User
Pass
2FA

ENS Artwork Studio
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message26789
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 07-06-2012 07:41)

Votes: 9

Post Posted: 25-04-2012, 14:43:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burton, tie cald?

probabil ca am exagerat un pic cu focul ala X_X.

in rest? alte pareri? -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 25-04-2012, 15:08:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti constient ca nu se intege absolut de loc "burton", cel putin N-ul daca era mai evaziv era invizibil

nu sunt eu vreun expert, dar cand ai un obiect in lucrare care vrei sa iasa in evidenta, cum ar fi numele sau sigla, nu le scrii exact cum e si fundalul, ca se pierd in poza

in plus, tot s-a chinuit pfear sa ne faca sigla aia, foloseste-o si tu -

stiu ca par hater (or sth liek that), dar nu aia e intentia mea, apreciez ca te implici, dar eu sunt adeptul gandirii "daca e sa faci o treaba, ori o faci bine, ori nu te mai apuci"

cam acelasi lucru si cu semnatura ta, a incercat pfear mai diplomat sa iti zica ca arata naspa, eu unul am simtit un "n-as vrea sa alaturi munca mea la reclama aia la ariel" din partea lui, poate gresesc eu, dar cred ca ar fi fost ok daca i-ai fi cerut permisiunea sa prelucrezi mai departe ce a facut el

0 0

Back to top
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-04-2012, 15:15:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

yea, o sa imi schimb si eu signul, sunt in lucrare cu altul nou(total diferit de ce a facut el -). sa vedem ce o sa iasa...

dupa cum v-am zis, am ceva ani de cand nu am mai pus mana pe photoshop.

si inca o chestie importanta, stau prost cu imaginatia - n-am deloc imaginatie in mine ;\ daca vrea burton ceva de genul ala sa zica ce sa-i schimb si etc. eu n-am imaginatie deloc - si nici chef sa stau sa gandesc 70 de ore unde ar veni mai bine un efect de flames, cu ce font sa-i fac sa se asorteze mai bine si asa mai departe.

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 25-04-2012, 15:19:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai tocmai asta e, ai lucrat prea mult, sigla e deja facuta, o puneai direct cu class coloru de wlock, numele il faceai cu aceeasi culoare, si un font la alegerea ta, pozitionate de asa natura incat sa nu intervina in dinamica imaginii alese (colt stanga sus dupa parerea mea), in rest, imaginea vorbeste destul de mult de la sine, nu prea ai ce sa modifici la ea, eventual niste elemente la nume si sigla, acum, doar sa alegi fontul potrivit -

0 0

Back to top
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-04-2012, 15:24:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hmm, sa-i pun numele cu class color wlock? si un foc violet inchis(magenta?)

warlock-ul find o clasa de magie neagra, ma gandeam sa-i fac si focul ala mai inchis la culoare, un magenta sau ceva de genul :<

desi, si warlockul are fire spells:< la asta m-am gandit eu cand am facut fontul ala, la Soul Fire -))

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 25-04-2012, 15:27:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

te inteleg, dar cand vad poza aia imi imaginez doar un mag fire imbracat in t10 de warlock =)

daca abordezi o tema mai apropiata de warlock affly sau demo, in loc de destro, o sa iasa mult mai ok, mai ales ca si aspectul setului pe care l-a ales e in aceeasi directie

L.E. post no.666, liek dafuqzwrong Surprise

0 0

Back to top
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-04-2012, 15:32:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok, o sa incerc sa-i fac fontul de culoare wlock class color (o sa iau codul din xperl / prat)

si focul ala, sa incerc sa-l fac un magenta ceva de genul.

sa vedem ce iese -)

0 0

Back to top
Burton

[Freakazoid]

(since 28-12-2015 14:04)

Votes: 31

Post Posted: 25-04-2012, 15:58:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaladinTrainer wrote:
Burton, tie cald?

probabil ca am exagerat un pic cu focul ala X_X.

in rest? alte pareri? -

Nu , nu mi-e cald.
Scrisul nu prea se vede. In rest nu stiu , e ok , nu imi place in mod exceptional , dar nici nu imi displace.

Quote:
Victor: ce ratat sunt

0 0

Back to top
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-04-2012, 16:02:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poza e alesa de tine lol. la pagina 3 a topicului.

daca vrei, cauta-ti o poza "unica" care sa nu mai aibe nici un wlock. si iti fac pe aia. :<

@ Hrn:

daca pun asta: pe poza aia nu prea se intelge nimic.

daca bag codul de la class warlock iese prea *** =) (adica roz ftw ;O)

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 25-04-2012, 16:05:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cred ca ideal ar fi sa nu mai pui foc pe nume deloc, ca iarasi nu se intelege scrisul asa cum ar trebuii, ma rog, cel mai bine e sa e ghideze burton, ca e semnatura lui pana la urma, eu doar imi dau cu parerea ca sa nu adorm :S

0 0

Back to top
Pfear

[Pur sânge]

(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 25-04-2012, 16:05:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Classbaws, apreciez cã te implici. În plus, spre deosebire de alþii, nu eºti total paralel cu PS-ul.

ªtiu cã de multe ori comentariile mele pot fi acide ºi, cel puþin în domeniul ãsta, al graficii, se gãseºte întotdeauna un detaliu care putea fi mai bine.

Nu te aºtepta sã faci sig-uri excepþionale de la început. Eu am fãcut dtp niºte ani buni ºi tot mi s-a pãrut dificil sã mã adaptez la cerinþele pentru semnãturi. E altceva faþã de grafica pentru website-uri, e altceva decât grafica pentru print. E, dacã vrei, mai aproape de grafica pentru jocuri.

Dar dincolo de toate astea, ca în orice alt tip de lucru cu grafica, cel mai important rãmâne întotdeauna conceptul. Dacã vrei sã faci sig-uri (ºi, mai târziu, orice tip de graficã) de calitate trebuie sã îndeplineºti la fiecare lucrare douã condiþii obligatorii:
1. Sã respecþi datele de temã. Dacã cineva îþi cere orc nu-i faci troll, cã oricât de miºto i-l faci, n-o sã-l vrea.
2. Pe baza datelor de temã ºi pe baza discuþiilor cu beneficiarul sã ai un concept. O idee. Trebuie sã înþelegi cã un concept e mai mult decât: "o belfã care sã þine un iatagan în mânã ºi sã scrie cu roºu sub ea 'I is classbaws'. Alea sunt date de temã. Conceptul este ceea ce spune grafica per ansamblu, chiar fãrã sã citeºti textul ºi trebuie exprimat la toate nivelurile. ªi în detaliu ºi per ansamblu. Conceptul sunt sentimentele pe care le creeazã semnãtura. De-asta m-am luat de bulele tale, pentru cã duc conceptul în zona detergenþilor ºi a gospodinelor, mai ales asociat cu rozul inevitabil al clasei. La paladin trebuie sã încerci sã duci "conceptul" cãtre holy (raze, misticã, simboluri angelice ºi/sau religioase) sau cãtre medieval în cazul tancilor ºi al paladinilor retri. Ai ºi aici destul de multe simboluri cu care sã te joci. Ai roza, blazoane care pot fi stilizate, armuri, sigilii, ºamd.

Pentru cã apreciez cã te implici ºi vrei sã înveþi, te avertizez cã e multã muncã în raport cu satisfacþia, dar te asigur cã vei evolua, ºi am sã îþi fac criticã constructivã pe tot ce faci. Îþi mai spun cã înainte de fiecare lucrare e ideal sã faci o cãutare google images dupã tot ce-þi trece prin cap legat de subiect ºi sã strângi cât mai mult material. În rest, spor sã ai.

Cât despre sig-ul pentru Burton, cred cã þi-ai pus ºtacheta un pic prea sus pentru început. Sig-ul pentru Burton e ceva care ºi mie mi se pare greu de fãcut. De ce? Pentru cã nu poate fi un simplu sig tare de warlock. Trebuie sã fie cel mai tare sig pentru warlock, pentru cã e game maste ºi guild master. Asta se traduce simplu: dacã nu îi faci cea mai tare semnãturã de warlock de pe forum, n-o s-o poarte. Mai vrei s-o faci?

sunet

0 0

Back to top
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-04-2012, 16:10:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

yep, te inteleg ce vrei sa zici si ai dreptate ofc.

dar dupa cum v-am mai zis, stau prost cu imaginatia, morti masii, nush ce sa fac sa-i fie pe gust omului(la gerenal vorbesc).

si da, evident, nu ma astept sa fac cele mai imba sign EVAH, inca mai am multe de invatat in domeniul asta dupa cum ai spus si tu. mai ales ca stau prost cu imaginatia X_X

si stai linistit, accept orice critica din partea ta, asa ca poti sa ma ***** in gura direct np, deja sunt imun cu chestii de genul asta =) atat timp cat ai dreptate la unele chestii si ma corectezi, pe deoparte e spre binele meu...

0 0

Back to top
Sykeye

[Priest of Kalimdor]

(since 24-04-2016 20:34)

Votes: 3

Post Posted: 25-04-2012, 16:34:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de acord cu Pfear ca trebuie sa fie most awesome lock sign evah.

0 0

Back to top
whisperica

[Oltean sh3F]

(since 09-11-2016 17:59)

Votes: 15

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-04-2012, 16:49:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca sig-ul pe care l-am cerut eu o sa iasa cam cum mi-am imaginat.. o sa fie de 8937534095734095834095834583 de ori mai tare ca cel pe care il vrea burton

Crescut pe stadion, pe umerii lu tata
Strãzile erau pustii când juca Universitatea
Înebuneau salcâmii, tre sã-nþelegi
Cã nimic altceva nu mai conta în zi de meci
0 0

Back to top
Feris

[Mentally Stable]

(since 13-10-2013 16:01)

Votes: 6

Post Posted: 25-04-2012, 17:34:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze ca ti-am irosit timpul cu aia, erau prea multe detalii si degeaba. Am gasit o poza pe care poti face o tema mai "inghetata" http://static.desktopnexus.com/thumbnails/833348-bigthumbnail.jpg

Sau,daca poti scapa de "The elder scrolls V" si "Skyrim" si le poti inlocui cu Ens si Ferris raman la asta -> http://www.gameranx.com/images/wallpapers/the-elder-scrolls-v-skyrim/12995254371080p_skyrim-wallpapers-hd-4.jpg

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

The time now is 30-07-2025, 18:15:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password