User
Pass
2FA

[FIXED] Envenom and Nature Resistance.
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message27790
Drcox
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 17-02-2011, 04:50:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

off topic dar tot are legatura: nu aveti 100% incredere in ce spune un gm pe blizz legat de anume detalii delicate despre joc pt ca desii sunt platiti este IMPOSIBIL sa cunoasca in amanut anumite aspecte ale jocului...nici nu face parte din meseria lor sa cunoasca aceste lucruri...de ex cazul cu gmu si envenom c-am si-a dat cu parerea nu a dat un argument concret
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Neverfear

[Mentally Stable]

(since 01-05-2012 18:35)

Votes: 16

Post Posted: 17-02-2011, 09:27:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si oricum.. deja scrie prea mult aici, si nu stiu daca o sa piarda cineva timpul sa se uite.
Sa rezum:
-Cativa zicem ca envenom, desi este vazut ca fiind nature dmg (pentru a trece de armura si anumite spelluri), nu ar trb sa fie afectat de Nature resist.
-Altii (nu ii descriu ca sa nu iau warn), sustin contrariul.
Acum...daca o luam logic...
Este o abilitate Physical (poate da miss/dodge), nu un spell.
De unde pana unde resist afecteaza ceva Physical?
Daca e asa.. hai sa punem resist si la Rend, Bladestorm, Mortal strike, etc.
In caz ca se dovedeste ca nu am avut dreptate, imi cer scuze tuturor celor care au pierdut vremea aici sa posteze si sa jigneasca.
Nu mai postati, ca sa se vada rezumatul aici.

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2011 20:38)

Votes: 22

Post Posted: 17-02-2011, 10:29:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rezumat:
-Cativa zicem ca envenom, desi este vazut ca fiind nature dmg (pentru a trece de armura si anumite spelluri), nu ar trb sa fie afectat de Nature resist. Si avem si dovezi(nu wowiki cu buton de edit)
-Altii (2 oameni, probabil tata si fiu sau 2 frati), sustin contrariul.
Acum...daca o luam logic...
In caz ca se dovedeste ca nu am avut dreptate, imi cer scuze tuturor celor care au pierdut vremea aici sa posteze si sa jigneasca.
Nu mai postati, ca sa se vada rezumatul aici.

In caz ca vreti sa vedeti de ce sunt in stare, pur si simplu PM me unde sa vin si cand si dam cate duele vreti. Va bat si 2v1 daca vreti $@L.

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 17-02-2011, 11:20:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

exemple de abilitati physical care primesc resist

scourge strike

frost strike

judgement

Quote:

nu mai compara merele cu portocalele

sunt mecanisme diferite aici.

m-am uitat pe gearul tau.

chiar daca esti in pvp, hit ratting-ul tau este MULT sub capul de 24%.

there is your problem.

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 17-02-2011, 12:11:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deadlybrew lasa-ne cu logica ta de 2 bani si numai spama topicul degeaba. Ori vi cu ceva info concret ori gtfo.
Also nu stiu de ce hitcap imaginar de 24% in pvp vorbeste moonshadow dar amandoi sunteti pe langa. Acum lasa topicul sa moara in liniste.

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

(since 22-02-2013 20:53)

Votes: 8

Post Posted: 17-02-2011, 13:28:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doi "zei" wrote:

amice, envenom este o abilitate, nu un spell, d`aia SE POATE DA parry/dodge, si nu DEFLECT, TOTUSI DAMAGEUL INFLICTAT ESTE NATURE DAMAGE, de aia ignora armura, si poate fi redus de rezistente

Last edited by Iinsane on 17-02-2011, 13:44:46; edited 1 time in total
0 0

Back to top
helias

[Meh...]

(since 15-04-2013 12:57)

Votes: 5

Post Posted: 17-02-2011, 13:44:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cantstopme wrote:

De unde pana unde ceva Physical trece de HoP? e spell damage pan la urma ce draq o lalaiti.
u spui ca e physical dar testeza si u urmatoarea chestie: dai pe un paladin envenom in timp ce are sacred cleansing pe el si e imposbil sa nu dea envenom full rezist (30% shanse dar dai pana prinzi un rezist) => envenom e spell in format melee.
Tu te contrazici acolo spunand ca e physical din moment ce poate fi rezistat d un target "rezistent" la spells

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-02-2011, 13:46:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iinsane wrote:
doi "zei" wrote:

amice, envenom este o abilitate, nu un spell, d`aia SE POATE DA parry/dodge, si nu DEFLECT, TOTUSI DAMAGEUL INFLICTAT ESTE NATURE DAMAGE, de aia ignora armura, si poate fi redus de rezistente
BA TU NU INTELEGI ca poisons pot fi partial/total rezistate DAR envenom nu poate fi??? ce nu intelegi din tot ce spun oamenii aia pe arena junkies si pe celalalt forum?? pana si pe World of Warcraft Forums se spune ca envenom trece de resist. esti tare capos

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

Post Posted: 17-02-2011, 14:00:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cantstopme wrote:
Iinsane wrote:
doi "zei" wrote:

BA TU NU INTELEGI ca poisons pot fi partial/total rezistate DAR envenom nu poate fi??? ce nu intelegi din tot ce spun oamenii aia pe arena junkies si pe celalalt forum?? pana si pe World of Warcraft Forums se spune ca envenom trece de resist. esti tare capos

eu, spre deosebire de tine, inteleg doar ceva ce are o baza logica, ceva concret, care are in spate macar 1-2 argumente sa sustina acea teorie, nu din ce spun 2-3 randomi pe niste forum-uri. In cazul de fata eu zic ca este absolut logic faptul ca envenom ESTE o abilitate de aia ii si poti da dodge/parry, dar damage-ul pe care il da, este NATURE DAMAGE, de aia poate fi afectat de rezistente ... chiar nu o sa imi mai bat capul sa iti explic/dovedesc, la fel ca in cazul WOTF-TRINKET, ca tu parca esti batut in cap, chiar daca iti aduc 2000 de dovezi, tu tot cu convingerile tale ramai, fiind in sinea ta (ca sunt sigur ca tu esti ferm convins ca tu ai dreptate) mandru ca esti un "Zeu" chiar daca stai practic pe niste argumente inexistente ...

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-02-2011, 14:14:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Soz pt double post dar:
Uite niste quotes gasite pe World of Warcraft forum incarcat in Cache, pt ca altfel nu merge:

Quote:
Envenom is a melee attack that deals Physical poison damage, it doesnt deal magic damage

Quote:
It's poison (nature) damage and should therefore obey resistance checks.

My DK gets his frost and shadow damage checked by resistances.

My hunter gets his fire and nature damage checked by resistances.

Rogues get a free pass. Why is this?

Quote:
No it's a phisical damage that deals nature magical damage.

But due to its phisical landing nature, it's not affected by resistances.

Quote:
I don't get what's up then. I've been ganked umpteen times after having just taken on a caster, so I had Mage Armor up plus druid buff most of the time, that's 200+ resistance.

I've never seen any resist mitigation of the strike.

Quote:
SPELL PENETRATION DOES NOT AFFECT ENVENOM. Amarian is wrong (no offense), but Envenom, while technically dealing Poison (aka spell) damage, it functions as a physical cast, meaning no part can be resisted.

Quote:
target with resistance like motw, kings, racial, totems will partial resist instant, deadly, wound (dmg), it doesnt affect envenom because its based on hit.

AND THE FINAL FLASH
Quote:
Also, once I get my hands on a new cape tomorrow (goodbye 325 blue, hello Vicious Gladiator’s Cape of Prowess), I will take a page from Litreocola and do +70 spell piercing enchant on cape, and possibly at least one 50 spell pierce gem. It is a great bang for the buck enchant and it adds more damage than any other enchant against the following opponents:

- Blessing of Kings: 97
- Mark of the Wild: 97
- Nightelf Racial: 85
- Tauren Racial: 85
- Mage Armor: 45
- Elemental Resistance Totem: 195

Thankfully, envenom is NOT affected by this from my tests. This attack seems to be based on melee and crits like melee. However, venomous wounds, instant poison, deadly poison and even crippling poison can all be resisted.

http://hydramist.net/blog/mutilate-critspell-piercing-over-hastehit-in-pvp-4-0-4-the-golden-age-of-cataclysm-serennia-sama-making-a-comeback-in-cataclysm/

V-am dat tot ce aveati nevoie pentru a vedea ca aici Envenom este buguit. Gata cu posturile inutile, waiting for FIX -

Shocker wrote:

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

Post Posted: 17-02-2011, 14:40:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cantstopme wrote:
V-am dat tot ce aveati nevoie pentru a vedea ca aici Envenom este buguit. Gata cu posturile inutile, waiting for FIX -

chiar crezi ca cineva e asa prost incat sa iti "fixeze" envenomul, care defapt merge bine, pe baza acelor citate ? crezi ca daca ai pus in citate ceea ce ziceau aia pe forumurile pe care le-ai mentionat la inceput, inseamna ca ai adus argumente clare si concrete ? crezi ca noi nu am citit ce au zis aia pe acolo ? ca ne-am apucat sa postam doar pentru a-ti face tie in ciuda ? ba deci cu riscu ca mai iau un warn iti zic ca esti prea prost pentru comunitatea freakz, si chiar nu imi pot explica ce e in capu tau ... faptul ca TU NU ITI STII JUCA CLASA, nu iti da dreptul sa vi si sa sustii ca x,y,z abilitate da prea putin damage, probabil ar fi mai bine sa te lasi de joc, si sa incerci ceva mai pe masura ta, ceva-n genu mario ... cu postul asta eu chiar mi-am inchieat activitatea in acest topic. Cine a vrut sa inteleaga ce am avut de zis, a inteles, cine nu ... nu

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-02-2011, 15:48:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iinsane wrote:
cantstopme wrote:

chiar crezi ca cineva e asa prost incat sa iti "fixeze" envenomul, care defapt merge bine, pe baza acelor citate ? crezi ca daca ai pus in citate ceea ce ziceau aia pe forumurile pe care le-ai mentionat la inceput, inseamna ca ai adus argumente clare si concrete ? crezi ca noi nu am citit ce au zis aia pe acolo ? ca ne-am apucat sa postam doar pentru a-ti face tie in ciuda ? ba deci cu riscu ca mai iau un warn iti zic ca esti prea prost pentru comunitatea freakz, si chiar nu imi pot explica ce e in capu tau ... faptul ca TU NU ITI STII JUCA CLASA, nu iti da dreptul sa vi si sa sustii ca x,y,z abilitate da prea putin damage, probabil ar fi mai bine sa te lasi de joc, si sa incerci ceva mai pe masura ta, ceva-n genu mario ... cu postul asta eu chiar mi-am inchieat activitatea in acest topic. Cine a vrut sa inteleaga ce am avut de zis, a inteles, cine nu ... nu
dupa ce ca esti r-tard faci si pe prostul... ti-am dat link de pe blogul lu hydra, acelasi link pe care probabil din greseala l-ai dat si tu. tot ce incerci tu sa faci e sa menti aceasta abilitate buguita. n-ai decat sa insisti.

Staff message (Gh0sT):

Citeste REGULAMENTUL.

+2 warnuri, inca unul si iei ban.

Shocker wrote:

0 0

Back to top
cyberjunkee

[Healeru e de vina!]

(since 05-03-2018 10:27)

Votes: 6

Post Posted: 17-02-2011, 19:06:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Moderatori, va rog, ca implor, inchideti topicul. Sunt absolut sigur ca v-ati saturat de imbecili "gica-contra", care dintr-un topic nu fac altceva decat un gang de bloc populat de cocalari care sustin ca aerul e albastru, pentru ca asa se vede el.
0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

(since 01-05-2012 18:35)

Votes: 16

Post Posted: 17-02-2011, 19:32:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tot nu inteleg de ce se baga warriori/hunteri/orice alta clasa in acest topic.
Aveti rogue si va merge bine?
Nu.
Dar simtiti nevoia sa va bagati.
Oricum trebuie facut alt topic acum, pentru nu va sta nimeni sa citeasca.
GG profesionistilor.
Dar ce imi place, cand voi aveti un bug, imediati sariti in sus " ca vai ca nu merge, bug omfg" si cand nu va sustine cineva "nab, l2p".
Sunteti tristi.
@ deadly cred ca cel mai bine ar fi un reroll pe eviscerate cu ceva arp, pt ca nu are rost sa ne certam cu "morile de vant"... Sper sa nu se bage resist si la ala:-??

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-02-2011, 19:47:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONCLUZIA ACESTUI TOPIC ESTE CA AM AVUT DREPTATE, ENVENOM TREBUIE SA TREACA DE ORICE FORMA DE NATURE RESISTANCE. FIX IT !

Shocker wrote:

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 15 April 2011 01:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 02-02-2025, 08:19:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x