User
Pass
2FA

[FIXED] Envenom and Nature Resistance.
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message27675
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 20-02-2011 20:38)

Votes: 22

Post Posted: 16-02-2011, 20:34:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca e gm nu inseamna ca stie fiecare mechanic al fiecarui spell. tie iti lipseste o doaga.

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Iinsane

[Mentaly Unstable]

(since 22-02-2013 20:53)

Votes: 8

Post Posted: 16-02-2011, 20:51:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iinsane wrote:
cum se face ma, ca pentru toata lumea envenomu merge bine, dar pentru tine e buguit ? oare toti sunt chiar asa de buti ? si esti prea pro pt noi ?

totusi nu pot sa nu fac asocierea cu rank-message`ul tau de pe forum, "Redefine the Rogue" cica =) daca`ar fi dupa tine, rogue ar avea si divine shield sau lay on hands varianta "usable in arena" -

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-02-2011, 21:10:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

n-am ce discuta cu incuiatii la minte ca voi. ganditi doar drept si de aia sunteti si praf in ceea ce faceti. bft eu am dovezi concrete ca e ca mine, voi aveti niste aberatii.

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

(since 01-05-2012 18:35)

Votes: 16

Post Posted: 16-02-2011, 21:56:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gm'u s'a luat dupa faptul ca da nature dmg=> ca ar trb sa fie resisted.
De ce am mai multa incredere in arena junkies?
Pentru ca ei testeaza de 100 ori inainte sa posteze ceva, si ei cunosc in amanunt majoritatea spellurilor.
Au mai fost cazuri postate aici pe forum (chiar ieri am intalnit) , cand cineva a adus ca dovada, o discutie cu un gm care nu avea habar , si a dat cu presupusu'.
O sa caut si o sa pun linku.

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-02-2011, 22:10:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai cam asa este...
Doar daca (,) cauti Envenom nature resistance pe google gasesti n topicuri despre Envenom care trece de nature resist, playeri care se plang de acest lucru, unii care au vazut dar nu isi explica, altii care le explica, iar voi imi bagati pe gat Wowiki =
Quote:
Welcome to WoWWiki
the free Warcraft universe info source anyone can edit

Shocker wrote:

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

Post Posted: 16-02-2011, 22:24:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cantstopme wrote:
n-am ce discuta cu incuiatii la minte ca voi. ganditi doar drept si de aia sunteti si praf in ceea ce faceti. bft eu am dovezi concrete ca e ca mine, voi aveti niste aberatii.

ba ROGUE-GOD, iao motamo, asa ca la cei de varsta ta...
Envenom (wowhead link):

ZI TU, CE SCRIE LA SCHOOL, DAR LA EFFECT #1 ?

bine ca venim noi cu aberatii, si tu cu "cele mai solide dovezi".... aratami bai concretule unde ai tu ceva clar, concret si eventual concis, nu wall of dume, cum ca envenomu nu ar tine cont de rezistente ? tot ce ai tu sunt niste random posts, facute de niste random retards ... asa cam ca tine si ca Neverfear

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-02-2011, 22:42:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iinsane wrote:
Cantstopme wrote:

ba ROGUE-GOD, iao motamo, asa ca la cei de varsta ta...
Envenom (wowhead link):

ZI TU, CE SCRIE LA SCHOOL, DAR LA EFFECT #1 ?

bine ca venim noi cu aberatii, si tu cu "cele mai solide dovezi".... aratami bai concretule unde ai tu ceva clar, concret si eventual concis, nu wall of dume, cum ca envenomu nu ar tine cont de rezistente ? tot ce ai tu sunt niste random posts, facute de some random retards ... asa cam ca tine si ca Neverfear
Nerdrage + 2 screenshot < posturi de pe arena junkies. Mah nu pricepi ca este Nature DMG pt ca trece prin HoP dar nu este afectat de Nature resist pt ca Physical attack?? sau ce ziceau aia acolo.. ceva de genu. Citeste si te lamuresti. Aaaa stai te stiu pe tine. Tie ti-am mai dovedit o data ca un bug pe care tu il sustineai ca fiind WORKING era defapt bug.. dar TU NU VROIAI SA CITESTI CE ITI DADEAM EU si o tineai pe a ta. Iti spuneam BA MACAR CITESTE si tu spuneai exact "NU VREAU SA CITESC PT CA E CA MINE". Oamenii ca tine ar trb sa se lase de wow sau macar de forums. Sti ca pe lume exista marea masa de prosti si cativa care gandesc. Se vede clar in ce categorie te aflii daca orice ti-ar da omu ca dovezi tu nici macar nu te uiti CE SCRIE si spui ca e ca tine. Un om normal la cap AR CITI CE ESTE SCRIS si pe urma ar comenta. TU NU ! Tot bug ramane asa ca $@L. Daca asta este adevarul nu am ce sa-ti fac. Crezi ca ma apucam de un bug report doar asa ca aveam chef de joaca? Am dat azi 800 Envenom Crit pe un druid in arena si in filmuletele de pe WCM vad crituri de 4-5k pe druizi in arene, sa fie dif de gear atat de exagerat de imensa ?!

Shocker wrote:

0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

(since 01-05-2012 18:35)

Votes: 16

Post Posted: 16-02-2011, 22:43:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred ca te'am jignit, in consecinta, nu e nevoie sa ma faci "retard".
Am mai zis, si sustin, este abilitate PHYSICAL , pentru ca daca ar fi fost spell, nu ar fi putut da dodge/parry.
Este nature dmg pentru a ignora armura/anumite spelluri.
Dar tu esti un ZEU, un profesionist, un campion, sau cum te mai numeste mamica ta.
Atata timp cat nu stii despre ce e vorba, nu venii aici sa bagi bete in roate...
Ai vazut la school Nature si ce ai zis "OMFG OMFG e spell!!! E SPELL!!! trebuie sa fie afectat de resist !!! " dar, nu.

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

Post Posted: 16-02-2011, 23:01:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

na poftim -
ok, hai sa va iau pe rand:
cantstopme wrote:
Mah nu pricepi ca este Nature DMG pt ca trece prin HoP dar nu este afectat de Nature resist pt ca Physical attack?? sau ce ziceau aia acolo.. ceva de genu.

m-am convins de tine, si de capacitatile tale de intelegere

cantstopme wrote:
Aaaa stai te stiu pe tine. Tie ti-am mai dovedit o data ca un bug pe care tu il sustineai ca fiind WORKING era defapt bug.. dar TU NU VROIAI SA CITESTI CE ITI DADEAM EU si o tineai pe a ta. Iti spuneam BA MACAR CITESTE si tu spuneai exact "NU VREAU SA CITESC PT CA E CA MINE".

uite, cred ca la asta faci referire, acolo, ca si aici, ai scos tu un asa-zis bug, pe care nimeni nu la mai observat pana acum, dar cum ziceam tu ne esti superior noua tuturor si astfel poti realiza astfel de performante

cantstopme wrote:
Sti ca pe lume exista marea masa de prosti si cativa care gandesc. Se vede clar in ce categorie te aflii daca orice ti-ar da omu ca dovezi tu nici macar nu te uiti CE SCRIE si spui ca e ca tine. Un om normal la cap AR CITI CE ESTE SCRIS si pe urma ar comenta. TU NU !

cred ca ai auzit/vazut replica asta de foarte multe ori adresata tie, probabil nu ai inteleso, dar te-ai gandit si tu sa o postezi pentru a-ti da aere de intelectual ... trist prietene

neverfear wrote:
Atata timp cat nu stii despre ce e vorba, nu venii aici sa bagi bete in roate...
Ai vazut la school Nature si ce ai zis "OMFG OMFG e spell!!! E SPELL!!! trebuie sa fie afectat de resist !!! " dar, nu.

hai nu zau ? eu ma bag ca musca-n lapte prin toate posturile de`mi iau warn-uri in prostie ?
Quote:
Envenom ignores armor completely, much like a spell, and instead causes Nature Damage to the target.
Unlike most other rogue abilities, Envenom is classified as a Nature Spell. Therefore, it will have diminished, or even no effect against mobs with high nature resistance or immunity. Under those conditions, the rogue should use Eviscerate instead.

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-02-2011, 23:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi bagi iar pe gat ce scrie pe wowiki?? Daca mai gasesti macar un loc unde este sustinut ce scrie in kkt-u ala de wowiki te felicit. Sa stai sa te gandesti juma de ora la o replica de genu "ti-a zis-o lumea inainte si mi-o zici si tu mie" e penibil si nu ma afecteaza pt. ca eu cand citesc asta mi-l imaginez pe mucosu ala care scrie... sa imi colorezi partea in care spun ca nu mai stiu exact?? ce demonstrezi? ca ar trebui sa citesc iar? da am citit iar si concluzia este tot asta. in 4 topicuri distincte si multe altele pe google playerii de pe blizz SUSTIN ceea ce spun eu aici, iar tu continui sa imi bagi pe gat ce scrie pe wowiki si posturi de pe wowhead unde nici macar nu se discuta despre acest subiect. Bai Iinsane tu nu ai limite la prostie?? Inteleg ca daca te-ai facut de bau iti permiti sa faci pe prostu ca esti la PC si nu te vede nimeni, dar opreste-te. Inteleg ca acea clasa numita warrior are un moto si anume "Nici un rogue nu bate un warrior" ceea ce de cele mai multe ori se intampla si va doriti un avantaj, dar L2P. Tu cred ca esti genul de om care vine la tine, da duel, il bati de 10 ori la rand si pe urma, mandru de sine ca s-a gandit la asta iti spune "ai dat grenada dar in arena ce faci??? TE PISH IN ARENA" In pre TBC puteati spune asta? Nu!
Concluzia.. se trece la offtopic si o sa ramana si asta alt bug report deschis ca acela despre Retaliation... 2 buguri care fac warru respectiv warr/rdruid respectiv rdruid/x a lil better if not OP.

Staff message (Gh0sT):

limbaj
+1 warn.

Shocker wrote:

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 16-02-2011, 23:20:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.wowpedia.org/Envenom , can u stfu now ?

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-02-2011, 23:27:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Setemotion wrote:
-))))))))))) Asta este exact acelasi lucru, cuvant cu cuvant, luat de pe wowiki. Daca ai ambele siteuri in 2 taburi separate, si le inchizi pe rand nu observi diferenta -)) cu asta vrei tu sa tac?? Cu un Mass copy-Paste facut pe toate siteurile unde ORICINE poate edita ce scrie acolo??

Shocker wrote:

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 16-02-2011, 23:36:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cantstopme wrote:
Setemotion wrote:
-))))))))))) Asta este exact acelasi lucru, cuvant cu cuvant, luat de pe wowiki. Daca ai ambele siteuri in 2 taburi separate, si le inchizi pe rand nu observi diferenta -)) cu asta vrei tu sa tac?? Cu un Mass copy-Paste facut pe toate siteurile unde ORICINE poate edita ce scrie acolo??

u esti chiar atat de inteligen incat crezi ca eu si iinsane am pus alea pe wowwiki si wowpedia ? serios.. chiar ma uimeste iq-ul tau...

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-02-2011, 23:38:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Setemotion wrote:
Cantstopme wrote:
Setemotion wrote:

u esti chiar atat de inteligen incat crezi ca eu si iinsane am pus alea pe wowwiki si wowpedia ? serios.. chiar ma uimeste iq-ul tau...
Nu am spus ca le-ati pus voi ganditorule, am spus ca au fost copiate unul de la altul. Esti chiar asa de cretin?
EDIT: Ce-mi bat eu capul cu unii care nu au trecut de 1800 rating.
ASTEPT RASPUNSUL LUI SHOCKER.

Shocker wrote:

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

Post Posted: 16-02-2011, 23:55:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok, deci eu credeam ca tu doar faci pe prostu ... acu sunt sigur ca esti retardat
cantstopmefrombeinganretard wrote:
nu ma afecteaza pt. ca eu cand citesc asta mi-l imaginez pe mucosu ala care scrie...

sunt sigur ca tu ma cunosti asa de bine, incat sa te apuci sa faci afirmatii d-astea -
Inteleg ca acea clasa numita warrior are un moto si anume "Nici un rogue nu bate un warrior" ceea ce de cele mai multe ori se intampla si va doriti un avantaj, dar L2P.

exact, rogue pe assasination nici nu are cum, sub nici o forma, sansa sa bata un warrior !!!1111 btw, eu eram cel care fara mmr ma chinuiam sa-mi iau armele wrath ?- dar acu ca am mmr si pot face 2k+ stiu sa zic "L2P" ? ba, esti de toata jena ...
Tu cred ca esti genul de om care vine la tine, da duel, il bati de 10 ori la rand si pe urma, mandru de sine ca s-a gandit la asta iti spune "ai dat grenada dar in arena ce faci??? TE PISH IN ARENA" In pre TBC puteati spune asta? Nu!

iar incepi sa ghicesti in cai verzi pe pereti, si iti faci caracterizarea... inca mai pomenesti si de Tbc - parca ai avea habar cu ce se manca rogue pre-TBC sau TBC, acolo unde nu puteai spamma muti/envenom ... hai amice, stim cu toti ca esti prea pro pentru noi, fa-ti un bine si nu mai posta cãcat ....
toate siteurile unde ORICINE poate edita ce scrie acolo??

daca esti asa convins ca e bug, de ce nu incerci sa editezi tu site-urile alea random unde sunt scrise doar aberatii ?

P.S de regula, nu-s genul care sufera cu rateing/arene/wow pentru ca mi se pare o prostie imensa, dar sa vina o scarba si sa zica :
Ce-mi bat eu capul cu unii care nu au trecut de 1800 rating.

cand el a facut hotter streak-u de 2 zile -))) si sa vorbeasca de altu, care poate se pisa pe el in gear de rep, mi se pare chiar impertinenta ...

Staff message (Gh0sT):

Poate asa va mai calmati.

Warned.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 15 April 2011 01:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 22-01-2025, 14:53:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x