User
Pass
2FA

GTA IV EROARE

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1211
KaSaPeL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-02-2014 16:04)

Votes: 6

Post Posted: 02-06-2011, 15:34:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut .. deci knd intru in gta iv.. imi intra in rockstars games social club .. si imi apare sa dau in stanga joc play .. dupa ce apas zice You are not currently connected to the internet. An active internet connection is required to acces online multiplayer and video uploading to social club tv. .. dupa ce dau ok zice application failed to launch .... nush ce are .. miam facut si cont .. si dupa ce bag nume si parola zice Could not connect to rockstar games social club. please check yor network connection .. si imi apare retry sau start in offline mod .. dak dau offline mod .. iar imi apara ce am zis prima data .. nush ce sai faca. . ajutatima va rog
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
KaSaPeL

[Mentally Stable]

(since 17-02-2014 16:04)

Votes: 6

Post Posted: 02-06-2011, 16:11:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ajutorr
0 0

Back to top
N3xX...

[Mentally Stable]

(since 20-07-2011 10:21)

Votes: 2

Post Posted: 28-06-2011, 21:33:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

te pot eu ajuta in aceasta problema.
mai intai ca sa faci '' conexiunea '' cu internetul (cum iti cere jocul)
copiezi codu ( CD Key-ul )
si copiezi si Unlock Request Code
le bagi in casule lor
dai NEXT sau cum o fii la tine
s-ar putea ca acum, sati dea FAILED la conectare
o sa vezi un site acolo
da-i CLICK pe el, dai in joc-ul paginii si bagi iar codurile acelea 2: unlock request code si cd key si o sa-ti dea un cod si acela il bagi la Internet Code ( asa imi zicea mie cand l-am instalat, acum nu stium cum o sa-ti zica tie - ) dupa intri in joc dar sa ai cont pe rockstar social club si windows live
have fun !
daca ai nelamurir, PM me -

Pace -
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-01-2025, 08:56:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x