User
Pass
2FA
 
 

Ghid pentru Warmaster Blackhorn

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message3668
Skex4You

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 09-03-2020 21:02)
Joined: 18 Jan 2012
Posts: 76, Topics: 2
Location: prin Romania

Reputation: 177.7
Votes: 7

 
Post Posted: 15-04-2014, 17:28:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warmaster Blackhorn Guide

1. Introduction

1.1. Health Pool (Boss and Adds)
1.2. Raid Composition
1.3. Enrage Timer

2. Loot
3. Abilities
4. Tactics
5. Tips

1. Introduction

"Though once vast in number, only a few dozen twilight dragons now remain. Astride these hardened survivors are the last vestiges of the Twilight's Hammer's army: the elite drake riders of Deathwing's personal escort. Led by the insidious Warmaster Blackhorn, they move with unholy purpose, driven to protect their dark master."

World first heroic kill on 25-man achieved 8.12.2011 by Vodka - US-Alterac Mountains.

1.1. Health Pool (Boss and Adds)



1.2. Raid Composition

    # 10 man N : 2 TANKS, 2-3 HEALERS, 5-6 DPS (de preferat doar range)
    # 10 man HC : 2 TANKS, 2 HEALERS, 6 DPS (de preferat doar range)
    # 25 man N : 2 TANKS, 5-6 HEALERS, 17-18 DPS (de preferat cât mai mulþi range)
    # 25 man HC 2 TANKS, 6 HEALERS, 17 DPS (de preferat cât mai mulþi range)


1.3. Enrage Timer

Atât pe 10 cât ºi pe 25 ENRAGE TIMER-UL ESTE DE 4 MINUTE ºi este valabil odata cu începerea celei de a doua faze a encounterului.

2. Loot

Normal/Heroic


3. Abilities

WARMASTER BLACKHORN
    Vengeance (wowhead link) e un buff a bossului prin care dã cu 1% mai mult damage pentru fiecare 1% HP lipsã.
    Devastate (wowhead link) scade armura tancului cu 20%, debufful se stacheazã , ceea ce necesitã tanc switch pentru resetul acestuia.
    Disrupting Roar (wowhead link) dã damage aoe ºi interrupt la RDP ºi HEALERI care sunt la mai puþin de 10 yards de boss. Acest spell este casta la aproximativ fiecare 20 de secunde. RDPS ªI HEALERI TREBUIE SÃ FIE LA PESTE 10 YARDS DE BOSS .
    Shockwave (wowhead link) este un atac frontal ce dã damage ºi stun de 4 secunde celor aflaþi în faþa bossului. Acest spell este castat la aproximativ fiecare 25 de secunde. De reþinut cã bossul de cele mai multe ori se va întoarce cu faþa cãtre un random raid member .
    HEROIC ONLY : SIPHON VITALITY (wowhead link) când bossul ajunge la 20% acesta furã HP de la Goriona ºi dã damage pe raid în funcþie de HP-ul furat.


GORIONA

    Atât pe normal cât ºi pe heroic : Când Goriona ajunge la sub 20% HP acesta va pãrãsi encounterul .
    Twilight Flames (wowhead link) este o bilã de foc castatã la locaþia unui target random, la impact dã damage semnificativ pe o arie de 8 yards ºi pune o patã tot de 8 yards care dã damage în zona respectivã la fiecare secundã timp de 30 de secunde. Trebuie fãcut soak de cel puþin 2 persoane (de preferat RDPS/healers) .
    HEROIC ONLY : TWILIGHT ONSLAUGHT (wowhead link) este un spell castat la o locaþie random de pe barca, la impact pune o patã pe o arie de 10 yards ce da damage masiv barcii daca nu se face soak . ESTE RECOMANDAT CA MAJORITATEA (DACA NU CHIAR TOTI) MEMBRI RAIDULUI SA SE STACKEZE IN ACESTE PETE PENTRU A FACE DAMAGE-UL USOR DE HEALAT ªI CA BARCA SÃ NU IA PREA MULT DAMAGE.
    HEROIC ONLY : Când Goriona ajunge la 80% acesta va asista bossul pe barca, fiind necesarã tancarea acestuia de cãtre cel de al 2-lea tank.
    HEROIC ONLY : TWILIGHT BREATH (wowhead link) dã damage în faþa acestuia pe o arie de 45 de yards . Este indicat ca celãlalt tanc sã þinã pe Goriona cu spatele la raid.
    HEROIC ONLY : CONSUMING SHROUD (wowhead link) este un debuff pus pe un random target (non-tank) care absoarbe 100k heal pe normal mode ºi 150k heal pe heroic mode, acest debuff dã damage pe tot raidul (cel care are debufful nu ia damage de la acesta) în funcþie de healul dat, de aceea : Este NECESARÃ stackarea raidului pe duratã debuffului ºi SLOW AOE HEAL (pentru a evita damage masiv) .


Twilight Assault Drakes . HP : 10N / HC > 890k/1.5M || 25N / HC > 2.5M/4.8M

    Twilight Barrage (wowhead link) este un spell single target castat la locaþia unui target random, dã damage pe o arie de 5 yards, acest damage se împarte egal la toþi playeri din raza acestuia (de preferat 2 playeri ar trebuii sa fie la soak , RDPS/Healers) . Pe HEROIC acest spell pune ºi un debuff ce creºte damage-ul shadow luat cu 50% (acest debuff se stacheaza) . Daca nu se face soak barca va lua tot damage-ul (daca este 1 singur player la soak barca nu mai ia damage) .Este recomandat sã se facã soak la cât mai multe pete dar nu este obligatoriu sa faceþi la toate.


Twilight Elite Dreadblades and Twilight Elite Slayers . Au HP asemanator : 10N / HC > 2.8M/4M || 25N / HC > 8.5M/13.6M

Twilight Elite Dreadblades
    Blade Rush (wowhead link) e un charge pe un random target, dã damage tuturor playerilor din calea lui. Este uºor de evitat, trebuie doar atenþie ºi ca targetul sã nu se miºte ca un titirez prin raid . (damage-ul este între 130k-160k, nu pot sã vã zic cu siguranþa - ) .
    Degeneration (wowhead link) e un spell frontal pe o arie de 5 yards ce dã shadow damage semnificativ (85500 - 94500 pe 25hc) ºi pune ºi un debuff ce dã shadow damage la fiecare 2 sec (acest debuff SE STACKEAZA) .

Twilight Elite Slayers
    Blade Rush (wowhead link) e un charge pe un random target, dã damage tuturor playerilor din calea lui. Este uºor de evitat, trebuie doar atenþie ºi ca targetul sã nu se miºte ca un titirez prin raid . (damage-ul este între 130k-160k, nu pot sã vã zic cu siguranþa - ) .
    Brutal Strike (wowhead link) e un spell single target ce dã physical damage ºi pune un debuff ce dã physical damage (pe 25HC dã 9k la fiecare 2 secunde, acest debuff SE STACKEAZA) .

Twilight Sapper
    Detonate! (wowhead link) e un spell prin care Twilight Sapper explodeazã dacã ajunge la Skyfire's bridge(zona cu portal de lângã scãri din câte am observat) ºi dã 250k damage aoe pe o arie de 8 yards + ia 20% din durabilitatea bãrcii. (Este important ca acesta sã moarã cât mai repede dupã ce ajunge pe barcã) .


4. Tactics

Encounterul este alcatuit din 2 faze:
# Prima Fazã "Dragonriders, Attack!" : constã în controlul addsurilor ºi al damage-ului pe raid. Ideea este sã supraveþuieºti celor 3 ture de adds , pe fiecare turã vor apãrea 1 Twilight Elite Dreadblade, 1 Twilight Elite Slayer ºi 2 Twilight Assault Drakes. Twilight Sappers nu au legaturã cu turele de adds, pe parcursul primei fazei vom avea 5 sau 6 Twilight Sappers.
În aceastã fazã pe barcã va apãrea un foc (rãsâindirea focului este proporþional cu damage-ul luat de barcã). Acest foc dã 45k fire damage pe secundã oricarui player care stã în el ceea ce reduce cu mult mobilitatea raidului (dacã ai de ajuns de la punctual A la punctual B trecând prin puþin foc, MIªCÃ-TE, atâta timp cât nu stai afk în foc nu mori) .Acest foc va fi stins de Friendly Npcs pe parcursul encounterului .

Chestii de urmãrit :
    -Tancii se vor ocupa de Twilight Elite Dreadblade ºi Twilight Elite Slayer imediat ce vor ateriza. Este ideal sã omori unul din ei înainte sã începi sã dai damage pe celãlalt ca Tancii sã aibe mai puþine DoT-uri pentru care sã îºi facã griji. Aceºtia ar trebuii tancaþi departe de raid în aºa fel încât nici un alt player sã nu fie afectat de cleave, este indicat ca aceºtia sã fie þinuþi pe o marginea a bãrcii (la harpoane, fie pe partea stângã sau pe cea dreaptã) pentru a fi mai uºor de dat cleave ºi aoe damage. Harpoanele vor trage Twilight Assault Drakes lângã barcã pe o parte ºi pe cealalta. (aceºtia sunt o prioritatea pentru DPS ºi trebuie omoraþi cât mai repede).
    Cei doi tanci ar trebui sã decidã cine ce vor tanca de la o tura la cealalta , de exemplu Tancul „x” va tanca Twilight Elite Dreadblade în prima tura de adds-uri, Twilight Elite Slayer[i] în tura 2 ºi iar [i]Twilight Elite Dreadblade în tura 3 pentru a avea o ºansã ca DoT-urile sã disparã de pe ei.
    -Când apar Twilight Sapper toþi DPS trebuie sã facã focus pe acesta (folositor este acest acest macro : /target Twilight Sapper) ºi sã fie omorat cât mai repede. Aceºtia vor intra în stealth dar vor reaparea în scurt timp. Poþi sã le dai slow, stun sau Death Grip (ideal ar fi ca un Dk sã aibe un macro : /cast Death Grip [target=Twilight Sapper] ) ºi sã fie atent când acesta reapare din stealth , sã foloseascã macroul ºi sa primeasca stun/slow ºi omorât imediat.
    -Adds-urile ar trebuii omorate în ordinea aceasta (Twilight Assault Drakes > Twilight Sappers > Twilight Elite Dreadblades and Twilight Elite Slayers)

    SOAK

    La Twilight Barrage (wowhead link)este indicat ca 2 playeri sã facã soak pentru a evita damage-ul prea mare pe un singur player
    La TWILIGHT ONSLAUGHT (wowhead link)este indicat ca TOT RAIDUL sã facã soak pentru a reduce cât mai mult damage-ul primit pe raid ºi a evita moartea aleatorie a unui player.

ATUNCI CAND 6 TWILIGHT ASSAULT DRAKES SUNT OMORATI VA INCEPE FAZA A DOUA
# A doua Faza “Looks Like I’m Doing This Myself” : este o fazã de tank and spank + aþentie la abilitatile de damage ale bossului. Iniþial va trebui sã dãm damage pe Goriona (care încã zboarã pe lângã barcã) pânã când acesta ajunge la 80% ºi va cobor pe barcã lângã boss (Goriona este o prioritate la DPS ºi trebuie dusã la 20% HP cât mai repede dupã ce acesta coboarã pe barcã). În aceastã fazã barcã nu mai ia damage aºa cã atenþia raidului trebuie sã fie pe Goriona ºi Warmaster Blackhorn.
    -În aceastã fazã Goriona va folosiTwilight Flames (wowhead link) (este castat la locaþia unui random raid member, dã shadow damage la impact ºi lasã o patã cu aria de 8 yards ce dã shadow damage),TWILIGHT BREATH (wowhead link) ( un spell frontal ce dã damage semnificativ pe o razã de 45 yards), CONSUMING SHROUD !! (wowhead link)(ATENÞIE MARE PENTRU HEALERI, este un debuff ce absoarbe foarte mult heal) dã damage aoe în funcþie de healul dat peste debuff, dacã playerul cu acest debuff moare spellu va da tot damage-ul rãmas instant.
    -Bossul va folosi 3 (4 pe HEROIC) spelluri distincte :
    Devastate (wowhead link) (single target spell, cu un debuff stackabil), Disrupting Roar (wowhead link) (aoe spell damage + interrupt la RDPS ºi Healeri aflaþi la mai puþin de 10 yards de acesta), Shockwave (wowhead link) (un spell frontal ce dã damage masiv + stun de 4 secunde celor aflaþi în faþa lui). Pe HEROIC bossul mai are un spell ( SIPHON VITALITY (wowhead link), furã viaþã de la Gariona când bossul ajunge la 20% HP) + un buff (Vengeance (wowhead link)) ce îi creºte damage-ul cu 1% pentru fiecare 1% HP lipsã.
    Este indicat sã daþi pe Goriona fãra sã faceti cleave/spread pe Warmaster prea mult (din cauza buffu-lui : Vengeance), dupã ce Goriona pãraseºte barca (la aproximativ 20% HP) DPS la greu pe boss .
    Când bossul ajunge la 20% tancii ar trebui sã foloseascã o rotaþie a CD-urile defensive .(TANK ALERT) Nu uitaþi sã vã resetaþi stackurile între voi .

Prioritate maxima :


Guide-ul este fãcut dupã scriptul celor de la blizzard, nu sunt responsabil daca ce scrie aici nu e valabil în totalitate ºi pe freakz .

Voi reveni cu modificãri unde este nevoie + verificãri. Aºtept opinii ºi sfaturi , mulþumesc.

5. Tips
    Înainte de a lua bossul, tot RDPS-ul sã se ducã pe partea anterioarã a bãrcii (urci pe scãrile de lângã cabina), cât mai aproape de margine. De acolo vei putea sã ataci unul din Twilight Assault Drakes din momentul în care începe encounterul. RDPS-ul ar trebuii sã dea cât mai tare pe acesta ºi dacã nu moare , sã lase cât mai multe DoT-uri (daca compoziþia raidului constã în mulþi range , este posibil sã-l omori imediat).
    (Optional) : Poþi sã pui DoT-uri pe Goriona, care va fi în range pentru câteva secunde, ceea ce va face Faza a doua puþin mai uºoarã.
    Cei care fac Soak la
    Twilight Barrage (wowhead link) sã aibe atenþie la debuff.
    1. În faza a doua, melee DPS sã dea damage pe Warmaster Blackhorn iar RDPS sã dea pe Goriona pânã când acesta coboarã pe barcã.
    2. Când Goriona coboarã pe barcã tot DPS-ul sã dea doar pe acesta pânã când pãrãseºte encounterul (cam la 20% HP rãmas)
    3. Raidul sã se stackeze la
    CONSUMING SHROUD !! (wowhead link) ºi sã dea SLOW AOE HEAL pe toatã duratã debuffului.
    4. Chiar ºi dupã ce Goriona pãrãseºte encounterul , rãmâneþi stackat în 2 grupe , astfel
    SHOCKWAVE (wowhead link) sã fie previzibil ºi raidul sã se mute stackat stânga sau dreapta în funcþie de locaþia spellului.
    5. CD-uri defensive în prima Fazã la
    TWILIGHT ONSLAUGHT (wowhead link) ºi la Disrupting Roar (wowhead link) în cea de a doua Fazã.







Last edited by Skex4You on 16-04-2014, 16:02:55; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Smx
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 09-12-2015 05:41)
Joined: 12 Apr 2014
Posts: 231, Topics: 6
Location: Italy

Reputation: -4.8
Votes: 25

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-04-2014, 18:39:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gg ma shex ma gg, s'o tzuc pe sorta:*


''Riparo, non c'è mai stato nel deserto che ho dentro
Il cuore è un apparecchio difettoso e l'ho spento.''

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]



Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)
Joined: 31 May 2011
Posts: 5195, Topics: 250
Location: Constanta

Reputation: 226.9
Votes: 173

              Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-04-2014, 20:29:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Skex4You wrote:

2. Loot

Normal/Heroic


Rings and Trinkets
Signet of Suturing / Signet of Suturing
Infinite Loop / Infinite Loop
Seal of Primordial Shadow / Seal of Primordial Shadow
Breathstealer Band / Breathstealer Band
Hardheart Ring / Hardheart Ring
Windward Heart / Windward Heart
Cunning of the Cruel / Cunning of the Cruel
Vial of Shadows / Vial of Shadows
Bone-Link Fetish / Bone-Link Fetish
Indomitable Pride / Indomitable Pride

de abia le aºtept, doamnee Love Struck



,,Angel Among demons"

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sykkness

[Account disabled]



Status: Offline
(since 22-03-2017 19:15)
Joined: 21 Apr 2013
Posts: 766, Topics: 49
Location: Romania

Reputation: 109.6
Votes: 71

Post Posted: 16-04-2014, 12:47:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GJ -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
katalyna

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-02-2019 18:07)
Joined: 13 Nov 2013
Posts: 482, Topics: 53
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 278.1
Votes: 15

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-05-2014, 18:26:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gratz !
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  


The time now is 28-03-2024, 20:54:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x