User
Pass
2FA
 
 

'Gigi nu e normal la cap!'

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message641
Florinnn

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 03-10-2015 01:15)
Joined: 11 Mar 2007
Posts: 3372, Topics: 76
Location: pe Pamant

Reputation: 649.7
Votes: 18

Post Posted: 22-09-2007, 00:36:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ilie Nastase, fost membru in Consiliul de Administratie al AFC Steaua, a declarat agentiei Mediafax ca daca ar fi 'oameni normali', toti antrenorii din Romania ar trebui sa refuze orice oferta venita din partea finantatorului Gigi Becali.

'Becali l-a impins pe Hagi sa demisioneze. Hagi a stat mai mult pentru ca iubeste Steaua, nu pentru glorie si bani, dovada ca a plecat fara sa ia nici un ban. Becali a reusit ce voia el: sa fie antrenor. Sa vina el antrenor la Steaua ca sa o infunde si mai mult. Eu il propun antrenorul nationalei pe Becali. Seamana cu Ceausescu. Se pricepe la toate si nu face nimic. Daca ar fi oameni normali, toti antrenorii din Romania ar trebui sa refuze Steaua. De ce l-a mai adus pe Hagi? Sa faca scoala de antrenori, de fapt sa-si cumpere carnetul si sa antreneze', a spus Nastase.

"Toti mafiotii si neimplinitii au intrat in sport"

Nastase a continuat: 'Becali nu intelege sportul in general, nu mai zic de fotbal. Daca cineva ar trebui sa isi dea demisia de la Steaua, acela ar fi Becali. Toti mafiotii si toti neimplinitii din tara asta au intrat in sport. Au furat si vin sa bage banii in sport. Ei cred ca daca au bani si ii baga in sport isi permit orice. Poti sa cumperi un teren, case si sa faci ce vrei tu, dar ca sa cumperi un antrenor, sa ii dai 400.000 pe an, si sa faci ce vrei tu, nu merge. Nici macar Abramovici nu si-a permis sa ii spuna echipa lui Mourinho. Si cred ca el are mai multi bani decat Becali', a afirmat fostul tenismen si actual presedinte al Federatiei Romane de Tenis, care, la Realitatea TV, a spus: 'Gigi nu e normal la cap'.

Sursa : LIbertatea



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 07-07-2024, 16:44:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x