit sa dati si exemple ,sa va informati cine v`a dat gkick ,ca cel care ti`a dat kick pe nimic sa i`a demote si gta!
Dar pe nimic,subliniez.

Last edited by liv on 03-01-2012, 20:07:41; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 03-01-2012, 20:03:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gazi wrote:
@xer, yea inteleg, dar sa inteleaga si altii ca rankul ala nu e pentru a da kick asa degeaba, spre exemplu aseara dupa ce ai iesit tu am luat kick DIN NOU si iar trb sa stau sa fac rep ca asa li se scoala lor.

Asta e, asa a luat si Fairr kick fara motiv, si Lesbianx...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
twelve

[Mentally Stable]

(since 21-03-2014 20:35)

Votes: 2

Post Posted: 03-01-2012, 20:46:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
twelve wrote:
sa ma bag si io putzin chiar daca nu am nimic de impartit cu nimeni dar mi se pare aiurea sa faci cereri sa primesti rank si alte avantaje in guild cand poate in guilda asta sunt oameni mai muncitori ca tine si sunt de acord cu rocs si subliniez " guilda merge inainte cu tine/fara tine/fara mofturile tale."
DIn ce scrie in regulile guildei si la info rank-ul se primeste pe merit nu pe cerere ,gm-ul guildei alaturi de cei cu rankuri mari o sa hotarasca cine/de ce/si pentru ce primeste cineva rank ,nu sa pui tu conditii ca o sa te apuci de treaba DOAR daca primesti HW. SI la final sper sa nu ma trezesc cu /gkick ca na lumea are rank acu,pe ultimate nu era asa mare suferinta de rank acolo toata lumea stia de gluma,aci nu e gluma ci suferinta de rank....

Ba, ce nu intelegi ca m-am saturat sa fiu aproape de fiecare data primu la dps, sa vin la toate raidurile si sa imi dau silinta doar ca sa fiu batjocorit? Nu-mi ziceti voi mie de suferinte de rank cand se primesc kickuri pe motive "la cerere, ca-i cocalar". N-am cerut niciodata ceva ce nu merit, cred ca activitatea mea imi argumenteaza parerea (pacat ca nu prea ai vreo treaba cu ce se intampla in ultima vreme, poate imi dadeai dreptate).

Deci eu nu te-am badjocorit niciodata ,saptamana asta nu prea am fost activ deoarece am petrecut ca au fost sarbatorile ,dar in rest eu cred ca am fost cam in toate raidurile la care am primit invite ,in rest daca eu ceream inv pe global si nu eram invitat asta inseamna ca nu sunt activ?
acum nu stiu cine e de vina specul meu de tank sau ca nu stiu sa joc dar in general eu cred ca am facut tot posibilul sa fac ceva bun pentru guild si pentru raidul in care am fost invitat ,daca nu e asa poti sa imi zici si mi dau singur /gquit ca sa nu mai aud pe altii cu cer sau sufera de rank pentru ca au ei emorange sau ca sunt nevosi si dau /gkick dampulea altora care nu au facut nimic si asta sa fie pentru distractia personala.

0 0

Back to top
Xerxerses

[Mentally Unstable]

Post Posted: 03-01-2012, 22:33:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ficatuman wrote:
Mai aveti cumva loc in guild de un shaman(resto/enha)/warr(prot/fury)/druid(feral tank/boomkin),ca sa stiu si eu daca ma apuc iar? -

imi dai un /w in wow

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-01-2012, 01:46:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze *celora* pe care i-am jignit, dar nu i-am jignit fara motiv.
0 0

Back to top
Eraven

[YJR HS,R]

(since 11-03-2013 15:39)

Votes: 3

Post Posted: 06-01-2012, 03:00:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
gazi wrote:

Ti-ai gasit si tu pe cine sa inviti in guild...

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-01-2012, 11:13:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eraven wrote:
Sovereign wrote:
gazi wrote:

Ti-ai gasit si tu pe cine sa inviti in guild...

Hateri... nici n-are rost sa-mi mai bat capu cu voi... v-am zis de o mie de ori, nu cunoasteti persoanele dar dati din gura doar ca sa va aflati in treaba.

0 0

Back to top
Xerxerses

[Mentally Unstable]

Post Posted: 06-01-2012, 22:37:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

valiona 25hc down a 3-a oara.

0 0

Back to top
devilboost

[Mentally Stable]

(since 18-09-2015 17:29)

Votes: 12

Post Posted: 07-01-2012, 02:27:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sove. in legatura cu Fairr. Noi warlorzii am horarat sa il dam afara. cum se face normal. se discuta dupa se ia o decizie.

daca era prietenul tau trebuia sa spui.

Incercam sa scapam de randomii inutili.

cand a fost dat afara avea Oficer note gol. deci nu participase la nici un raid. si putin probabil sa aiba reputatie macar friendly. deci era doar o fapta mica. ce ai facut tu dupa a fost sa dai kick la oamenii care aveam exalted la reputatie

am sa o las mai moale cu mute-urile o saptamana. daca treaba merge bine si guild chat este in limita bunului simt o sa raman pe stand by. daca nu trec la "Praºit".

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-01-2012, 18:59:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

devilboost wrote:
sove. in legatura cu Fairr. Noi warlorzii am horarat sa il dam afara. cum se face normal. se discuta dupa se ia o decizie.

daca era prietenul tau trebuia sa spui.

Incercam sa scapam de randomii inutili.

cand a fost dat afara avea Oficer note gol. deci nu participase la nici un raid. si putin probabil sa aiba reputatie macar friendly. deci era doar o fapta mica. ce ai facut tu dupa a fost sa dai kick la oamenii care aveam exalted la reputatie

am sa o las mai moale cu mute-urile o saptamana. daca treaba merge bine si guild chat este in limita bunului simt o sa raman pe stand by. daca nu trec la "Praºit".

Suferi cam mult facand pe politzaiu... daca vroiai sa scapi de "randomii inutili" nu ii mai invitai in guilda. --> gen rocs.
Nu are nimeni exalted la reputatie... si lui Goroso i-a dat muffin kick cu o zi inainte, deci avea reputatia deja stricata.

So... spare the shit for someone else.

0 0

Back to top
Eraven

[YJR HS,R]

(since 11-03-2013 15:39)

Votes: 3

Post Posted: 08-01-2012, 00:22:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

devilboost wrote:
Nu o luati de rau ca ati primit rejected. dar momentam cam strangem cureaua la recrutari. suntem deja destui de multi si sunt uneori care nu mai apuca raiduri.

Avem doua solutii:
1. ramanem asa cum suntem.
2. mai invitam cel putin 30 insi ca sa faca raiduri simultan cu noi.

si e destul de greu de tinut in frau fiarele care le avem deja. Inca 30 de insi. Poate duce la un colaps. gkick...etc

deocamdata dupa ce faceti aplicatia aici dati-mi mie un whisper Celion sau lui Xerxerses. dar slabe sanse sa fiti invitati.

Cat ai gandit cand ai postat asta?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25  Next    

The time now is 12-02-2025, 05:06:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x