User
Pass
2FA

[FIXED] Hit rating incorect @ casters

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message674
guldash

[Salty M.]

Status: Offline
(since 06-11-2019 16:52)

Votes: 11

Post Posted: 13-05-2015, 11:43:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WoW Freakz link: Hit rating .. in principiu la magi (caster class) .. Nu stiu exact la celelalte clase (melee) pt ca nu am posibilitatea sa testez...
Bug description: Hit cap pe MOP este de 15% (5100 rating) pt casteri ... Pe freakz m-am dus mult peste 15% si tot dau miss.
Proof: Link wowpedia http://wow.gamepedia.com/Spell_hit (scrie si jos de tot la patch changes)

Proof @ joc : Initial, vazand ca dau miss la 15% hit, m-am gandit ca poate a ramas formula de pe cata unde hit cap era la 17%...

Asadar am crescut prima oara hit la 16.41% dar dupa cum se poate vedea :

A II-a oara am dus hit peste cap`ul de pe cata , adica la 17.22% :

Spre surprinderea mea si la hit peste 17% se da miss ... Am vrut sa incerc sa duc hit cap cat mai sus cu putinta in speranta ca gasesc totusi un hit cap... dar din pacate nu ma ajuta gearul sa urc prea sus...

P.S. -Am incadrat topicul la sectiunea "others" deoarece nu vb de un spell anume, cred ca se aplica si la alte clase caster. Daca cumva nu e postat unde trebuie , rog mutarea.
- Recount`ul a fost resetat intre teste ( dupa modificarea hit`ului )
- Nu e un bug doar la mine ... am vb si cu alti magi si au si ei problema aceasta
- Daca e problema cu cenzurarea chat`ului in ss'uri.. Pot da pozele originale unui GM fara problema -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pirinush

[Little Pandawan]

(since 31-12-2018 12:27)

Votes: 190

Post Posted: 13-05-2015, 15:01:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este postat si confirmat bugul la Hit @casters.

La melee class merge bine hit capul in PVE

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
guldash

[Salty M.]

(since 06-11-2019 16:52)

Votes: 11

Post Posted: 13-05-2015, 16:05:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am dat search in toate felurile sa vad daca s-a postat deja... nu am gasit nimic ...anyway.. daca e postat deja ... close la asta

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 19 May 2015 22:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 05-02-2025, 04:43:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password