User
Pass
2FA

Forum chat
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message6475
Cariga

[Assasin]

Status: Offline
(since 21-04-2025 08:28)

Votes: 323

Post Posted: 09-07-2015, 22:53:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am propus sã se facã și asta dar... și da încã folosesc DC++ . În primul rând pentru faptul cã pot vorbi cu persoanele din oraș fãrã sã trebuiascã sã stau sã deschid N ferestre cu mesaje pe FB, care de altfel mulți nu își fac plus cã transferul de fișiere e mai privat decât torrent-ul.

Lãsând la o parte ideea mea ridicolã -

Ar îngreuna mult forumul un chat integrat. Dacã stau numai 50-100 de persoane pe el (și vor sta) nu numai cã se va încãrca greu pagina forumului dar va fi și deranjant sã tot bipãie când scrie cineva mesaj (pe site-uri am vãzut doar chaturi cu bipãit dacã cumva sunt și de-alea silențioase mea culpa)

Last edited by Cariga on 09-07-2015, 22:56:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 09-07-2015, 22:55:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariga wrote:
Pãi de ce nu se face un hub de dc++ freakz ? Nu e nevoie de "investiție" dureazã cam o orã maxim configurarea (pe windows, pe linux nu știu). Tot e pe pagina principalã pus tutorial de fãcut hub (care e depãșit în privința resurselor iar avioane a deschis un topic despre schimbarea paginii dar vãd cã nu s-a fãcut nimic în privința asta) dar un hub freakz nu e.

Pentru ca nu am gasit inca nimic interesant incat sa fie pus in practica. Nu am renuntat la idee, dar am nevoie de un plan bine pus la punct daca o sa-l bat la cap pe Shocker cu asa ceva.
Este o decizie importanta, o schimbare importanta si nu vreau sa ma fac de ***** cand ma duc la el cu schitele alea.

Inca lucrez la asta si pe urma vedem daca aproba sau nu.
Asta aviz la ce ai spus tu, in principiu fiecare plan al meu l-am dus la bun sfarsit, mai devreme sau mai tarziu.

Legat de chat, raman la parerea ca ts-ul este cea mai potrivita sursa. Sunt total impotriva chat-ului.

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-07-2015, 23:04:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu știu dacã trebuie sã ne legãm de detalii gen ”bipãie chat-ul”, pentru cã asta se pot modifica, cu siguranțã. Ok, Aveon e contra, mai rãmân 2 admini + Shocker. Wanna hear you out.
Chat-ul nu trebuie sã reducã numãrul de topicuri / pusturi, ci sã reducã numãrul de topicuri / posturi de rahat. Poți întreba pe chat decât sã faci un topic pentru o întrebare banalã. Also, rahaturi gen ”neața” și ”nb” le poți spune pe chat, fãrã sã mai poluezi spam zone sau alte thread-uri asemãnãtoare.

0 0

Back to top
*ZeuS*
[Banned user]

Banned

(since 15-07-2015 19:01)

Votes: 11

Post Posted: 09-07-2015, 23:13:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Cariga wrote:
Pãi de ce nu se face un hub de dc++ freakz ? Nu e nevoie de "investiție" dureazã cam o orã maxim configurarea (pe windows, pe linux nu știu). Tot e pe pagina principalã pus tutorial de fãcut hub (care e depãșit în privința resurselor iar avioane a deschis un topic despre schimbarea paginii dar vãd cã nu s-a fãcut nimic în privința asta) dar un hub freakz nu e.

Pentru ca nu am gasit inca nimic interesant incat sa fie pus in practica. Nu am renuntat la idee, dar am nevoie de un plan bine pus la punct daca o sa-l bat la cap pe Shocker cu asa ceva.
Este o decizie importanta, o schimbare importanta si nu vreau sa ma fac de ***** cand ma duc la el cu schitele alea.

Inca lucrez la asta si pe urma vedem daca aproba sau nu.
Asta aviz la ce ai spus tu, in principiu fiecare plan al meu l-am dus la bun sfarsit, mai devreme sau mai tarziu.

Legat de chat, raman la parerea ca ts-ul este cea mai potrivita sursa. Sunt total impotriva chat-ului.

Sunt 100% deacord cu tine si daca vom face pe viitor doar cei cu 500-1000 posturi vor putea discuta pe chat -

Restu sa astepte mult si bine -

Si :

eM wrote:
Nu știu dacã trebuie sã ne legãm de detalii gen ”bipãie chat-ul”, pentru cã asta se pot modifica, cu siguranțã. Ok, Aveon e contra, mai rãmân 2 admini + Shocker. Wanna hear you out.
Chat-ul nu trebuie sã reducã numãrul de topicuri / pusturi, ci sã reducã numãrul de topicuri / posturi de rahat. Poți întreba pe chat decât sã faci un topic pentru o întrebare banalã. Also, rahaturi gen ”neața” și ”nb” le poți spune pe chat, fãrã sã mai poluezi spam zone sau alte thread-uri asemãnãtoare.

Spamzoneurile de asta sunt facute sa se faca posturi acolo , daca vrei spui noapte buna sau buna ziua ...

Si chat-ul 100% va reduce posturile acuam de ex sunte 5k pe zi daca bagam chat vom fi 1-2,500 k pe zi , zic sa ramana asa !

Dar totusi daca admini vor sa adauge acest chat inutil sa adauge si un minim de posturi pentru a posta pe chat ( 500-1000 ) -

Pentru ca sincer a fost in multe com cu chat si avem administrator / founder si ma bateau toti la cap , deasta a venit aici ca nu este nici un fel de chat care sa-mi bata capul meu sau pe altora !

Casuta Vocala : *ZeuS*
Addons classic modat : 78% -> in constructie !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 10-07-2015, 07:41:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-a placut la nebunie cum ai pus problema, de aceea ti-am dat like la post, dar hai sa-ti dau un singur argument la ceea ce ai zis per general si nu numai:

Quote:
Ar arãta urât pe forum: (parcã a zis cineva chestia asta... ) Se poate pune o fereastra micuțã sub toate subforumurile, nu ar arãta urât. Dacã s-ar face, ar fi în aceeași temã ca forumul, ofc.

avand in vedere ca romanii adora offtopicul si vorba lunga, cine dracu' ar mai vizita topicurile sau sa citeasca ce scrie in ele cand e super fun in Chat?

Casuta vocala: Laurines

Last edited by Laur. on 10-07-2015, 07:42:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 10-07-2015, 07:42:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Probabil sunt multi utilizatori care intra pe forum si vor sa se uite pe subforumul de la un server in liniste fara a vedea chatul si sa concentreze la ce e acolo, e destul de deranjant sa vezi cum multi oameni discuta/se cearta/se injura fara a iesi ceva productiv. Doar forumurile mici au asa ceva, d.p.m.d.v. da urat un chat, avem atatea topicuri unde putem scrie, e SZ la Wow, e SZ la cafenea, sa mai vezi un chat unde se vorbesc multe chestii aiurea chiar nu da bine deloc.
Legat de dc++ parca hub-urile nu erau taman "ok" nu?
Zeus nu mai posta aiurea, pentru +1 inducand lumea in eroare, la cafenea daca postezi salut, buna ziua/seara castigi un warn, citeste ce scrie aici intai: https://forum.wow-freakz.com/Romanian-Spam-Zone-22-t332163.html

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-07-2015, 09:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-P!C@- wrote:
e SZ la Wow, e SZ la cafenea, sa mai vezi un chat unde se vorbesc multe chestii aiurea chiar nu da bine deloc.

Un chat e mai interactiv decât un topic, asta e diferența. Legat de SZ de la cafenea, uitã-te sã vezi câte posturi se mai fac acolo (o paginã în 3 zile).

0 0

Back to top
*ZeuS*
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-07-2015, 09:21:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eM wrote:
-P!C@- wrote:
e SZ la Wow, e SZ la cafenea, sa mai vezi un chat unde se vorbesc multe chestii aiurea chiar nu da bine deloc.

Un chat e mai interactiv decât un topic, asta e diferența. Legat de SZ de la cafenea, uitã-te sã vezi câte posturi se mai fac acolo (o paginã în 3 zile).

Si nu esti multumit ?
Eu zic si si o pagina in 3 zile este destul , ca la alte subforumuri uitate cate sunt si vrei sa sti dc sunt asa putine ?

Ca va e lene rau frate !

De ce crezi ca detinatoru-l a creat TS3 ? doar sa il ave? Nu , El la creat pentru a discuta acolo ! exista spam-uri zone foarte multe , poti sa vb in multe locuri !

Doar ca va e lene sa va downlandati TS3 sau sa scrieti pe google : Downland TeamSpeak3

Asa ca iti dau eu un link : http://www.teamspeak.com/?page=downloads

De restul te descurci tu !

Aici

-P!C@- wrote:
Probabil sunt multi utilizatori care intra pe forum si vor sa se uite pe subforumul de la un server in liniste fara a vedea chatul si sa concentreze la ce e acolo, e destul de deranjant sa vezi cum multi oameni discuta/se cearta/se injura fara a iesi ceva productiv. Doar forumurile mici au asa ceva, d.p.m.d.v. da urat un chat, avem atatea topicuri unde putem scrie, e SZ la Wow, e SZ la cafenea, sa mai vezi un chat unde se vorbesc multe chestii aiurea chiar nu da bine deloc.
Legat de dc++ parca hub-urile nu erau taman "ok" nu?

Are dreptate , eu am intrat in aceasta comunitate sa scap de forumurile cu chat , nu puteam face nici macat +1 ca ma bateau alti la cap ...

[quote="eM"]
-P!C@- wrote:
Zeus nu mai posta aiurea, pentru +1 inducand lumea in eroare, la cafenea daca postezi salut, buna ziua/seara castigi un warn, citeste ce scrie aici intai: https://forum.wow-freakz.com/Romanian-Spam-Zone-22-t332163.html

Multumesc de informatie , o sa incerc sa nu gresesc pe viitor ( desi acuma cred ca am facut off-topik )

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-07-2015, 09:25:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@*ZeuS*: Te rog insistent sã nu mai postezi aici atâta timp cât n-ai nimic de zis. Vorbești aiurea. N-am nevoie sã-mi spui tu de unde sã iau TS3, trust me.
Era vorba despre o paginã postatã în 3 zile într-un forum de spam, nu oriunde. Nu știu din ce comunitãți vii tu, dar îmi cam dau seama dupã nivelul tãu, dar aici nu așa stau lucrurile.

0 0

Back to top
ThunderJB

[Freakz * Thunder]

(since 12-10-2022 06:25)

Votes: 266

Post Posted: 10-07-2015, 19:08:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea cu chat-ul s-a propus de enspe mii de ori, acelasi raspuns a fost NU din simplu motiv al protectiei.ADevarul este ca forum-ul este foarte "lat" si nu ar strica un chat mic acolo, pentru ca multi vizitatori noi care n-au vazut in viata lor un forum vor face topice aiurea.Plus ca, spamzone-ul e pe moarte, nu toata lumea are pc de ts si iarasi prezinta un dezavantaj.
In concluzie, ar trebui sa se inventeze un nou "script" de chat ca sa fie pus in aplicare aici pe forum, dar la ora actuala nu exista asa ceva pentru ca sunt tot feluri de "virusi" ca sa spun asa, care pot cauza diferite probleme prin intermediul chat-ului.

Black magic
0 0

Back to top
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 11-07-2015, 07:35:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ati putea face ceva de genul "freakz.ro/chat" si sa il puneti acolo iar pe forum sa puneti un redirect spre el.

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-07-2015, 12:51:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Happy =]] wrote:
Ati putea face ceva de genul "freakz.ro/chat" si sa il puneti acolo iar pe forum sa puneti un redirect spre el.

Da, ar fi perfect așa dacã nu se dorește integrarea în indexul forumului. Shocker, ne poți oferi un rãspuns? Un ”maybe” sau un ”nu”?

0 0

Back to top
*ZeuS*
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-07-2015, 14:05:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eM wrote:
Happy =]] wrote:

Da, ar fi perfect așa dacã nu se dorește integrarea în indexul forumului. Shocker, ne poți oferi un rãspuns? Un ”maybe” sau un ”nu”?

Eu tot sunt de parerea ca nu are rost sa se faca freakz.ro/chat , vor fi mai multi acolo si pe forum.wow-freakz.com vor fi doar 100-200 cand pe freakz.ro/chat vor fi 1k-2k si desigur daca nu este cineva care sa mentina linistea sa deie mute la cei care injura sau fac reclama / spam va fi totul dat peste cap , de necontrolat !

Eu spun contra iar !

0 0

Back to top
Khajiit

[Away]

(since 01-04-2019 20:33)

Votes: 145

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 12-07-2015, 16:45:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ºtiu de ce toatã lumea tinde sã se certe, nu sã discute. Oare nu puteþi sã vã exprimaþi opinia fãrã atacuri?
Nu sunt de acord cu chat-ul pe forum. Opinia mea constã în faptul cã chat-ul reduce din activitatea pe forum(numãr de posturi). În mod sigur voi vedeþi o cale mai rapidã spre a rezolva o problemã, însã sunt de pãrere cã mai "soft" este sã postezi problema, sã fie analizatã ºi într-un final rezolvatã. Pe chat toatã lumea va avea o pãrerea, iar cum noi, românii suntem vestiþi ca "neam prost", nu ºtim sã ne bucurãm frumos de un lucru. Nu existã decenþã, respect, amabilitate, decât în proporþii infirme!
Aveþi Facebook, What's App, Messenger, TeamSpeak, Skype, vorbiþi acolo. Aici zic eu cã intri ca sã te informezi, sã faci ceva, nu sã pierzi timpul inutil( aºa ar trebui sã se întâmple).

0 0

Back to top
k S k
[Banned user]

Banned

(since 15-01-2016 22:34)

Votes: 55

Post Posted: 12-07-2015, 16:50:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa inteleg ca promovati shitpostingul si spamul prin topicuri ? Singurele posturi care ar putea sa scada ar fi cele de la spam-zone/+18, unde deja abia se posteaza, deci nu sunt de acord cu argumentele voastre.

Sartorius wrote:
vreau sa pun inghetata pe tine, cu ulei sa te ung

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 23 August 2015 17:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 31-07-2025, 13:18:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password