User
Pass
2FA

Fumeaza cu mai putine riscuri.
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message7481
Laur.

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 26-02-2015, 01:51:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ENGLISH

NATURAL WAY TO CLEAR YOUR LUNGS OF NICOTINE, TAR AND NASTY TOBACCO BYPRODUCTS

Everyone knows that smokers are at much higher risk of getting cancer, lung disease or emphysema; which is why pretty much everyone tells you not to smoke cigarettes. However, they’re extremely addicting and some people just cannot stop. If you’re one of those people that can’t put down the cig, at least try to reduce your risks!

There are several things that can help clear and expand your airways! However, these will not fully clear your lungs of all the crap you’ve ingested from cigarettes, but they will help rid your lungs of a majority of toxins, greatly reducing your risk for disease!

Corn
Corn contains beta-cryptoxanthin, which is a strong antioxidant that will help protect the lungs. Keep in mind, most packaged corn you find will be genetically modified, so try to find organic!

Selenium
Selenium is also a powerful antioxidant which can be found in various types of fish, such as:
    Tuna
    Cod
    Salmon

It can also be found in things like lamb, eggs, and cereal. We would recomend avoiding meat however!

Garlic
Garlic has several anticancer properties! A study completed the Washington University found that garlic is 100x stronger than the best pharmaceutical antibiotics on the market!

Ginger
Ginger is an extremely useful tool for clearing your body of toxins. You can drink it as a tea, or use it to add flavor to any of your meals.

Oranges
Oranges are an amazing source of vitamins. Plus they contain cryptoxanthin, which been found to be quite effective against lung cancer.

Nettle
This herb is loaded with iron and is a useful disinfectant and great at fighting any type of infection.

Pine needle tea
This tea has been traditionally used to disinfect the mouth and throat, but can also be a helpful aid in lung health!

ROMANA

METODE NATURALE DE CURATARE A PLAMANILOR DE NICOTINA,GURDON SI ALTE CHIMICALE GASITE IN TIGARI

Toata lumea stie ca fumatorii sunt predispusi la cancer, boli pulmonare sau emfizema, motiv pentru care auzi mai mereu in jur persoane care indeamna la a nu mai fuma. Chiar daca stiu riscurile, fumatul devine in timp o dependenta,iar unele persoane nu se mai pot opri. Daca esti una dintre acele persoane care nu se pot lasa de fumat, macar incearca sa reduci riscurile nocive ale tigarilor.

Iata cateva lucruri care te vor ajuta sa-ti cureti caile respiratorii. Desi nu vei scapa de toate prostiile pe care le-ai inhalat din tigari, macar vei scapa de majoritatea, aparadu-te de bolile pulmonare pe care acestea le pot cauza.

Porumbul
Contine beta-cryptoxanthin, care este un puternic antioxidant si care protejeaza plamanul. De mentionat este ca majoritatea porumbului in ziua de azi este modificat genetic, asa ca incearca sa consumi unul organic.

Selenium
Selenium este de asemenea un puternic antioxidant care poate fi gasit in difetite tipuri de pesti cu ar fi:
    Tonul
    Codul
    Somonul

Totodata poate fi gasit si in miel, oua sau cereale.

Usturoiul
Si usturoiul are proprietati anticancer. Un studiu al Universitatii din Washinton arata ca usturoiul este de 100 de ori mai puternic decat un antibiotic gasit in farmacie.

Ghimbirul
Ghimbirul este o unealta extrem de utila in a-ti detoxifia corpul. Il poti consuma sub forma de ceai sau ca si condiment in diferite mancaruri.

Portocalele
Portocalele sunt o sursa imensa de vitamine. Deasemenea ele contin si crytoxanthin, care s-a dovedit a fi foarte util in combaterea cancerului pulmonar.

Urzica
Urzica este bogata in fier si foarte buna impotriva infectiilor de orice tip.

Ceaiul din acele de pin
Acesta este folosit din mosi-stramosi in a dezinfecta cavitatea bucala si gatul, dar totodata poate fi folosit si in tratarea plamanilor.

Sursa: healthandherbs.com

Daca iti place acest articol sau crezi ca iti este util, esti liber sa apesi butonul de Like, sa postezi un comentariu decent sau sa oferi puncte +reputatie.

Casuta vocala: Laurines
5 0

Back to top
View user's profile Send private message
~OwL~
[Banned user]

Banned

(since 15-03-2015 17:56)

Votes: 4

Post Posted: 11-03-2015, 13:25:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu putem evita asta daca nu mai fumam? - E super logic. Nu e nimic tare in asta... Mai ales daca esti copil!

Life your life as good as you can because death is coming to take you.. Life is too short for beeing unhappy!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Laur.

[Screwed Freak]

Post Posted: 11-03-2015, 17:07:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

~OwL~ wrote:
Nu putem evita asta daca nu mai fumam? - E super logic. Nu e nimic tare in asta... Mai ales daca esti copil!
Evident ca daca nu fumezi sau daca te-ai lasat de fumat eviti extrem de mult riscul de a face cancer pulmonar...Daca esti unul dintre norocosi atunci Felicitarile mele! Numai ca articolul se refera strict la cei care inca fumeaza si vor sa-si lungeasca suferinta...Acestia o pot face cu mai putine riscuri.

0 0

Back to top
OpTIXy

[Predator]

(since 05-04-2020 10:57)

Votes: 377

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-03-2015, 17:45:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo pentru ghid.

Uite ce se intampla cand te lasi de fumat (dupa ce ai fumat activ aproximativ 4-5ani de zile)

Spoiler:

I want to ensure you that every ban is always followed by a proper reason. If you wake up in a situation where your account is banned, feel free to make a proper post under Unban Request.
Do not forget to bring the necessary evidence to appeal GMs decision.
1 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

Post Posted: 11-03-2015, 19:05:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din pacate si totodata din fericire, ma aflu la cele 3 luni de cand m-am lasat de fumat - si intr-adevar simt ca traiesc! Corpul meu incepe sa functioneze ca si uns si ma face sa ma simt cu 10 ani mai tanar din toate punctele de vedere...Asa ca sustin cu putere "LASATI-VA DE FUMAT!"

0 0

Back to top
shhoi

[Smil3]

(since 07-12-2020 21:53)

Votes: 369

djversat 
Post Posted: 12-03-2015, 02:41:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai bine nu te apuci deloc de fumat. Nu am nimic cu nimeni, dar eu ii vad pe fumatori persoane cu lipsa de autocontrol. Cu toate ca se stie ca face atat de mult rau si atatia bani pierduti degeaba, inainteaza spre aceasta "prapastie" cu buna stiinta.

0 0

Back to top
Ryu Hayabusa

[Freakz Member]

(since 25-08-2018 09:20)

Votes: 43

Parcificatoru 
Post Posted: 14-03-2015, 18:31:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum a spus si shhoi,cel mai bine e sa nu te apuci deloc sa nu trebuiasca sa ajungi unde ai spus tu,totul tine de autocontrol si dorinta de a te apuca sau nu,si motivatia are o mare importanta,eu am 30 de ani si fumez de 12 ani,momentan nu simt nici o simtoma sau vreo reactie adversa,si in mare parte conteaza mult si difera de organismul fiecarei persoane,unele sunt mai slabe si altele nu,oricum,sfatul meu e sa nu va apucati de fumat,indiferent de motiv,cauza sau mai stiu eu ce.

I like Counter Strike
0 0

Back to top
DuMa.

[Freakz * DuMa.]

(since 28-07-2017 12:14)

Votes: 247

Post Posted: 14-03-2015, 23:24:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

referitor la ce a spuns optixy au venit si la liceu la mine niste oameni de la anti-drog si ne-au spus toate cele sunt adevarate uitati si un videoclip https://youtube.com/watch?v=FBJANtZq0cw:

0 0

Back to top
unknown123

[Tranquility]

(since 27-10-2019 17:31)

Votes: 1060

Post Posted: 28-03-2015, 15:25:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ryu Hayabusa wrote:
Dupa cum a spus si shhoi,cel mai bine e sa nu te apuci deloc sa nu trebuiasca sa ajungi unde ai spus tu,totul tine de autocontrol si dorinta de a te apuca sau nu,si motivatia are o mare importanta,eu am 30 de ani si fumez de 12 ani,momentan nu simt nici o simtoma sau vreo reactie adversa,si in mare parte conteaza mult si difera de organismul fiecarei persoane,unele sunt mai slabe si altele nu,oricum,sfatul meu e sa nu va apucati de fumat,indiferent de motiv,cauza sau mai stiu eu ce.

+1, totul tine de will power,un prieten de al meu zicea asa,fumatul dupa ce ca ne omoara ne mai si chinuie -

0 0

Back to top
^^Andreea^^

[Mentally Stable]

(since 25-10-2015 18:38)

Votes: 4

Post Posted: 22-06-2015, 21:13:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fumatul pentru cei mai multi este ca un drog.Nu fumeaza din placere ci din nevoie pentru ca au ajuns dependenti de nicotina. Fumatul nu are nimic placut, corpul devine dependent de nicotina si asa omul fumeaza. Oricum sunt studii reale care dovedesc ca o persoana care fumeaza risca de trei ori mai multa sa faca cancer la plamani, pneumonie si traieste mai putin cu 10 ani decat un om care nu fumeaza. Fumatul reprezinta si o cheltuiala majora dar in primul rand o moarte sigura, ceva nociv pentru un organism care nu e facut si nu ii trebuie nicotina si tigari.

0 0

Back to top
alexandrub

[fanu]

(since 06-10-2017 09:22)

Votes: 763

Post Posted: 22-06-2015, 22:30:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^^Andreea^^ wrote:
Fumatul pentru cei mai multi este ca un drog.Nu fumeaza din placere ci din nevoie pentru ca au ajuns dependenti de nicotina. Fumatul nu are nimic placut, corpul devine dependent de nicotina si asa omul fumeaza. Oricum sunt studii reale care dovedesc ca o persoana care fumeaza risca de trei ori mai multa sa faca cancer la plamani, pneumonie si traieste mai putin cu 10 ani decat un om care nu fumeaza. Fumatul reprezinta si o cheltuiala majora dar in primul rand o moarte sigura, ceva nociv pentru un organism care nu e facut si nu ii trebuie nicotina si tigari.

unii considera fumatul ca un calmant, fumand pentru a se destresa, si cu toate ca stiu despre efectele tigarilor, continua..

REP GRATIS!
0 0

Back to top
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

(since 04-01-2019 20:59)

Votes: 459

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-06-2015, 07:53:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am fumat, m-am lasat si acum fumez din nou.... ca un fumator inrait rog si spun tuturor care nu fumeaza sa nu se apuce.. sper ca intro zi o sa am iara curaju sa ma las din nou de ele ca nus bune

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 23-06-2015, 09:10:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un viciu fara rost dupa mine, cand ai nervi sparge seminte sau fa orice altceva si o sa fie acelasi efect ca si cand ai fi fumat.....

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
1 0

Back to top
cl0vnul uc!g@s

[Be a Monster ☆]

(since 03-06-2020 00:00)

Votes: 1379

Post Posted: 23-06-2015, 10:26:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sau mesteca guma tot una e...
Am fumat timp de un an si fumam destul de calumea dar cand am zis stop , stop a fost.
Doar ca putini oameni pot sa faca asta...
De exemplu maicamea fumeaza de la 16 ani si vrea si reusise sa se lase pentru o perioada de 1 luna si iara sa apucat.
Pentru cei care nu se pot lasa de fumat si tin macar 10% la propia sanatate le recomand sa asculte de sfatul lui Laur.

1 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 09-07-2015, 11:38:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ai ambitie te poti lasa lejer de orice viciu .....

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 28-04-2025, 07:00:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password