User
Pass
2FA

Fluffu's ban appeal. Remake.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message370
Fluffuqt

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-06-2011 10:24)

Votes: 2

Post Posted: 28-06-2011, 02:12:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name : Fluffuqt
Account name : Nu pot sa-l dezvalui din motive personale.
IP adress : La fel ca si pentru account name, nu o pot dezvalui din motive persoanale si pentru ca imi e frica de DDoS.
GM-ul care mi-a dat ban : Uhm, nu sunt sigur, dar numele lui incepea cu Ce...
Motiv : Am folosit un macro de schimbare a culorii textului in /s, cand nu se afla nimeni langa mine. (GM-ul care mi-a dat ban poate comenta asta).
Data si ora : Azi.Am spus destul.
Alte informatii : (Am preluat urmatorul text de pe forumul acestui server) - "Sa scrii colorat pe canalele publice (folosind addons, scripts, hacks, etc) (mute 100-10000 minute) ".

100-10000 minute spui ? Pai, eu am luat direct ban account, si cand am dorit sa-mi cer scuze pentru faptul ca m-am comportat ca un retardat, am luat ban IP. Dragut.

@ GM-ul care mi-a dat ban : Felicitari, tocmai ai dat dovada de un gest de immaturitate, si ai aratat cat de mult poti abuza de puterile tale.

De la 100 minute mute la account, respectiv IP ban. Bun ! Esti idolul meu in viata !

PS: Cobrel, apreciez ca ai cunostiinte in a da "Lock" la un "Thread" dar totusi, lasa mai multi playeri sa comenteze aceasta situatie.

Ah, si.. Dupa cum vad, eu am luat ban IP pentru ca mi-am dat cu parerea in legatura cu mute-ul acela, nu ?

Wow, banuiesc ca adori sa abuzezi de puterile tale. (Aualeu, Doamne! Oare cine o fii votat +1 in applicatia lui de GM?!)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cobrel

[Uitatul]

Status: Offline
(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 28-06-2011, 02:15:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inainte sa iti dau ban mi-ai spus toate gandurile tale si trecutul tau cum ai furat conturi folosind culori pe chat. Ti-am atras atentia dupa care ai primit ban pentru ca nu ai respectat ce ti-am spus eu.

Ce ai postat tu aici este total in plus si n-are niciun sens atata timp cat nu respecti regulamentul.

Inca un topic pe forum si se lasa si cu warnuri.

http://forum.wow-freakz.com/Fluffu-s-ban-appeal-t86140.html

No unban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 28 June 2011 00:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-08-2025, 13:01:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password