Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Flavius Stoican și Nicolo Napoli, antrenorii-pariori.
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
alexandrub
[fanu]
Status: Offline
(since 06-10-2017 09:22)
,
Topics: 988
Votes
: 763
Posted: 16-11-2015, 12:42:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Zeci de mii de români care au pariat online în perioada 11-30 septembrie la anumite case de pariuri se confruntã acum cu probleme serioase: riscã sancþiuni, deoarece casele de pariuri au activat în România, în acea perioadã, fãrã licenþã.
Pe listele celor de la Oficiului Naþional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) apar și numele a doi antrenori de Liga 1, anunțã ediția tipãritã a Gazetei Sporturilor. Cei doi antrenori implicați sunt Nicolo Napoli, în prezent tehnician la CSMS Iași și Flavius Stoican, cel care momentan nu are angajament dar a fost câteva etape la cârma ilfovenilor de la FC Voluntari.
Conform sursei citate mai sus, Nicolo Napoli figureazã cu un cont la bet365.com în timp ce Stoican apare înregistrat la bwin. Ambii antrenori au explicat însã cã nu ei ar fi cei care ar fi utilizat conturile respective.
"Am un cont, dar nu joc eu, ci bãiatul meu din Italia. A deschis contul pe numele meu pentru cã era minor, acum are 26 de ani. I-am dat cartea mea de identitate atunci ca sã foloseascã datele. Nu știu dacã a pariat în perioada interdicției în România, pentru cã eu sunt la Iași și el este la Cagliari" a explicat Napoli.
Antrenorul italian a recunoscut cã a mai pariat și el împreunã cu fiul sãu, dar nu pe meciuri de fotbal, iar sumele mizate au fost modice. "Nu cred cã paria pe meciuri de fotbal din România. Oricum nu sunt cifre mari. Bãga 100-200 de euro. Am mai pariat și eu, dar nu sume mari, 5 euro, pe baschet și tenis. Nu fac pariuri ca sã mã îmbogãțesc, știu cã e datã o lege împotriva parierii" a adãugat italianul.
Tehnicianul care a salvat-o pe CSMS Iași de la retrogradare în stagiunea precedentã a precizat cã va discuta cu fiul sãu și-l va ruga sã închidã contul. "Nu sunt de acord cu ce face, însã are 26 de ani. O sã-l rog sã închidã contul pe numele meu și dacã vrea, poate sã-și facã altul pe numele lui. Eu nici nu știu ce trebuie sã fac ca sã închid contul" a încheiat antrenorul de 53 de ani.
Și Stoican a detaliat situația, explicând cã fratele sãu a fost cel care a utilizat contul, însã doar pentru a juca poker. "În urmã cu câțiva ani când n-avea card și nici ocupație, a folosit datele mele ca sã deschidã contul. E împãtimit de poker și fãcea pe deșteptul cã o sã ajungã ca Daniel Negreanu. Acum na! 'tu-i mama naibii ce drãcie a ieșit" a declarat Stoican.
Fostul tehnician al lui Dinamo a precizat cã s-a ocupat între timp de aceastã problemã și chiar a mers împreunã cu fratele sãu la o întâlnire cu un reprezentant ONJN. "A jucat niște zeci de milioane de lei, habar n-aveam. Nu a mizat absolut nimic pe pariuri, la fotbal sau alte sporturi. Acum, va primi un avertisment, nu amendã. Mi-au explicat oamenii cã nu avea voie sã joace dar eu n-am înțeles mare lucru" a încheiat Stoican.
Cei doi riscã o penalitate sportivã de 300.000 de lei și interzicerea oricãrei activitãți legate de fotbal pe o perioadã de doi ani conform articolului 60 din Regulamentul Disciplinar.
sursa: digisport
REP GRATIS!
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports