User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 531, 532, 533  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message795113
Cyad

[Nebun de alb]

Status: Offline
(since 16-05-2023 19:26)

Votes: 808

Post Posted: 14-07-2012, 21:55:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Sacred Da la tine m-a gandeam cand am spus ca "nu imi place rozul!"

My B&W content ( click )

I don’t read the newspaper because they all have… ugly prints.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 14-07-2012, 23:15:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DesstroY-gm wrote:
INL e BAZA !!!-

INL e bezea!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(since 01-04-2025 15:24)

Votes: 133

Post Posted: 14-07-2012, 23:20:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bezea wrote:
Cat despre faptul ca ai incercat sa intri cu offchar aici si ca ai pe main 370 este irelevant,esti degeaba am fost cu tine in raid si sincer sa iti zic daca iti stii clasa ca paladin dai mai mult de 1,5M la fiecare boss heal done (doar daca tii tancii in viata scoti 2m pe putin) .In concluzie indiferent cat de gearat ti-ar fii charul tot fail esti pentru ca pur si simplu nu stii sa joci clasa ta,cat despre atitudinea pe care o afisezi,si asta este valabil pentru oricare este sau a fost/va fii pe offchar in guilda inl daca esti baiat/fata ok si nu faci mofturi si strambi din nas esti binevenit ,dar daca faci pe interesantu zbori instant cum multi au zburat indiferent ca esti offchar sau main.

Treaba sta in felul urmator, nu am venit aici sa va fac flame, nu am venit aici sa fiu hater, nu am venit aici sa mananc rahat. Nu am zis decat daca vreti sa va aratati cu adevarat profesionalismul faceti ce am zis eu mai sus -

Code:
Cat despre faptul ca ai incercat sa intri cu offchar aici si ca ai pe main 370 este irelevant

Am zis ca off charul e mai imbracat ca mainul. 370 off char, 366 main.
Am vrut sa vin cu offcharul la voi in guild sa-i dau 2 pesti peste nas lui Sharkyz.[probleme personale cu el ca sa zic asa -, stie el]

Code:
In concluzie indiferent cat de gearat ti-ar fii charul tot fail esti pentru ca pur si simplu nu stii sa joci clasa ta

Du-te tu frumusel pe realmul Evolution, la horde, intreaba pe global cine a fost taticu la holy palaci pe realmul evo, du-te tu, sa nu o fac eu ca zici ca ii pun eu sa zica nush e -.

Daca iti zic de cand joc holy palac probabil o sa zici ca fac misto de tine. dar nu cred ca te intereseaza pe tine ce fac eu si cum joc eu si de cand joc eu holy palac.

Iar ca o mica paranteza, cand ti tu pe holy palac healu singur de la 45% @ valiona 10 hc, ma cauti, iti las un email sau nr de telefon, dai un mesaj cand ti ca holy palac SINGUR valiona 10 hc de la 45% -.
Cand faci 2.2k rate in REP GEAR, la fel, imi dai un mesaj.

Ca o alta mica paranteza, nu cred ca tu sau altcineva de la voi din guild a avut succesul/progressul care l-am avut eu dealungul timpului vanilla/tbc/wotlk. ar fi o lista lunga sa ma apuc acum sa iti insir tot progresul/succesul meu dealungul timpului.Dar cand am venit pe wow freakz first time @ wotlk, am infiintat o guilda random pe evolution, de la 2 saptamani de la infiintarea guildei lk 25hc Down.

mai pe scurt, am realizat tot ce se poate realiza, pe fiecare patch/expansion. nu cred ca mai am ceva de realizat in rahatul asta de joc.

Ti-am zis toate astea din cauza: "In concluzie indiferent cat de gearat ti-ar fii charul tot fail esti pentru ca pur si simplu nu stii sa joci clasa ta"

Ar mai fi multe de spus, daca tot vrei sa pi2desti cu mine asa urat.

//Suffering mode [ON]

Oricare player de pe serveru asta care vrei tu, adu-l incoa, daca coordoneaza un raid mai bine ca mine, sau are cunostine mai bogate ca mine [pve content] iti dau si tie si lui ce vreti voi. si promit SOLEMN fata de toata lumea ca nu mai scot un sunet pe global / forum / etc.

Nu am zis toate astea daca nu m-ai fi facut nob intr-un mod indirect ca sa zic asa, dar vad ca vrei sa o arzi cu mine, pervers!

Imi cer scuze pentru "suferinta mea -" fata de guilda voastra - dar nu permit ca o guilda infintata de maxim 1 an sa imi vorbeasca asa. cand faceam eu first try-uri / full progresse in cei mai buni timpi voi invatati sa faceti new folder pe partitia D:/.

PS: la urmatorul "atac la persoana" catre adresa mea o sa va postez ceva frumusel - sa vedeti ca se cam adevereste ce am pravalagit eu mai sus - trololo.

Salut si succes in continuare, sper ca asta sa fie ultimu post la subforumul vostru -.

Si da, nu am avut nimic si nici nu am cu voi sau cu guilda I Need a Life, nu am NICI un motiv.

-

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

(since 08-05-2015 19:56)

Votes: 17

Post Posted: 14-07-2012, 23:22:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Report. Pa.

Keep friends close, and enemies guessing.

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Post Posted: 15-07-2012, 00:14:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@prazlider, sa incep cu inceputul, in primul rand nu exista "sa demonstrezi profesionalism" pe servere private, indiferent cat de realistice sunt acestea, nu inteleg cum si de ce te-ai trezit tu sa dai sfaturi oamenilor la ce ar trebuii sa faca mai departe, te-a intrebat cineva ceva pe tine? ti-a cerut cineva parerea?, nu am nimic cu tine, sti foarte bine asta, dar chiar nu iti inteleg reactia, joci jocul asta de atata timp, nu iti dai seama ca te comporti ca un virginache de 12 ani care nu-si gaseste locul? credeam ca ai trecut de mult de nivelul ala.

-oamenii au postat un film cu un anumit scop, si din ce imi dau eu seama nu au nevoie decat de raspunsuri referitoare la acel film, nu de alte provocari

in al doilea rand, suferintele cu "adu-mi 1 om" nu imi dau seama de unde vin, iti aduc eu 10, 15, cati vrei tu, oricand
-daca guilda e noua, nu inseamna implicit si ca nu e competenta, sau ca nu pot fi in ea si oameni mai competenti ca tine, termina cu tampeniile ca nu esti pe stadion aici sa existe rivalitati, toti ne jucam acelasi joc, pe acelasi server, ca unu e mai bun ca altu, sau ca unu joaca de mai mult timp, nu are nici o legatura, insist pe faptul ca e un JOC, cuvant care prin natura inspira distractie, amuzament, prietenie, nu rivalitate, ura si invidie

in incheiere, daca tot vrei sa te faci cunoscut si aici, fa-o intr-un mod normal, placut, prietenesc, nu incepe cu ciorisme de 2 lei, ca nu mai ai varsta aia, nu vreau sa para ca "ma bag" pentru ei, nu as putea sa fac asta pentru ca nu cunosc decat 3 oameni din toata guilda deocamdata, tot ce am spus am spus din principiu, cu referire la comportamentul tau, indiferent fata de ce guilda sau fata de ce playeri te comporti asa

@casuta Juhziz

0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(since 01-04-2025 15:24)

Votes: 133

Post Posted: 15-07-2012, 08:07:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Hrn:

Juhziz wrote:
Imi cer scuze pentru "suferinta mea " fata de guilda voastra dar nu permit ca o guilda infintata de maxim 1 an sa imi vorbeasca asa. cand faceam eu first try-uri / full progresse in cei mai buni timpi voi invatati sa faceti new folder pe partitia D:/.

=>
Bezea wrote:
In concluzie indiferent cat de gearat ti-ar fii charul tot fail esti pentru ca pur si simplu nu stii sa joci clasa ta

HRN wrote:
-daca guilda e noua, nu inseamna implicit si ca nu e competenta, sau ca nu pot fi in ea si oameni mai competenti ca tine, termina cu tampeniile ca nu esti pe stadion aici sa existe rivalitati, toti ne jucam acelasi joc, pe acelasi server, ca unu e mai bun ca altu, sau ca unu joaca de mai mult timp, nu are nici o legatura, insist pe faptul ca e un JOC, cuvant care prin natura inspira distractie, amuzament, prietenie, nu rivalitate, ura si invidie

Nu cred ca am zis ca sunteti incompetenti sau ceva de genul asta.

HRN wrote:
@prazlider, sa incep cu inceputul, in primul rand nu exista "sa demonstrezi profesionalism" pe servere private

Aici iti dau dreptate, si parca am zis-o si eu mai sus, nu prea ai ce sa demonstrezi atat timp cat scripturile sunt fail. si ma refer la blizz dar cat si la freakz.

//

HRN wrote:
nu inteleg cum si de ce te-ai trezit tu sa dai sfaturi oamenilor la ce ar trebuii sa faca mai departe, te-a intrebat cineva ceva pe tine? ti-a cerut cineva parerea?, nu am nimic cu tine, sti foarte bine asta, dar chiar nu iti inteleg reactia, joci jocul asta de atata timp, nu iti dai seama ca te comporti ca un virginache de 12 ani care nu-si gaseste locul? credeam ca ai trecut de mult de nivelul ala.

This : "In concluzie indiferent cat de gearat ti-ar fii charul tot fail esti pentru ca pur si simplu nu stii sa joci clasa ta"

Asta m-a dus sa pun mici chestii despre mine :<.

Nu-mi zice mie nimeni ca sunt fail si alte rahaturi, stii foarte bine de ce -

HRN wrote:
in incheiere, daca tot vrei sa te faci cunoscut si aici, fa-o intr-un mod normal, placut, prietenesc, nu incepe cu ciorisme de 2 lei, ca nu mai ai varsta aia, nu vreau sa para ca "ma bag" pentru ei, nu as putea sa fac asta pentru ca nu cunosc decat 3 oameni din toata guilda deocamdata, tot ce am spus am spus din principiu, cu referire la comportamentul tau, indiferent fata de ce guilda sau fata de ce playeri te comporti asa

Cand am vrut sa intru cu off charul la voi cred ca in secunda 2 s-a aflat de la trial pana la guild master la voi in guild ca am vrut sa vin la voi si am fost repins, ceva de genul, i think so?

"HAHAHAH, spartu de classbaws a vrut sa vina la noi cu off-charul si i-am dat reject, hahaha, m-am urinat pe el"

Cand am vrut sa vin la voi cu off charul am facut-o intru-n mod placut ca sa zic asa, adica i-am vorbit foarte frumos lui destroy si sharkyz parca, daca se poate sa vin cu un offchar sa raidez cu voi, in marte parte cu Sharkyz[sa-i dau 2 pesti peste nas, stie el de ce -], care este programul vostru de raids etc. nu am venit direct sa-mi bat plua de voi. Dar vad ca uni de aici isi bat ei plua de mine, si nu permit asa ceva, sa fiu luat peste picior de oricare random player care joaca de pe 4.0.6, maxim 3.3.5a.

Cam atat am avut de spus, daca mai e ceva, imi dati un PM, sau care aveti id-ul meu imi ziceti pe mess /point sharkytza.

Numai bine.

-

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

Post Posted: 15-07-2012, 08:59:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu-ti mai posta la sectiunea asta, frustrarile personale. Limiteaza-te la coltul tau si inceteaza cu flame-ul la adresa guildei.

0 0

Back to top
ShiftFTW

[Assasin]

(since 11-02-2022 21:05)

Votes: 205

Post Posted: 15-07-2012, 09:10:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Degeaba te agiti atat pe aici. Fiecare player si-a facut sau nu o impresie despre tine. Dar la felul cum suferi si cum cauti anutraj aiurea este evidenta parerea noastra.

Citez bezea " Sunt la mine pe forum si postez ce vreau si cum vreau". Omu a vrut sa isi exprime parerea despre tine. In viitor exista hateri/fani trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu tu nu vei fi niciodata o vedeta sau mai stiu eu ce ca ai dat singur heal la valiona 10hc @ 45%, chiar nu ne interesa.

In concluzie : Daca un om isi spune parerea despre tine tu o ei cum vrei tu. Daca e bun il lasi in pace daca te-a facut putin noob repde te ataci sa iti faci singur dreptate. Pe viitor daca o sa faci la fel o sa ai foarte mult de pierdut.

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 15-07-2012, 09:53:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I ***' love flame ! ---
0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 15-07-2012, 10:03:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-

0 0

Back to top
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2014 12:28)

Votes: 33

Post Posted: 15-07-2012, 10:12:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
DesstroY-gm wrote:
INL e BAZA !!!-

INL e bezea!

INL e BAZA -

Live For The Night

0 0

Back to top
Delirium_

[Mentally Stable]

(since 06-12-2015 14:41)

Votes: 14

Post Posted: 15-07-2012, 10:18:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Juhziz wrote:

Cand am vrut sa intru cu off charul la voi cred ca in secunda 2 s-a aflat de la trial pana la guild master la voi in guild ca am vrut sa vin la voi si am fost repins, ceva de genul, i think so?

"HAHAHAH, spartu de classbaws a vrut sa vina la noi cu off-charul si i-am dat reject, hahaha, m-am urinat pe el"

Cand am vrut sa vin la voi cu off charul am facut-o intru-n mod placut ca sa zic asa, adica i-am vorbit foarte frumos lui destroy si sharkyz parca, daca se poate sa vin cu un offchar sa raidez cu voi, in marte parte cu Sharkyz[sa-i dau 2 pesti peste nas, stie el de ce -], care este programul vostru de raids etc. nu am venit direct sa-mi bat plua de voi. Dar vad ca uni de aici isi bat ei plua de mine, si nu permit asa ceva, sa fiu luat peste picior de oricare random player care joaca de pe 4.0.6, maxim 3.3.5a.

Cam atat am avut de spus, daca mai e ceva, imi dati un PM, sau care aveti id-ul meu imi ziceti pe mess /point sharkytza.

Numai bine.

De ce te crezi asa important incat sa se auda in guilda cine vrea si nu vrea sa vina la noi in guild ? Chiar crezi ca ne pasa ? Jumate din guilda nici nu foloseste forumul si eu personal nu am auzit de nici un IMBA PRO PALAC pe tot freakz.Nu joc de mult , am si eu vreo 4-5 luni de freakz dar tind sa cred ca dadeam de tine sau ma loveam de numele tau care nu-mi suna deloc cunoscut.

Singurele chestii care le-am auzit eu in INL de cand am intrat [pe vremea cand inca nu era o guilda de top , eram in sesiunea de recrutari si organizare , nu era ODS down si multe altele] au fost : HKP e guilda care da realm 1st pana acum , Deathwish e o guilda tare de la allly si Delirium e cel mai tare DK -

Nu vad nicaieri nimic altcv despre altii de pe server.Stai linistit noi nu stam la barfa ca voi cu " Ai vazut mah ce-a facut Sharkyz la aia ? A dat 50000000 mil dmg !!! Surprise " si " Desstroy a dat iar juma din guilda afara, mi-au zis mie astia , hai sa-i luam la noi ".

Pe noi nu ne intereseaza ce faceti , cand faceti si/sau cu cine faceti voi chestii de genu. Avem o conducere bine organizata care se ocupa singuri de recrutari si nu e sfat popular sa intrebe TRIALS sau alte chestii de genu despre tine/el/ea/noi/voi/ei/ele. Singura exceptie ar fi cand cineva vine cu un prieten si-l recomanda pt invite in guilda sau daca unu depune cerere si specifica ca referent un membru al guildei.

Sper ca am scris bine, n-am baut cafeaua...Verific mai tarziu mesajul din nou.

.

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 15-07-2012, 10:29:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Delirium_ wrote:
Juhziz wrote:

Numai bine.

De ce te crezi asa important incat sa se auda in guilda cine vrea si nu vrea sa vina la noi in guild ? Chiar crezi ca ne pasa ? Jumate din guilda nici nu foloseste forumul si eu personal nu am auzit de nici un IMBA PRO PALAC pe tot freakz.Nu joc de mult , am si eu vreo 4-5 luni de freakz dar tind sa cred ca dadeam de tine sau ma loveam de numele tau care nu-mi suna deloc cunoscut.

Singurele chestii care le-am auzit eu in INL de cand am intrat [pe vremea cand inca nu era o guilda de top , eram in sesiunea de recrutari si organizare , nu era ODS down si multe altele] au fost : HKP e guilda care da realm 1st pana acum , Deathwish e o guilda tare de la allly si Delirium e cel mai tare DK -

Nu vad nicaieri nimic altcv despre altii de pe server.Stai linistit noi nu stam la barfa ca voi cu " Ai vazut mah ce-a facut Sharkyz la aia ? A dat 50000000 mil dmg !!! Surprise " si " Desstroy a dat iar juma din guilda afara, mi-au zis mie astia , hai sa-i luam la noi ".

Pe noi nu ne intereseaza ce faceti , cand faceti si/sau cu cine faceti voi chestii de genu. Avem o conducere bine organizata care se ocupa singuri de recrutari si nu e sfat popular sa intrebe TRIALS sau alte chestii de genu despre tine/el/ea/noi/voi/ei/ele. Singura exceptie ar fi cand cineva vine cu un prieten si-l recomanda pt invite in guilda sau daca unu depune cerere si specifica ca referent un membru al guildei.

+1 Delirium

Sper ca am scris bine, n-am baut cafeaua...Verific mai tarziu mesajul din nou.

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

Post Posted: 15-07-2012, 10:29:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
Heack

[DemiGod]

(since 13-02-2017 06:58)

Votes: 11

Post Posted: 15-07-2012, 10:42:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ahahahah -)))

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 531, 532, 533  Next    

The time now is 24-07-2025, 10:01:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password