User
Pass
2FA

[FIXED] [Rogue] [PvE] Fangs of the Father multiple bugs
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message5649
side_fx

[Veni,Vidi,Vici]

Status: Offline
(since 10-07-2023 20:13)

Votes: 65

Post Posted: 22-03-2013, 15:49:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: http://www.wowhead.com/itemset=1087/fangs-of-the-father
Descrierea bugului / Bug description: Ok sunt mai multe buguri , unul dintre ele l-am postat acum ceva timp si inca il testeaza un gm .Mai exact sunt 3 buguri :
1. Stakurile de " Shadows of the destroyer " se stakeaza pe specul de combat mult mai greu decat pe oficial (acest bug l-am mai postat)
2. Cand procuie "Fury of the Destoryer " stakurile dispar ceea ce nu este normal ! Cand procuie "Fury of the Destroyer " stakurile ar trebui sa ramana inca 6 secunde (adica timpul cat dureaza procul ) apoi sa dispara. Pe freakz dispar imediat ce procuie bonusul.
3.Daca castezi "Slice and Dice" ( https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=5171 (wowhead link) ) in timpul procului "Fury of the Destroyer" , acesta se buguieste si nu mai genereaza cele 5 combo din bonus in secundele ramase . (Item - Dragon Soul Legendary Daggers :
Your melee attacks have a chance to grant Shadows of the Destroyer, increasing your Agility by 17, stacking up to 50 times. Each application past 30 grants an increasing chance to trigger Fury of the Destroyer, which immediately grants 5 combo points and causes your finishing moves to generate 5 combo points. Lasts 6 sec.)
Dovada / Proof:
-Videos de pe FREAKZ:
1. La primul bug am facut deja post : http://forum.wow-freakz.com/Rogue-PvE-Fangs-of-the-Father-Bug-t207754.html / dar intre timp am gasit 1 video mai clar cu 1 rogue pe oficial care da dmg cu legendarele si se poate vedea clar ca se stakeaza mult mai repede "Shadows of the Destroyer" decat pe Freakz . Filmuletul este mai jos.

2. Se poate vedea in video cum stakurile dispar cand procuie "Fury of the Destroyer " ceea ce NU ar trebui.
https://youtube.com/watch?v=GqGXTZvKeq8:

3. In acest video castez "Slice and Dice " in proc iar acesta se buguieste si nu mai genereaza 5 combo.
https://youtube.com/watch?v=NOdkmmqGdg0:

-Video de pe oficial (am postat un singur video dar se poate vedea clar in acesta atat stakurile care se aplica mai repede dar si faptul ca stakurile raman pe toata durata procului de la " Fury of the Destroyer" <minutul 1:35 > )

https://youtube.com/watch?v=7lwhceCl16Y:

Last edited by side_fx on 22-03-2013, 21:58:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tkachuk

[Mentally Stable]

(since 03-03-2016 14:14)

Votes: 8

Post Posted: 22-03-2013, 16:23:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Confirm.
Stakurile se pun mai greu decat este normal.Singura data cand avem parte de acest proc este pe dummy si cam atat ceea ce nu este normal si chiar reiese din ce a fost postat mai sus.Sunt 'legendare' tocmai din cauza acestiu proc care ar trebui sa reduca lipsa speed-ului si max dmg-ului.

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

(since 06-07-2022 17:36)

Votes: 30

Post Posted: 22-03-2013, 16:27:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONFIRM a postat mayavin acum o saptamana gata frate in seara asta le testez revin cu post...a postat de mi-a dat sangele pe nas. Parca vad ca imd vine un gm si ne da DUPLICATE FRATE A MAI FOST POSTAT si ala e . Acum astept warnu ca feedback ...

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 22-03-2013, 17:27:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, nu detin daggerele insa din ce mi-ati zis chiar unii dintre voi procuie cam greu. Insa inainte de toate ar trebui sa stiti ca pe combat procuie mai greu si ca procul se bazeaza pe forumula:

-- Fangs of the Father
---- Assassination: 23.139% chance on white/yellow melee landing, no ICD.
---- Combat: 9.438% chance on white/yellow melee landing, no ICD.
---- Subtlety: 28.223% chance on white/yellow melee landing, no ICD.
---- These chances are multiplied by 0.9 for lvl 89 targets, 0.8 for lvl 90 targets, 0.7 for lvl 91 targets, 0.6 for lvl 92 targets, and 0.5 for lvl 93+ targets.
---- After adding a stack, if you have >30 stacks, you have a [1/(51-stacks)] chance to proc the Fury buff.

Ar trebui sa dea oricum mai putin pe combat ca sa nu influenteze prea mult talentul acesta (wowhead link)

In plus va recomand sa cititi urmatoarele posturi de la oameni care se plang de eficienta acestora pe blizzard:

Combat procs are lower than other specs
In cat timp si de cate ori a procuit bonusul
O analiza concludenta a tot ceea ce insemnau daggerele

Postul acesta nu este facut ca sa confirme sau sa infirme nimic insa vreau doar sa va zic sa nu va faceti niste asteptari extrem de mari de la ceea ce inseamna legendarele pe combat.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
side_fx

[Veni,Vidi,Vici]

Post Posted: 22-03-2013, 19:26:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boscodeala wrote:
Salut, nu detin daggerele insa din ce mi-ati zis chiar unii dintre voi procuie cam greu. Insa inainte de toate ar trebui sa stiti ca pe combat procuie mai greu si ca procul se bazeaza pe forumula:

-- Fangs of the Father
---- These chances are multiplied by 0.9 for lvl 89 targets, 0.8 for lvl 90 targets, 0.7 for lvl 91 targets, 0.6 for lvl 92 targets, and 0.5 for lvl 93+ targets.
---- After adding a stack, if you have >30 stacks, you have a [1/(51-stacks)] chance to proc the Fury buff.

Ar trebui sa dea oricum mai putin pe combat ca sa nu influenteze prea mult talentul https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=79096 (wowhead link)

In plus va recomand sa cititi urmatoarele posturi de la oameni care se plang de eficienta acestora pe blizzard:

Combat procs are lower than other specs
In cat timp si de cate ori a procuit bonusul
O analiza concludenta a tot ceea ce insemnau daggerele

Postul acesta nu este facut ca sa confirme sau sa infirme nimic insa vreau doar sa va zic sa nu va faceti niste asteptari extrem de mari de la ceea ce inseamna legendarele pe combat.

Am cautat si eu de nenumarate ori si cunosc faptul ca daggerele pe specul de combat au sansa de proc mult mai mica decat pe celelalte specuri datorita talentului https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=79096 (wowhead link) , dar ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca stakurile se aplica mult mai greu pe combat aici pe Freakz decat pe Blizz .

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&&v=f8q3AYJOoek
Drept dovada am filmuletul de la postul anterior care se referea strict la acest bug unde ajung la 35 de stakuri in <1 minut si 55 sec >(am scazut 5 secunde de la inceput pana am dat primul hit in dummy) in timp ce in filmuletul de mai sus de pe oficial de la ultraxion , roguel acela ajunge la acelasi numar de stakuri in <1 minut si 15 secunde> . Am vazut zeci de filmulete cu rogues cu legendare unde se intampla acelasi lucru ... diferenta de timp este prea mare si consider ca daggerele sunt buguite pe freakz.

Posturi unite automat, 22-03-2013, 19:26:42

WtbtongueFTW wrote:
CONFIRM a postat mayavin acum o saptamana gata frate in seara asta le testez revin cu post...a postat de mi-a dat sangele pe nas. Parca vad ca imd vine un gm si ne da DUPLICATE FRATE A MAI FOST POSTAT si ala e . Acum astept warnu ca feedback ...

Duplicate nu cred ca o sa dea pentru ca sunt buguri noi in acest topic si destul de majore..... so plz fix !

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 22-03-2013, 21:12:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boscodeala wrote:

Exact asa am facut si pe Freakz. Singura explicatie ar fi ca nu procuie din toate abilitatile, desi ma insel ca e asa.
Nu uitati ca E SANSA, daca ai bulan de superlotto poate sa iti procuie din 50 de hituri 50 de stackuri, si totodata poate sa nu iti procuie nici un stack din 50 de hituri. Video-urile nu prea sunt dovada, poate daca gasesti zeci de videos in care se vede ca toti rogii ajung mai repede la numarul X de stacks decat pe Freakz, desi si aia ar fi dovada partiala, pentru ca nu stii cat haste avea rogu deci nu stii cat de repede lovea cu abilitatile.
Insa daca chiar ati gasi multe videos in care se vede ca pe retail ar creste mai repede stackurile, postati-le cu explicatii, gen: "uite, 30 stacks in 1min si 10 secunde", etc

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
side_fx

[Veni,Vidi,Vici]

Post Posted: 22-03-2013, 22:02:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
boscodeala wrote:

Exact asa am facut si pe Freakz. Singura explicatie ar fi ca nu procuie din toate abilitatile, desi ma insel ca e asa.
Nu uitati ca E SANSA, daca ai bulan de superlotto poate sa iti procuie din 50 de hituri 50 de stackuri, si totodata poate sa nu iti procuie nici un stack din 50 de hituri. Video-urile nu prea sunt dovada, poate daca gasesti zeci de videos in care se vede ca toti rogii ajung mai repede la numarul X de stacks decat pe Freakz, desi si aia ar fi dovada partiala, pentru ca nu stii cat haste avea rogu deci nu stii cat de repede lovea cu abilitatile.
Insa daca chiar ati gasi multe videos in care se vede ca pe retail ar creste mai repede stackurile, postati-le cu explicatii, gen: "uite, 30 stacks in 1min si 10 secunde", etc

Ok am inteles . Totusi acesta era doar un bug , te rog sa te uiti si pe celelalte 2. Acelea chiar le-am testat si am demonstrat ca nu merg .

Posturi unite automat, 22-03-2013, 22:02:11

De asemenea rog pe rogues care au legendarele sa imi dea pm daca gasesc videos cu rogues COMBAT pov cu Fangs of The Father sau le puteti posta aici . Multumesc .

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 22-03-2013, 22:32:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai cerut filmulete cu rogue pov, cred ca ultraxion e cel mai relevant ca nu te misti, deci nu pierzi stacks:

chiar daca are fear si vengeance sansa e aceeasi
tot acelasi baiat la zon'oz
aici pe 25, alea cu albastru sunt stackuri de stage 2
altul tot pe 25, tot sleeper si dreamer poti numara stackurile pe msbt

Eu iti recomand sa filmezi si tu in raid cu buffs ca asa pe dummy nu prea are sens. Din ce tin eu minte pe blizz si i-am zis si lui Wtb la Alizabal, pana la primul bladestorm aveam undeva la ~20-25 Stacks (cu hero dat la inceput, la 404 ilevel cu ~25% Haste si asta )

LE: Totusi s-ar putea sa fie si de la haste-ul pe care il aveti, just like Shocker said.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
side_fx

[Veni,Vidi,Vici]

Post Posted: 22-03-2013, 23:54:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc de filmulete si de sfaturi boscodel , voi tine cont de ele.
Momentan am 22,5 % haste cat imi permite gearul ....Voi face un filmulet la alizabal cand voi putea cu full bufs , BL si http://www.wowhead.com/item=65026 . Ma astept sa aplic pana in 20 de stakuri pana in primul bladestorm .

0 0

Back to top
mayavin

[Future World]

(since 23-06-2018 15:49)

Votes: 48

Post Posted: 23-03-2013, 10:42:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WtbtongueFTW wrote:

N-am avut timp in acea zi, credeam ca am.
Dupa ce ca stati si dati numai Confirm la toate topicurile fara sa veniti cu argumente, mai bine nu mai comentati.
Am stat toata saptamana si am intrat pe zeci de site-uri si de video-s, am intrebat o gramada de rogues de pe freakz care au daggere si care au avut si pe blizzard, si am verificat pe toate specurile de pe freakz. II multumesc si lui Sydef ca m-a ajutat.
Altceva nu stiti sa ziceti decat Confirm.
In toate testele mele am observat ca merg normal.
Cum spune si Shocker mai sus e SANSA.

0 0

Back to top
Rednek

[Mentally Stable]

(since 29-12-2013 19:52)

Votes: 2

Post Posted: 24-03-2013, 22:21:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tare!

Sunt plecat putin cu camera-n spatiu, revin!

0 0

Back to top
Tkachuk

[Mentally Stable]

(since 03-03-2016 14:14)

Votes: 8

Post Posted: 25-03-2013, 19:53:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi incerca sa fac rost de un caracter pe blizz ramas cu acelasi gear de pe 4.34 in legatura cu bug-ul cu procurile.Celelalte doua postate in schimb sunt destul de clare cred si confirm.

0 0

Back to top
side_fx

[Veni,Vidi,Vici]

Post Posted: 30-03-2013, 10:33:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bump ! se uita cineva si pe celelalte 2 buguri ?!
0 0

Back to top
duss

[Mentally Stable]

(since 18-05-2017 13:31)

Votes: 5

Post Posted: 30-03-2013, 11:11:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am impresia ca Sinister Strike are dmg prea mic (cu dagerele echipate) . Ca si dps pe Combat pur si simplu nu merita sa iei dagerele, adica fie ca ai dagerele sau armele care sunt bis momentan tot cam acolo se invarte dps-ul (poate intr-un raid sa prinzi bine cd la cele 30 de stacuri si sa scurtezi cd la burst dar asta depinde doar de noroc. Avantajul il ai pe alte specuri.
0 0

Back to top
oMSQo

[Freakazoid]

(since 22-04-2024 18:54)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-03-2013, 12:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru cei care nu stiu ce inseamna:
ȘÁNSÃ, șanse, s. f. Circumstanțã favorabilã, posibilitate de reușitã, de succes; noroc. ♦ (La pl.) sorți. – Din fr. chance.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 21 April 2013 01:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 14-11-2024, 20:21:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x