User
Pass
2FA

Druidul si Mist of Pandaria
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message7039
madau

[the Insane]

Status: Offline
(since 11-11-2021 17:01)

Votes: 97

Post Posted: 02-03-2015, 11:09:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Utilitatea druidului feral in raid sau pvp este de inegalat de vreuna dintre clase. Asta in conditiile in care stii ce poti face cu el.
Feral druid in raiduri nu trebuie sa lipseasca. De la faptul ca poate oferi extra raid cds sau extra cd pentru tank, pana la abilitatile care il fac sa se sustina fara heal in multe situatii.

Vrei dmg dmg dmg, go rogue/mage/warlock. Vrei o clasa fun care sa fie utila si raidului, go druid/pala/sham.

Druidul e o clasa foarte buna pe mop, pe toate specurile, schimbarile facute pare sa il avantajeze.

Pana la urma, treci prin mai multe clase, vezi ce iti place sa joci si la care te adaptezi mai usor. Eu asta am facut acum vreo 8 ani si m-am oprit la druid.

Vengeance is in my heart, death in my hand,
Blood and revenge are hammering in my head.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
EugenKatsunii

[Mentally Stable]

(since 02-08-2016 08:53)

Votes: 7

Post Posted: 02-03-2015, 12:23:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aleg warlokul.

PVE=Arcane Mage
PVP=Frost Mage
0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 02-03-2015, 12:34:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EugenKatsunii wrote:
Aleg warlokul.

Vezi ca pe mop warlock-ul nu se mai bazeaza pe mana ci acum este cu energy exact ca rogue si druid -

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 02-03-2015, 15:22:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un lucru e cert: nu mai exista clase care nu exista ca de exemplu warriorul fara gurthalak/noroc in pvp. Toate clasele se descurca, dar diferenta e ca unele sunt mai usoare si unele mai grele. Bineinteles ca unele sunt mai bune si altele mai putin bune, DAR nu sunt ele slabe in sine.

0 0

Back to top
unnamed_superstar

[Mentally Stable]

(since 20-03-2017 20:36)

Votes: 4

Post Posted: 02-03-2015, 17:09:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am citit ceea ce ati scris voi pe aici legat de clasele avantajate in pvp pe mop. Am vazut ca cineva spunea ceva de genul feralul e slab in pvp pe mop datorita eliminarii cyclone-ului instant, daca nu ma insel in urmatorul expansion druidul are un spell Symbiosis prin care de exemplu disci priest poate primi cycloneul castabil al druidului, daca gresesc corectati-ma nu ma supar, iar din cate stiu feralul o sa aibe mai mult heal, asa ca imaginati-va la 2v2 un cc chain facut de priest in genul fear->cyclone->mindcontrol pentru ca mai apoi sa vina bashul instant din orice forma al druidului plus intreruptul in stil charge al feralului. Alta poveste cu feralul vazuta de mine pe streamurile facut pe oficial in perioada mop este ca impreuna cu retriul care pierde din dmg dar castiga in heal sunt aproape de neinvins de teamuri formate din heal+dps la 2v2. Oricum ramane de vazut cum va fi aici.
0 0

Back to top
fomitzaftw

[Mentally Stable]

(since 28-05-2016 11:12)

Post Posted: 02-03-2015, 17:10:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drik wrote:
EugenKatsunii wrote:
Aleg warlokul.

Vezi ca pe mop warlock-ul nu se mai bazeaza pe mana ci acum este cu energy exact ca rogue si druid -

WTF DO YOU SAY?! eu zic sa te mai informezi inainte sa spui niste chestii...alea sunt burning embers= pe destro cu care folosesti unele abilitati,pe demonology ai fury nu mai stiu cum si pe affliction tot ca pe cata,dar tot mana folosesti

0 0

Back to top
EugenKatsunii

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-03-2015, 18:39:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ma refeream la pve nu pvp unamned_superstar.
Eu joc doar si strict warlock pe demonology si saman encha(putin dk foarte putin) deoarece celelalte mi se par naspa din punct de vedere vizual al spelurilor cat si al gearurilor.
Am ales warlock demonology si inca un caracter secundar saman encha pe care le-am facut lv 85 si sunt gata sa incep noua expansiune.

PVE=Arcane Mage
PVP=Frost Mage
0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 02-03-2015, 20:10:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EugenKatsunii wrote:
Eu joc doar si strict warlock pe demonology si saman encha(putin dk foarte putin) deoarece celelalte mi se par naspa din punct de vedere vizual al spelurilor cat si al gearurilor.
Am ales warlock demonology si inca un caracter secundar saman encha pe care le-am facut lv 85 si sunt gata sa incep noua expansiune.

Poate te razgandesti, pe ptr cu full heroic gear dai 12k crit cu haunt -

0 0

Back to top
bayern
[Banned user]

Banned

(since 06-04-2015 13:19)

Votes: 19

Post Posted: 03-03-2015, 08:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unnamed_superstar wrote:
Am citit ceea ce ati scris voi pe aici legat de clasele avantajate in pvp pe mop. Am vazut ca cineva spunea ceva de genul feralul e slab in pvp pe mop datorita eliminarii cyclone-ului instant, daca nu ma insel in urmatorul expansion druidul are un spell Symbiosis prin care de exemplu disci priest poate primi cycloneul castabil al druidului, daca gresesc corectati-ma nu ma supar, iar din cate stiu feralul o sa aibe mai mult heal, asa ca imaginati-va la 2v2 un cc chain facut de priest in genul fear->cyclone->mindcontrol pentru ca mai apoi sa vina bashul instant din orice forma al druidului plus intreruptul in stil charge al feralului. Alta poveste cu feralul vazuta de mine pe streamurile facut pe oficial in perioada mop este ca impreuna cu retriul care pierde din dmg dar castiga in heal sunt aproape de neinvins de teamuri formate din heal+dps la 2v2. Oricum ramane de vazut cum va fi aici.

nu imi vorbi de 2v2la mop, in bracketul de 3v3 pe 5.4 nu cres ca au fost 2 ferali in top 100. Si in legatura cu ret'ul, l au mai stabilizat ca dadea damage zici ca era frost mage si heal cum da pe holy.

Posturi unite automat, 03-03-2015, 08:12:47

Scott wrote:
EugenKatsunii wrote:

ti se pare ca sunt fixate toate bugurile de la clase?

0 0

Back to top
EugenKatsunii

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-03-2015, 13:14:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scott wrote:
EugenKatsunii wrote:

Da ma pe ptr, dar este o diferenta uriasa intre ptr si Live, unde nu sunt buguri.

PVE=Arcane Mage
PVP=Frost Mage
0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 03-03-2015, 13:31:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si crezi ca atunci cand baga live o sa fie reparat 100%? Uita-te pe bug reportul vechi, poate dura pana la un an pana sa ii vina randu -
0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 03-03-2015, 14:24:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fomitzaftw wrote:
Drik wrote:
EugenKatsunii wrote:
Aleg warlokul.

WTF DO YOU SAY?! eu zic sa te mai informezi inainte sa spui niste chestii...alea sunt burning embers= pe destro cu care folosesti unele abilitati,pe demonology ai fury nu mai stiu cum si pe affliction tot ca pe cata,dar tot mana folosesti

Eu asa am auzit si am vazut intr-un video dar nu il mai gasesc sa iti arat .

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-03-2015, 14:35:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drik wrote:
fomitzaftw wrote:
Drik wrote:
EugenKatsunii wrote:
Aleg warlokul.

O sa fie ok warlock...ptr e asa de forma...sa vada daca jucatorii gasesc buguri/exploits noi fata de ce stiau ei deja ,la live toate clasele vor fi jucabile +quests,dungeons etc.

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 03-03-2015, 18:06:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Drik wrote:
fomitzaftw wrote:
Drik wrote:
EugenKatsunii wrote:
Aleg warlokul.

O sa fie ok warlock...ptr e asa de forma...sa vada daca jucatorii gasesc buguri/exploits noi fata de ce stiau ei deja ,la live toate clasele vor fi jucabile +quests,dungeons etc.

Asta doar daca PTR mai tine cel putin inca o luna si jumatate sau 2.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
OpTIXy

[Predator]

(since 05-04-2020 10:57)

Votes: 377

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-03-2015, 18:10:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti dai seama ca PTR tine cat este necesar pentru ca questurile sa fie scriptate corespunzator si clasele sa fie jucabile

I want to ensure you that every ban is always followed by a proper reason. If you wake up in a situation where your account is banned, feel free to make a proper post under Unban Request.
Do not forget to bring the necessary evidence to appeal GMs decision.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Denim, 05 March 2015 12:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 30-07-2025, 15:15:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password