Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
"Gata, ne-am înþeles! Marica e acum cu Argãsealã ºi semneazã"
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
GabrielDrunk
[classy]
Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)
,
Topics: 595
Votes
: 296
Posted: 14-01-2016, 18:13:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ciprian Marica va fi de mâine dimineaþã în lotul Stelei. Joi dupã-amiazã cele douã pãrþi s-au întâlnit din nou ºi au pus la punct în cel mai mic detaliu termenii colaborãrii.
Informaþia a fost confirmatã de Gigi Becali, care, dupã ultima întâlnire cu atacantul, a dezvãluit de ce afacerea a durat atât de mult timp.
"Gata, ne-am înþeles! Bãiatul e acum cu Argãsealã ºi semneazã. Au apãrut ceva probleme deoarece, dupã o anumitã sumã, impozitul nu mai e 16%, ci 40%. Dar am rezolvat-o ºi pe asta. A durat atât pentru cã actele au plecat la avocaþi. Dupã ce aceºtia ºi-au dat acordul, s-au întors la club. Marica pleacã mâine dimineaþã în Antalya, unde va face ºi vizita medicalã", a declarat Becali, în urmã cu doar câteva minute.
Ciprian Marica s-a decis și miercuri seara a semnat cu Steaua. Jucãtorul va pleca în Turcia, în cantonamentul campioanei. Informația a fost confirmatã pentru Digi Sport de Gigi Becali, patronul Stelei.
Marica, 31 de ani, a negociat marți seara cu Getafe, dar nu s-a înțeles cu formația ibericã, astfel cã a ales sã dea curs ofertei venitã de la Steaua.
"Acum e 99,9%, pentru cã e la vizita medicalã. Au cãzut de acord, a lãsat contractul. S-a dus sã facã vizita medicalã și semneazã. Acum nu mai stau în ploaie. Burnița, dar nu mai stau în ploaie, am luat atacant."
, a spus Becali.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
The time now is 04-05-2025, 21:16:16