User
Pass
2FA
 
 

Doroftei: Vom face plângere penalã, s-au cheltuit bani fãrã justificare la FR Box

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message404
TwilighT!
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 09-12-2015 17:55)
Joined: 20 Jun 2015
Posts: 264, Topics: 23
Location: Vancouver, American continent

Reputation: 61.8
Votes: 10

Post Posted: 23-06-2015, 22:04:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Preºedintele Federaþiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, marþi, într-o conferinþã de presã, cã va face o plângere penalã împotriva unor foºti conducãtori din FRB, întrucât s-au cheltuit bani fãrã justificare, instituþia având acum datorii de 500.000 de lei.
"Vom face plângere penalã împotriva celor care au cheltuit aceºti bani. S-au luat bani din federaþie fãrã semnãtura mea. Am vorbit deja cu un avocat ºi vom face ºi plângere penalã. Eu, Leonard Doroftei, nu am luat niciun ban din federaþie. Cei dinainte nu ne-au ajutat cu nimic, m-au pus sã semnez niºte acte. S-au luat bani din contabilitate fãrã acordul meu, eu am fost þinut doar sã semnez. Am fost adus de antrenorul meu, Titi Tudor, sã ajut boxul românesc, pentru imagine. Eu am fost adus într-o echipã, nu am fãcut eu echipa. L-au pãcãlit pe prost, omul nu a ºtiut sã studieze actele. Eu am crezut în oameni care nu ºi-au cunoscut decât interesele. Sunt cheltuieli fãcute de noi toþi, dar de ce ºi-au dat demisia cei din fostul Birou Federal? Eu cred cã a fost regizat tot, ca Biroul Federal sã fie demis. Am gãsit mulþi bani scoºi de cãtre Viorel Sima. Pânã la urmã se va gãsi cine a luat banii, în justiþie se va rezolva tot", a spus Doroftei.

Secretarul general al FRB, Robert Bãeatu, a precizat cã federaþia are datorii totale de aproximativ 500.000 de lei, dintre care 200.000 de lei cãtre Ministerul Tineretului ºi Sportului.

Vicepreºedintele FRB, Marcel Boboc, a declarat cã în urma consultãrii documentelor reiese faptul cã anumiþi membri din fostul Birou Federal au depus deconturi cu sume considerabile pentru care nu existã justificare: "Sunt persoane care au deconturi de miliarde de lei pe an pentru care nu existã acte".

Leonard Doroftei a precizat cã nu existã acte din care sã reiasã cã a cheltuit bani din federaþie în nume propriu: "ªi eu sunt de vinã pentru cã mã miºc mai încet. Când mã vedeþi cã mã voi bucura de un ban adus aici în federaþie, sã mã bateþi cu pietre. Eu sunt aici sã muncesc. Nu veþi gãsi facturi cu bani cheltuiþi pentru mine, nu s-au cumpãrat costume pentru Doroftei, eu am semnat pentru a merge la competiþii. Au luat bani pentru competiþii afarã ºi nu au adus deconturi. Ne vom îndrepta împotriva celor care nu au adus deconturi. Pentru unii devenise o afacere, noi vrem sã facem box. Când am spus stop ºi nu am mai semnat am devenit duºmanul lor. Sunt dezamãgit cã am crezut în niºte oameni cu care am crescut".

Oficialul FRB sperã ca federaþia sã reuºeascã sã-ºi plãteascã datoriile pentru a putea participa în viitor la competiþii. "Trebuia sã aduc un control din minster, pentru cã am primit finanþare de la minister ºi au rezultat niºte cheltuieli fãrã justificare. Ar fi fost simplu sã-mi dau demisia pentru cã nu þin de scaun, dar eu vreau sã plãtim datoriile, sã atragem sponsori. Noi trebuie sã gãsim varianta sã plãtim aceste datorii pentru a putea participa la competiþii", a mai spus Doroftei.

Francisc Vaºtag ºi Vasile Cîtea, vicepreºedinþi ai federaþiei, au demisionat din funcþii, la finalul lunii aprilie. Viorel Sima a demisionat din postul de secretar general, la sfârºitul anului trecut.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 26-04-2024, 01:29:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x