User
Pass
2FA
 
 

Ghid Joc

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message812
sharky3010

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 22-01-2021 17:28)
Joined: 10 Mar 2007
Posts: 190, Topics: 32
Location: Napoca

Reputation: 381.5
Votes: 8

 
Post Posted: 04-01-2013, 03:51:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Website Oficial: http://www.unrealtournament.com/
De unde il descarci?: http://store.steampowered.com/app/13210/ sau alti reselleri autorizati. Versiunile piratate le gasiti singuri

Game-Modes:
DM: Prescurtarea de la Death-Match. Meciurile de acest gen de obicei se tin pe harti mai mici, 2-3 incaperi interconectate prin coridoare/tevi. Nu exista o echipa din care faci parte, este free for all, adica omori tot ce prinzi.

CTF: Prescurtarea de la Capture The Flag. Ideea acestui mod e destul de simpla. Jucatorii sunt impartiti in 2 tabere, echipa rosie si echipa albastra. Fiecare echipa are un steag plasat in baza. Tu ca jucator trebuie sa capturezi steagul advers si sa il aduci langa cel din echipa da, astfel vei primi 1 punct. Cand una din echipa ajunge la un numar prestabilit de puncte meciul e castigat si va incepe harta urmatoare. Hartile acestui mod sunt de marime medie, de obicei in are deschis.

vCTF: E un mod asemanator CTF. Diferentele fiind mici dar importante. Prescurtarea vine de la Vechicle Capture The Flag. Ideea e exact ca in CTF doar ca aveti ca support vehicule light/heave si air. Hartile de obicei sunt imense avand in vedere ca jucatorii fug pe harta urmariti de un tank si 2-3 hovercrafts.

WAR: Cunoscut si sub numele Asault/Warfare. Hartile sunt de obicei cele mai mari ca dimensiune din tot jocul, bineinteles fiind open-air adica in aer liber. Nu cred ca se poate explica in scris ca cineva sa inteleaga cum functioneaza acest mod asa ca va trebui sa urmariti cateva clipuri pe youtube sau sa parcurgeti ghidul din joc. https://youtube.com/watch?v=4cBXwuSGsgs:



GREED: Este unul din cele mai noi Mods introduse in ultimul expansion pack pentru UT [ Titan Pack ]. Modul se joaca pe hartile CTF si vCTF. Bazat pe 2 echipe [ red / blue ], cand tu ca jucator omori un adeversar, el lasa in urma un craniu [ skull ]. Trebuie sa iei acel craniu si sa-l duci in baza adversarilor. Astfel castigi puncte personale si puncte de echipa in acelasi timp. Daca mori in timp ce duci toate craniile adunate catre baza, ele vor ramane pe jos pentru a fi colectate de adversar. Castiga echipa care ajunge la numarul de puncte prestabilit. https://youtube.com/watch?v=GxrpyOBe8zU:



BETRAYAL: Este cel de al 2 lea mod introdus in Titan Pack. De obicei jucat pe hartile DM sau CTF de dimensiuni mai mici. Aici este prezent mutatorul InstaGib, nume ciudat dar tine locul la InstantKill [ 1 shot - 1 kill ]. Modul este un hibrid intre FreeForAll si TeamBased. Un jucator isi poate trada echipa pentru a primi toate punctele acelei echipe. Castigatorul in acest mod este un singur jucator, nu una din echipe. Pentru ghidul complet urmariti: https://youtube.com/watch?v=cw1xYqMF1No:



DUEL: Clasicul 1v1 care are loc pe hartile tip DM, bineinteles toate de marime cat mai mica.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sharky3010, 04 January 2013 02:19



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 29-04-2024, 11:19:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x