User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 69, 70, 71  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message140313
tulpan
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 19-10-2015 18:13)

Votes: 62

Post Posted: 03-11-2011, 21:40:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Levier

"@Tulpan: Nu a aruncat in voi, a relatat ce a auzit si v-a intrebat daca-i adevarat."

Hai ma ce naiba.. nu era clar ca, cauta motiv de scandal? ce gm power de indata ce bot a fost clear pe toate dificultatile din prima sapt in care s-a bagat mai putin valiona pe dificultate heroica ca are scriptu busit...
El a cautat doar sa mai primesc un warn atat tot poate si qiu dar uite ca nu a fost online

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

Last edited by tulpan on 03-11-2011, 21:41:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
jetolik
[Banned user]

Banned

(since 03-11-2011 19:48)

Votes: 9

Post Posted: 03-11-2011, 21:40:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

niotex wrote:
Tipul ala nou HERE -

Hater's make us famous -

+

Si sincer eu nu inteleg multe chestii dar ma abtin ca sigur o sa primesc al 4'lea warn si ajung la -99999 rep -

EDIT : LEVIER nu o lua ca o insulta : dar esti batut in cap sau lovit ? Tu vezi la ce miai dat warn baiatule ?
jetolik wrote:
test ,
[URL=http://www.nodiatis.com/personality.htm][img]http://www.nodiatis.com/pub/1.jpg[img][URL]

, dar daca tai 2 liniute uite ce apare . Omule ar trebui sa te las de moderat forumu ca vad ca esti pe langa !

Staff message (Levier):

Dupa ce ca te-am pasuit de warn la femeile-s curve, iti permiti sa-mi vorbesti cu baiatule si sa ma intrebi daca-s batut in cap sau lovit? +1 warn pentru femeile curve si cu unul aici, banned.

I'm like three times 300 !

Last edited by jetolik on 03-11-2011, 21:44:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
razac

[Warlord]

(since 09-11-2015 18:05)

Votes: 5

Post Posted: 03-11-2011, 21:41:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
Daca nu incetati acum cu flame-ul incepeti sa luati +warn.

Tulpan, pentru mesajul de la reputatie nu ti se scoate nici un warn. Si ca sa nu zici ceva, e decizia lui Ion, nu a mea.

@Razac: ***, -er, -est, noun, adverb
adjective
1.
***.
2.
of, indicating, or supporting *** interests or issues: a *** organization.
3.
having or showing a merry, lively mood: *** spirits; *** music.
4.
bright or showy: *** colors; *** ornaments.
5.
given to or abounding in social or other pleasures: a *** social season.

*** ca fericit este un arhaism, nu te lua cu mine cu definitii.

@Tulpan: Nu a aruncat in voi, a relatat ce a auzit si v-a intrebat daca-i adevarat. Pe langa asta, nu era necesar sa-l insulti. Niciodata nu e necesar sa insulti o persoana pe forum. E vina TA, nu a lui.

Frate tu stii ce vorbesti ? Arhaism ? Adica vrei sa zici ca un american, de exemplu, nu ii poate zice altui american ca e *** fara sa il faca *** ?!?!? Sau obisnuiau sa se faca *** intre ei pe la 1850 daca tot e arhaism ?

Doamne cine e la putere pe forumu asta ... Ia tu dex-u, gen dictionaru romanesc si vezi ce inseamna arhaism. Si normal ca te iau cu defintii atata timp cat am zis ceva ce are alta interpretare. Si nu pare sa se fi ofensat cineva asa ca ????

Crusher of Hope, Bringer of Doom, Horseman of Apocalypse - Totenkopf !

Last edited by razac on 03-11-2011, 21:43:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 03-11-2011, 21:43:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Aceasta e sectiunea de discutii a guildei HKP. Cine vine aici sa provoace certuri, sa faca spam, flame, offtopic si comentarii rautacioase, va fi raportat, fara exceptii. Nu ne bagam nasul pe subforumurile altor guilde, si cerem acelasi lucru in schimb.

P.s. Vrei sa te certi cu cineva, exista PM.

Pentru unii ce am scris aici nu e destul de clar.

0 0

Back to top
tulpan
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-11-2011, 21:43:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nine despre asta e vorba...

Padurarul wrote:

De la: Padurarul
Cãtre: tulpan
Trimis: 03-11-2011, 21:19:52
Subiect: -
GG baiete , you just got trolled -

Speram sa mai iei 1 warn da asta e , have fun !

Ce pretentii sa mai ai de la comunitatea asta... astia is vantori de warnuri

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
jetolik
[Banned user]

Banned

(since 03-11-2011 19:48)

Votes: 9

Post Posted: 03-11-2011, 21:48:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci eu nu mai inteleg nimic sa mor eu . Daca pun o poza si zice cineva "bravo" ia warn - Trebe sa explic eu de ce imi place , VAI o sa se duca forumu de ras daca nu isi baga putin Shokeru sau altcv nasu pe aici si il lasa pe baiatu asta ...

I'm like three times 300 !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 03-11-2011, 21:50:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

razac wrote:
Levier wrote:
Daca nu incetati acum cu flame-ul incepeti sa luati +warn.

Tulpan, pentru mesajul de la reputatie nu ti se scoate nici un warn. Si ca sa nu zici ceva, e decizia lui Ion, nu a mea.

@Razac: ***, -er, -est, noun, adverb
adjective
1.
***.
2.
of, indicating, or supporting *** interests or issues: a *** organization.
3.
having or showing a merry, lively mood: *** spirits; *** music.
4.
bright or showy: *** colors; *** ornaments.
5.
given to or abounding in social or other pleasures: a *** social season.

*** ca fericit este un arhaism, nu te lua cu mine cu definitii.

@Tulpan: Nu a aruncat in voi, a relatat ce a auzit si v-a intrebat daca-i adevarat. Pe langa asta, nu era necesar sa-l insulti. Niciodata nu e necesar sa insulti o persoana pe forum. E vina TA, nu a lui.

Frate tu stii ce vorbesti ? Arhaism ? Adica vrei sa zici ca un american, de exemplu, nu ii poate zice altui american ca e *** fara sa il faca *** ?!?!? Sau obisnuiau sa se faca *** intre ei pe la 1850 daca tot e arhaism ?

Doamne cine e la putere pe forumu asta ... Ia tu dex-u, gen dictionaru romanesc si vezi ce inseamna arhaism. Si normal ca te iau cu defintii atata timp cat am zis ceva ce are alta interpretare. Si nu pare sa se fi ofensat cineva asa ca ????

Da, e un arhaism, se folosea mult mai mult in secolele 18 si 19, in momentele de apropiere cu Franta ale Statelor Unite ale Americii. Da e inca un sens, dar cel secundar si nu-mi spune mie ca foloseai cu sensul alalalt ca dup-aia va treziti sa-mi spuneti ca de fapt nu-l faceati pe unu' dobitoc in sensul de cretin ci in sensul de animal.

Mai citeste odata definitia aia si vezi ce ordine au definitiile. Sens principal, sens secundar, mai tii minte?
Aveai report facut, ai luat-o, problem?

@Jetolik, ai ban, vezi cum mi te adresezi. E un post cu "test" si o imagine. Imaginea nu-i un cuvant, un post cu test in el e post de +1. Aveai vreo intrebare o adresai frumos in PM. Asa ai luat ban.

SI INCA O DATA VA ZIC, INCETATI CU FLAMINGUL, luati un varf de exemplu de la Catalepsia care s-a calmat si care a vorbit ca un om normal.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 03-11-2011, 21:59:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@levier - vezi ca ai dat ban pe seria de ip la ninehundred. Au mai luat ban cativa oameni pe langa el din zona in care sta -

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 03-11-2011, 22:01:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
@levier - vezi ca ai dat ban pe seria de ip la ninehundred. Au mai luat ban cativa oameni pe langa el din zona in care sta -

Nu stiu cine-i Ninehundred, daca te referi la Jetolik zi-i ca-l salut ca eu nu dau ban pe ip si daca incearca schema cu multi-cont sau cont nou, forumul are protectie. Imi pare sorry pentru el.

Razac: Nu trebuie sa se simta ofensat userul careia i-a fost adresat ci oricare user al forumului, oriunde ar posta el.
Regulamentul il ai aici: http://forum.wow-freakz.com/regulament.html
Regulile de scos warnuri se afla aici: http://forum.wow-freakz.com/Contestatii-warn-uri-t19205-0.html

Ca sa minimizez posturile facute p-aici, dau edit:
@Arcade: Explicatiile tale intra in categoria teoria chibritului. Definitiile unui cuvant intr-un dictionar explicativ se dau in ordinea in care sunt mai cunoscute. Daca vroia sa intrebe happy people, trebuia sa intrebe daca-s happy people. Asa a postat si acum cauta sa o dea cotita.

Cand voi ramane fara useri de warnuit/banat, o sa mai fumez o tigara.

Cand nu v-am respectat? Ca v-am dat warnuri acum? L-am facut pe Jetolik batut in cap, lovit in cap, ratat, cretin, idiot?

Padurarul a fost warnuit fiindca prin PM si-a facut clara intentia de a provoca flame, pana atunci nu mi-era foarte clar si daca ar fi fost sa-l iau pe el pentru flaming trebuia sa-l iau si pe tulpan ca i-a raspuns pe principiul egalitatii invocat de voi. Cand Padurarul s-a dat de gol, a luat-o singur.

Acum va intreb cat se poate de calm, terminam cu flaming si insulte si intrebari despre de ce voi luati warnuri?

Altfel spus, e ceva ce-a ramas neclarificat?

Last edited by Levier on 03-11-2011, 22:16:39; edited 3 times in total
0 0

Back to top
razac

[Warlord]

(since 09-11-2015 18:05)

Votes: 5

Post Posted: 03-11-2011, 22:01:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca nu ai inteles postul meu. Partea ofensatoare "G@Y people" era adresata membrilor guildei, in sensul de a explica cineva daca faza cu ponei e o faza "***" (IN SENSUL DE VESEL,FERICIT). Asadar "sensibilul" care mi-a dat report in primul rand nu avea ce cauta pe sub-forumul asta conform disclaimer-ului din primul post, cel al lui Qiu. In al doilea rand nu ma adresam lui sau comunitatii/gastii lor de pony-lovers.

Inca o chestie, cum pot face un post pentru scoaterea Warn-ului ?

Crusher of Hope, Bringer of Doom, Horseman of Apocalypse - Totenkopf !

0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

(since 27-11-2023 09:10)

Votes: 37

Post Posted: 03-11-2011, 22:02:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tulpan wrote:
nine despre asta e vorba...

Padurarul wrote:

De la: Padurarul
Cãtre: tulpan
Trimis: 03-11-2011, 21:19:52
Subiect: -
GG baiete , you just got trolled -

Speram sa mai iei 1 warn da asta e , have fun !

Ce pretentii sa mai ai de la comunitatea asta... astia is vantori de warnuri

L-am mirosit din prima.....fail troll is fail....insa mai fail sunt alti ce le raspund la provocari...

Hai sa ignoram de azi inainte toate posturile non-HKP...daca regulile nu le interzic sa posteze aici macar sa-i ignoram...si asa daca 1% din posturile facute de alti membri sunt relevante si utile aici....

@nine Levier le stie pe toate man, ce sti tu, Cand D-zo are o dilema merge la Levier pt. explicatii...

@levier: "ARHAÍSM ~e n. Cuvânt, expresie, formã foneticã sau gramaticalã învechitã, ieșitã din uz." scrie undeva ca e interzis sa o mai folosesti?
Si *** folosit ca si "happy" nu e arhaism...ci prima forma folsita a cuvantului, care mai este folosita...rar ce-i drept.
Si de cand decizi semnificatia cuv. indiferent de context.

Poate nine era curios daca Padurar-ul e intradevar *** avand in vedere pasiuna lui de ponei roz...sau poate l-a folosit in mod vulgar, insa tu n-ai de unde sa sti asta...dar la warn poti da evident.l..ca na, ce-ti pasa tie ca ala are warn sau nu.
Ce te vei face cand vei ramane fara user-ii la care sa dai warn/ban?
Aroganta pe care o emani e sufocanta. Vrei sa fi tratat cu respect, dar respect inapoi dai? Ca eu inca n-am vazut...Si cu asta am incheiat...(heh poate intru si eu in rank-urile HKP cu warn)

[quote="Thomas Raynesford Lounsbury"]It never ceases to surprise me at the infinite capacity of the human mind to resist the introduction of useful knowlege[/quote]
0 0

Back to top
Prozacel

[Consigliere]

(since 02-09-2016 19:04)

Votes: 7

Post Posted: 03-11-2011, 22:07:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba... sa mor de nu vine unu pe forum va da momeala... si o haliti. atateaaaa interpretari. daca nu v-ati opari asa repede ar fi mai usor. daca de la momentul postarii de catre paduraru dadeati frumos report si spuneati la explicatii ca a postat offtopic isi lua si warn si se terminau si discutiile. Si nu e primul exemplu de genul. Cand lasi loc de interpretari castiga ala cu putere mai mare, regula generala de viata. Ori dadeai report si aveai 1-0, asa acum are el 1-0 si v-a dat glorie la toti... hai ca ne batem singuri.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 03-11-2011, 22:39:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bucur ca ne-am calmat, acum sa trecem la lucruri mai importante.

Vaslui - Sporting => 1-0

Steaua - macabi => 2-1

0 0

Back to top
tulpan
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-11-2011, 22:50:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

steaua macabi 2-2

0 0

Back to top
HotSteel

[Mentally Stable]

(since 07-03-2014 20:12)

Votes: 4

Post Posted: 03-11-2011, 22:51:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dak e vre-un stelist .... sry dar is praf tot clubul ,..,,, incepand cu becali ca de cand a venit ala sa ales prafu de echipa -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 28 November 2011 14:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 69, 70, 71  Next    

The time now is 17-08-2025, 02:35:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password