User
Pass
2FA

Gaming Headset Kingston Hyperx Cloud Mic Problem

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message1465
Groovy

[PIErate]

Status: Offline
(since 12-12-2017 07:45)

Votes: 60

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-10-2014, 07:34:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, am achizitionat de curand castile Kingston Hyperx Cloud, insa am o mica problema cu microfonul, nu merge. Prin eliminare am ajuns la concluzia ca problema provine de la microfon in sine, insa este posibil sa fi omis anumite lucruri in metoda mea de testare.

Placa mea de baza este Asus MAXIMUS VII HERO , nu am o placa audio dedicata, decat cea integrata in placa de baza.

Am incercat sa o conectez atat in jack'ul din fata cat si in cel din spate (carcasa Antec P280 ), insa fara niciun rezultat. Am setat din ROG SupremeFX atat HD Audio front panel cat si AC97 Audio front panel, am setat sa vada castile cu microfon ca fiind un singur device si nu doua separate, apoi l-am setat sa le vada separat, am inercat sa le conectez la laptop si face la fel. Am observat ca atata timp cat am microfonul activat castile scot niste sunete puternice ca un fel de BUZZ. Am conectat microfonul separat in jack (l-am detasat de la casti si l-am bagat in jack) si tot nu merge. Singura data cand a mers a fost cand l-am conectat la telefon si am sunat un prieten, insa mi-a spus ca se auzea foarte incet si bruiat.

ROG SupremeFX settings

L-am cumparat aseara asa ca n-am mai avut timp sa ma intorc la magazin sa vorbesc despre problema asta. Astazi cum se deschide magazinul voi fi la ei la usa ^^, insa daca are cineva vreo idee ce i-as mai putea face sa mearga sa lase un reply, as fi recunoscator.

Break the rules, don't break the law.But *** the law, that's what I always say

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 06-10-2014, 18:17:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand, inainte sa te duci la ei, incearca microfonul pe alte dispozitive. In al doilea rand verifica sa ai toate driverele instalate. Instaleaza realtek audio driver. ( Il iei de pe siteul lor oficial ). Daca nici asa nu merge foloseste skype si fa-i un test la microfon. Vezi daca te auzi/nu te auzi.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AcT!V3#

[Hall Of Fammer]

(since 30-12-2018 19:32)

Votes: 24

Post Posted: 08-10-2014, 14:37:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca spre ex ai bagat windowsul si ti-a bagat driverul audio singur,nu l-ai pus tu pe ala de pe cd-ul placii de baza e posibil sa nu mearga microfonul .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PaZuZu, 04 January 2015 13:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 09-06-2025, 22:09:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x