User
Pass
2FA

[Event] Class Trainer

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1228
waitforit

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-04-2019 18:05)

Votes: 4

Post Posted: 01-08-2012, 23:19:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acest event este la al 3-lea try dupa cel al lui Pyrin si al lui Thepot care nu au reusit sa-l realizeze. Nestiind ca ei deja au incercat acest lucru, am venit cu ideea sa fac eu acest event, ulterior considerat un plagiat. Eventul e aprobat de Teolog si Silver.

Class Trainer va avea obligatia sa ajute playerii de aceeasi clasa cu el.
Playerul ales in urma eventului pentru Class Trainer nu va "parca" pe rank, orice player care respecta conditiile de participare din clasa respectiva ii poate lua rankul.

Aceasta este lista cu cei care au voie sa participe la event.
Primul criteriu de alegere a fost Just the Two of Us: 2200
Al 2-lea criteriu de alegere, implicarea in guilda pana acum.

Daca am omis pe cineva va rog scrieti aici.

Death Knight: Anubiss, Apohis, Delin, Wolfverin

Druid: Danni, Genetiq, Qty

Hunter: Silverkid, Esilo, Aymer

Mage: Thepot, Blinki, Alliance, Oneill, Xarxa

Paladin: Xalznaitt, Vazirai, Daredeviil, Ouriel, Sparthacus, Aryz

Priest: Highi, Anecdots, Eon, Heyyou, Muggz, Shazem, Spongebabe, Kikyriky

Rogue: Skiller, Abuzed, Leetnoob, Jenghis, Ravencloud, Windrider

Shaman: Cassydi

Warlock: Waerlogas

Warrior: Likealady, Nowayback ,Chichirichi, Mythica, Gentaman, Hyperion

Last edited by waitforit on 03-08-2012, 08:28:06; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Infamousx

[Mentally Stable]

(since 09-11-2022 21:20)

Votes: 7

Post Posted: 02-08-2012, 16:42:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand o sa fie organizat? Sper ca in weekendul asta la magi, ca plec in vacanta sapt viitoare -

Vand cont travian ieftin!!!
0 0

Back to top
waitforit

[Mentally Stable]

(since 09-04-2019 18:05)

Votes: 4

Post Posted: 02-08-2012, 22:58:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da, weekendul acesta
0 0

Back to top
Thepot

[Mentally Stable]

(since 17-09-2013 17:12)

Votes: 2

Post Posted: 03-08-2012, 08:07:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- nu a zis nime ca ai copiat ideea .... doamne ce om, eu doar ti-am zis parerea aia nu inseamna ca nu o sa reusesti
ITI ZIC IAR O PARERE sa nu o iei altcumva dar un event ca si asta nu alegi tu oameni care sa participe ca poate unu cu 1k resil si care nu are 2.2 la arene ne rupe pe toti pe care i-ai scris, il faci intr-o seara cand is mai multi on si cine castiga sa fie numit class trainer, nu trebe sa tinem cont de resil si rating.
Dupa event scriem la mod: Class t poate fi provocat \ ca poate se trezeste unu care nu a fost on ca el e mai bun si atunci se face un meci intre cei 2. Class traineru ar trebui sa fie provocat cat mai des sa dovedeasca ca el e BOSU ! nu numai ca a castigat un event intre 5 playeri care dupa parerea ta is cei mai tari din guild la clasa lor.

0 0

Back to top
axelsk8

[Mentally Stable]

(since 03-08-2012 08:50)

Votes: 2

Post Posted: 03-08-2012, 10:49:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume Axelblade (la rogues)

Posturi unite automat, 03-08-2012, 11:49:26

Alexzander (la warrior)

0 0

Back to top
Pirinush

[Little Pandawan]

(since 31-12-2018 12:27)

Votes: 190

Post Posted: 03-08-2012, 11:16:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thepot wrote:
:| nu a zis nime ca ai copiat ideea .... doamne ce om, eu doar ti-am zis parerea aia nu inseamna ca nu o sa reusesti
ITI ZIC IAR O PARERE sa nu o iei altcumva dar un event ca si asta nu alegi tu oameni care sa participe ca poate unu cu 1k resil si care nu are 2.2 la arene ne rupe pe toti pe care i-ai scris, il faci intr-o seara cand is mai multi on si cine castiga sa fie numit class trainer, nu trebe sa tinem cont de resil si rating.
Dupa event scriem la mod: Class t poate fi provocat \ ca poate se trezeste unu care nu a fost on ca el e mai bun si atunci se face un meci intre cei 2. Class traineru ar trebui sa fie provocat cat mai des sa dovedeasca ca el e BOSU ! nu numai ca a castigat un event intre 5 playeri care dupa parerea ta is cei mai tari din guild la clasa lor.

Pot Rage :))

Fixes will be live only after a server restart !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 16:54:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password