User
Pass
2FA
 
 

Galaxy S7 va veni cu un program de upgrade de tip „leasing”

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message499
Raj

[#rehabisforquitters]



Status: Offline
(since 17-08-2018 16:54)
Joined: 02 Dec 2014
Posts: 3864, Topics: 118
Location: Bucuresti

Reputation: 788.5
Votes: 60

 
Post Posted: 28-01-2016, 16:30:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupã ce Apple a anunþat un program de upgrade bazat pe abonament, care garanteazã utilizatorilor un smartphone de generaþie nouã în fiecare an, Samsung pare sã pregãteascã ceva similar. Se pare cã aceastã iniþiativã va debuta în Coreea de Sud, urmând apoi sã se extindã ºi în alte regiuni. Practic, acesta pare sã fie un program de genul „leasing”, odatã cu lansarea noului model Galaxy S7, utilizatorul fiind upgradat fãrã un cost suplimentar.

Programul va debuta odatã cu noul Galaxy S7, conform zvonurilor. Cei care doresc sã se înscrie vor fi nevoiþi sã cumpere un smartphone din aceastã gamã alãturi de un contract de la operatorii telecom, la care se va ataºa ºi costul de „leasing”. Practic, plãteºti douã abonamente, unul pentru telefonie ºi internet ºi unul care asigurã accesul la generaþia urmãtoare de smartphone Samsung odatã cu lansarea sa.
Programul Apple lansat anul trecut odatã cu lansarea lui iPhone 6S costã 32 de dolari pe lunã în Statele Unite ºi necesitã un contract încheiat pe doi an. În acest interval, beneficiezi de telefonul curent ºi urmãtoarele douã modele, cu menþiunea cã smartphone-urile noi vor fi libere de reþea. Pe lângã toate acestea, abonaþii iPhone Upgrade Program primesc garanþie extinsã Apple Care+, care acoperã o gamã mai mare de defecþiuni, printre care ºi douã schimbãri ale telefonului în cazul unui accident în schimbul unei taxe de procesare (79$ pentru iPhone 6, 99$ pentru iPhone 6S).

Nu existã detalii în acest moment despre tipul de garanþie pe care Samsung o va oferi pentru Galaxy S7 în acest program de upgrade, însã probabil cã vor dori sã ofere servicii similare cu principalul rival de pe piaþã.



Uita ceea ce ai invatat pentru a-ti aminti ceea ce stii!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  


The time now is 28-03-2024, 15:45:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x