User
Pass
2FA

Evolution Transfers: Problems and Information
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements
Author Message58893
suiudenis

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-11-2012 15:47)

Votes: 2

Post Posted: 26-10-2012, 17:45:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am un Cont banat si mai am 16 zile pana il primesc ce o sa se intample o sal transferati voi sau nu sal mai primesc niciodata ?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
thufur
[Banned user]

Banned

(since 15-05-2013 20:21)

Post Posted: 26-10-2012, 20:10:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand am mi-am transferat un caracter cu nick Holymage de pe evolution pe generis ,am incercat sa intru pe el si mi-a cerut sa schimb nick-u si acu am un nick aiurea
Daca puteti sa imi spuneti motivul ar fi ok.....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
matazx3

[Mentally Stable]

(since 08-06-2018 21:45)

Votes: 14

Post Posted: 26-10-2012, 20:48:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreau sa imi mut charu de pe exodus pe genesis a fost o incurcatura numele e decibelus

This is for long forgotten light at the end of the world

0 0

Back to top
miksa

[Mentally Stable]

(since 05-04-2013 12:27)

Post Posted: 26-10-2012, 21:10:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,am si eu o problema legat de 2 caractere. Din neatentie si din graba cand am transferat pe exodus de pe evo 10 caractere uitasem ca pe exodus erau 2 sau 3 caractere nu mai stiu exact asa ca sau transferat restu de caractere ca era posibil pana la 10. Cand am intrat pe exodus am constat ca nu am 2 caractere dupa ce am sters celelate caractere de pe exodus,am caut pe site la recover dar nu apareau ca sterse. Ma intereseaza daca le mai pot recupera sau raman pierdute?

GM te rog vino cu un raspuns ce se poate face!

0 0

Back to top
Draeken

[Mentally Stable]

(since 31-10-2012 14:22)

Post Posted: 26-10-2012, 22:00:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi`am transferat charele pe Exodus din greseala.. Acum nustiu ce sa fac... Daca s`ar putea sa bagati Realm transfer pe de pe exodus pe Genesis pentru 1 zi .. sau macar sa bagati sa pot sa transfera cu vote.. sau... Daca ma`ti putea ajuta.. Macar <Draeken> sa fie transferat pe Genesis...

Multumesc... Si sper sa ma ajutati...

0 0

Back to top
quladin

[Zgârgobârgu]

(since 29-08-2020 23:30)

Votes: 4

Post Posted: 26-10-2012, 22:39:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Draeken wrote:
Mi`am transferat charele pe Exodus din greseala.. Acum nustiu ce sa fac... Daca s`ar putea sa bagati Realm transfer pe de pe exodus pe Genesis pentru 1 zi .. sau macar sa bagati sa pot sa transfera cu vote.. sau... Daca ma`ti putea ajuta.. Macar <Draeken> sa fie transferat pe Genesis...

This is madness bro!

Ai avut cam 15 minute sa te razgandesti dar it sucks acum ca nu ti-l vor muta!!!!Quladin here

0 0

Back to top
Vanguards

[Mentally Stable]

(since 28-06-2014 11:00)

Votes: 6

Post Posted: 26-10-2012, 22:41:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
https://www.wow-freakz.com/realm_transfer.php

:As a necessary and requested action, due to Evolution's major population decrease, we have decided to open free realm transfers to both Genesis and Exodus realms for a week. After this week we will transfer all remaining characters on Evolution to Genesis and will probably open an Arena Tournament realm later on.

Good decision!

0 0

Back to top
masterdanu

[Mentally Stable]

(since 26-10-2012 21:21)

Votes: 3

Post Posted: 26-10-2012, 23:20:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In loc de realmul de arena tournament nu ati putea face unul de wotlk? Parerea mea e ca ar fi destul de populat -
0 0

Back to top
Avramu_33

[Master Boomkin]

(since 09-06-2014 18:36)

Votes: 7

Post Posted: 26-10-2012, 23:45:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-a dat cineva o idee... guildele se vor muta miercuri sau joi nu stiu exact. Nu se poate totusi un reset la reputatie inainte cu o zi pt exalted..? un ajutor pls?
0 0

Back to top
zeFoXro

[Mentally Stable]

(since 01-01-2018 08:23)

Votes: 31

Post Posted: 27-10-2012, 00:45:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nush din ce motiv am gresit transferul.....credeam ca inca e pe evolution.....dar eram deja pe genesis si acu l-am dus pe exodus.....din greseala....
Avand in vedere ca am facut prostia asta acu 10 min.... se poate sa mi-l lasati pe genesis unde era?

0 0

Back to top
virus61

[Mentally Stable]

(since 11-08-2014 14:22)

Post Posted: 27-10-2012, 08:25:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dar cu guilda cum ramane nu neo mai da inapoi??
0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-10-2012, 10:32:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

radosavlevici wrote:
Buna am o problema m am transferat pe genesis si nu pot sa mi pastrez numele Tarot, mentionez (inainte sa joc pe evolution mi am facut din greseala caracter pe genesis cu numele Tarot) si dupaia am inceput sa joc pe evolution cu numele asta , caracteru de pe genesis presupun ca a fost inactivat ca n am mai intrat pe el si acuma am verificat la playeri daca exista numele asta pe genesis si nu exista poate o ramas in baza de date caracterul meu de lvl mic cu acelasi nume , vreau numele asta neaparat va rog sa ma ajutati ........aceeasi problema am cu alt cont unde am un mag pe nume Enisferum , m am transferat si cu ala pe genesis si mi a aparut si caracterul de lvl mic pe nume Enisferum , l am sters si cand am incercat sa pun magu de lvl 85 Enisferum iar aceeasi problema zice ca e folosit desi l am sters pe ala de lvl mic iar o fi ramas in baza de date undeva va rog faceti ceva -

Trebuie delete la charul care ocupa numele inainte sa efectuati transferul.

andrew0489 wrote:
am si eu o problema cu transferul mi-am transferat caracterele de pe evolution pe genesis dar main charu lipseste...am cautat peste tot si nu il gasesc nici in lista in-game a caracterelor si nici pe site.nici la deleted chars nu imi apare.need help...

Account name si numele charului care lipseste ?

Wuming wrote:
Am si eu o intrebare Cand se vor transfera Guildele de pe Evolution pe Genesis ?
Si inca ceva din moment ce am pierdut toti membri din Guild chiar nu se poate face nimeic pentru reputatia din Guild ?

Probabil cand lista va fi completa / cand se va efectua transferul fortat.
Si nu, nu se poate face nimic.

suiudenis wrote:
eu am un Cont banat si mai am 16 zile pana il primesc ce o sa se intample o sal transferati voi sau nu sal mai primesc niciodata ?

Vor fi mutate fortat caracterele, cand expira banul eliberezi un slot si iti dai recover la Char.

thufur wrote:
cand am mi-am transferat un caracter cu nick Holymage de pe evolution pe generis ,am incercat sa intru pe el si mi-a cerut sa schimb nick-u si acu am un nick aiurea
Daca puteti sa imi spuneti motivul ar fi ok.....

Citeste primul post. Numele tau exista deja pe realm, de asta

miksa wrote:
Salut,am si eu o problema legat de 2 caractere. Din neatentie si din graba cand am transferat pe exodus de pe evo 10 caractere uitasem ca pe exodus erau 2 sau 3 caractere nu mai stiu exact asa ca sau transferat restu de caractere ca era posibil pana la 10. Cand am intrat pe exodus am constat ca nu am 2 caractere dupa ce am sters celelate caractere de pe exodus,am caut pe site la recover dar nu apareau ca sterse. Ma intereseaza daca le mai pot recupera sau raman pierdute?

GM te rog vino cu un raspuns ce se poate face!

Vor fi recuperate. Elibereaza 2 sloturi pentru ele. Eventual mentioneaza un account name sa pot verifica daca s-au transferat si numele charurilor

virus61 wrote:
Dar cu guilda cum ramane nu neo mai da inapoi??

http://forum.wow-freakz.com/Evolution-Transfers-Guild-Transfers-t181012.html

quladin wrote:
Draeken wrote:

This is madness bro!

Ai avut cam 15 minute sa te razgandesti dar it sucks acum ca nu ti-l vor muta!!!!Quladin here

Ce a spus el

masterdanu wrote:
In loc de realmul de arena tournament nu ati putea face unul de wotlk? Parerea mea e ca ar fi destul de populat -

Posteaza doar daca ai ceva util de mentionat. Postul tau e inutil. Raspunsul e nu

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
Draeken

[Mentally Stable]

(since 31-10-2012 14:22)

Post Posted: 27-10-2012, 10:58:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Draeken wrote:

Bun deci am inteles a fost greseala mea ca nu am fost atent .... atunci s`ar putea macar sa bagati Transfer cu vote? Ca am incercat si este Dissabled sa transferi de pe exodus cu VOTE P.

As vrea un raspuns sa stiu ce sa fac in continuare.. MUltumesc

0 0

Back to top
Violcustil

[Ba Nervosule]

(since 14-08-2022 18:38)

Votes: 57

Post Posted: 27-10-2012, 12:15:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daka nu am guild pe evo si vreau sami tarnsfer caracterul pe genesis cum fac -
0 0

Back to top
Maev

[Shadowblade]

(since 08-03-2021 23:50)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-10-2012, 13:06:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maev wrote:
Am o intrebare pot sa fac 1 char lvl 1 si sal fac Main Gm la Guild ( Evo ) ca sa tina guilda pana se transfera achivmenurile si Lvl ca sa pot sami mut si eu mainu sau trebuie sa stau acolo pana se face transferu. Ms anticipat

Multumesc adminilor / Gm-s care nu au invatat sa se uite si pe paginile precedente sa imi raspunda si mie la topic ca stau si astept cu main charu pe evolution si pierd Cd la inst aiurea din cauza nepasari lor ca le e greu sa scrie " Da Poti - NU nu poti " . . .

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 10-11-2024, 07:47:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x