User
Pass
2FA

Guild recruitment
Go to page 1, 2, 3 ... 35, 36, 37  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message95297
boga4life

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-10-2013 12:21)

Votes: 8

Post Posted: 09-12-2011, 15:39:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NU DATI NEW TOPIC, POST REPLY ESTE DE AJUNS !

Nu vreau raspunsuri seci de genu, de ce nu?, Ca imi place numele, sau alte raspunsuri scurte

Este necesar sa aveti contu din wow legat cu cel de pe forum

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
2. Clasa:
3. Main Spec/OFF spec:
4. Link Armory*:
5. De ce ai ales specul pe care joci acum?
6. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gamming, importanta unor stats in fata altora, etc).
7. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
8. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
9. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?

Recrutam doar 385+ ilvl

Only god can Judge me !

Last edited by boga4life on 03-06-2013, 13:10:07; edited 7 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
davidci

[Mentally Stable]

(since 13-02-2012 16:56)

Votes: 2

Post Posted: 10-12-2011, 22:43:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Pe zi am timp cam 1 ora 2
2. Paldin
3.Retribution
4.http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Teachers
5. Am ales acest spec deoarece pot spune ca am jucat cu el si in WOTLK mi-a placut enrom de mult si inca imi place.
6. Ca partener de arene am avut un Hunter in WOTLK am ajuns cu el la ratingul de 2200 .Iar lucrul pe care nici un paladin retri nu trebuie sa il uite este ca nu trebuie sa uiti niciodata ca poti da si heal
7. Cand aparuse doar wow vanilla eu si inca 4 prieteni de ai mei ne facem planuri cine va fii tank cine healer si asa mai departe dar
cand ne-am apucat sa jucam s-a vazut clar care dintre noi este facut ca sa spun asa pt wow eu David(Teachers) si Wladd(Vlad) inca
mai jucam de atunci.Problema este ca nu am jucat pe server offical cea ce ar fi contat la inceput dar cu timpul am invatat una alta si
mai ales cat inseamna munca in echipa si comunicarea prin experinenta raidurilor . Cand a aprut vanilla nu intelegeam wow avand o varsta mica iar TBC nu am jucat deloc dar de la nimic am ajuns la addicted la aparitia WOTLK .
8.Ultima guilda stiu ca a fost Death Note iar mai vechi nu mai tin minte...prefer atunci cand aleg o guilda sa stau cat mai mult in ea sa cun
cat de cat oamenii din ea .Motivul plecarii a fost acela ca multi nu si-au mai dat interesul si cand intra inceva nou in guilda nu era bagat in seama
aveau doar glumea intre ei una de exemplu care m-a enervat rau de tot a fost aceea ca au schimbat guild tabardu inr-o prostie de inbracat travestitii...
9.as dori sa ma alatur acestei guilde deoarece se observa ca are baze solide ca sa spun asa si am aflat numai lucruri bune de la Wladd despre voi pe care le-am crezut dat fiind timpul in care Wladd a ramas in aceasta guilda .

M-as bucura sa fiu membru al acestei guilde .Cu multa recunostinta Teachers.

0 0

Back to top
boga4life

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-12-2011, 12:41:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da'mi un /w ingame cu trinketele tale

Only god can Judge me !

0 0

Back to top
erebor

[Mentally Stable]

(since 28-10-2020 06:51)

Post Posted: 13-12-2011, 11:54:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Depinde de activitatea desfasurata...am stat si 4, 5 ore legate
2. Warrior
3. Fury
4. http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Jaider
5. Pt k imi ofera sansa de a folosi two-handed in one hand
6. Rotatia este cea mai importanta...depinde dace este vorba de u mob sau mai multi. daca este doarunul o rotatie buna ar fi: [Colossus Smash] [Raging Blow]
[Bloodthirst] [Slam](cand se activeaza [Bloodsurge]) [Heroic Strike] [Execute]; daca sunt mai multi mobi se poate folosii: [Cleave] [Whirlwind] [Inner Rage].
7. Joc WOW de pe TBC. Am jucat warrior acolo, pe WOLK am avut druid iar acum am revenit la warr. Dupa cum am spus m-a bucurat faptul ca pot folosii 2 two handed. Si am incercat si cred eu ca am reusit sa imi imbunatatesc tehnica. Sunt amator de pve, pvp nu ma pasioneaza. Imi place sa imi cresc meseriile la max skill. Am mining & eng max skill.
8. Am fost in The Burning Legion si Lord of The Ring. Din prima am iesit pt ca nu exista comunicare deloc. Nici macar nu ti raspundea la intrebari...trebuia sa intreb pe global ceva sau sa cer ajutorul pt mats altor guilde contra cost evident..dar as fi preferat sa comunic pe canal inchis cu cei din guilda mea tot contra cost dar macar erau ai mei...iar din a doua...ce sa spun ca eram mault singur..3, 4 online.
9. Pentru ca imi doresc sa particip alaturi de playeri acestui guild la experienta cata. Sper si im doresc sa fie un guild mult mai activ din toate pct de vedere.
Cu stima, Jaider.

0 0

Back to top
boga4life

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-12-2011, 13:41:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa'mi arati full gearu de fury pentru ca ce e pe armory e mai mult de tank, + un tip de la mne, Inner rage se foloseste si la one target.

Only god can Judge me !

0 0

Back to top
Brutalix

[Mentally Stable]

(since 10-03-2013 19:23)

Post Posted: 15-12-2011, 15:11:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1: 5-6 ore
2:warrior
3:fury
4:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Brutalix
5: Am ales sa joc pe acest spec ( fury) deoarece imi place si joc de pe woltk
6:Pe aceasta versiune este foarte importat sa joci cu mult mastery , sa joci la 2 arme 2 h si nu la 2 arme 1 h sa nu fol iteme de tank chiar daca le poti modifica stats
7: experianta mea in raiduri a aparut de cand am inceput sa fac Trial of the crusade si Pana acuma
8:Addicted(acuma se numerste Death wish)
EliteNightStalkers(am plecat fiinda am vrut sa ma mut la ally pt ca toti prieteni mei erau aici)
Showdown( nu am vrut sa stau pt ca nu ma luau la raiduri)
Old gang ( sunt doar in trecere pt ca inca nu am gasit o guilda serioasa)
9:As vrea sa ma alatur guildei acesteia pt ca mi se pare o guilda seriora care face raiduri(si acorda rankul corect )

0 0

Back to top
bobo81

[Wish I had a Moonkin]

(since 19-07-2017 18:09)

Votes: 10

Post Posted: 15-12-2011, 16:31:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
-Aproape in fiecare zi dupa ora 6-7 seara pana la cat este nevoie.

2. Clasa:
-Paladin

3. Main Spec/OFF spec:
-Main spec protection 355 ilvl, Offspec retribution 352 ilvl.

4. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Forgiven

-Pentru ca la asta ma pricep cel mai bine, pot sa coordonez un raid si sa repar anumite greseli prin rolul de tank, plus ca impune o responsabilitate mare, oarecum greu de suportat pentru unele persoane

6. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gamming, importanta unor stats in fata altora, etc).
-Talentele cele mai bune mi se par cele pe care le folosesc in specul meu deoarece ofera o flexibilitate in cadrul raidurilor dar si un bun aggro generation. Spre exemplu bonusul de speed este foarte folositor deoarece de multe ori trebuie sa fugi din anumite locuri sau sa kitezi anumiti bosi (ex: Halfus). Pe de alta parte Shield of the Templar ofera 3 charges pt Shield of Righteous, o abilitate foarte importanta pt a tine aggro si a genera mult threat.
-Gearul mi-l fac in asa fel incat sa ajung la hit/expertise cap dupa care adaug socketuri cu stamina si cat mai mult mastery. Stamina = more HP = more atack power din Vengeance, mastery = block chance. Preferabile sunt trinketele care ofera stamina deoarece multe encounteruri se bazeaza pe spell damage. Sunt de parere ca a bloca 2 atacuri din 3 este mai eficient decat a evita unul din 3, de aceea avoidance prefer doar din iteme, fara sockete (daca se poate) si reforge in asa ceva.
-In ceea ce priveste interfata prefer sa fie cat my "lite" posibil dar in acelasi timp folositoare. Tin in permanenta raid frames afisate pt a sti cand este nevoie de un Divine Guardian sau un Holy Radiance (foarte folositor). Nu imi incarc jocul cu addons, esentiale fiind omen threat meter, deadly boss mods, atlasloot si bagnon pt ceva ordine in bags.
-Rotatia mea este una de oportunitate si maxim de threat. Astfel folosesc crusader strike (sau hammer of righteous pt aoe) de fiecare data cand nu este pe cooldown, avenger's shield (de fiecare data cand este valabil) + judgement iar la 3 stacks shield of righteous doar daca exista procul pt critical strike din judgement (in caz contrat reiau rotatia pana la proc). Wings le dau doar daca este prea slab dps-ul sau sunt pe care sa pierd aggro. Cooldowns defensive doar atunci cand anumite abilitati impun asta sau cand o mare parte din raid este low HP si healerii sunt sub presiune.
-Prefer un zoom out maxim pt a vedea exact ceea ce se intampla in cadrul raidului si daca pot face ceva pt a ajuta pe ceilalti.

7. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
-Am inceput sa joc wow in 2007, cu putin timp inainte sa se lanseze patchul The Black Temple. De atunci am fost preocupat mai mult cu latura PVE a acestui joc dar intr-o oarecare masura si cea PVP (desi mi-a fost greu sa ma adaptez la schimbarile legate de acest capitol aduse de cele 3 expansionuri). Legat de ingame experience pot spune ca am crescut cateva zeci de caractere, insa cele mai mari realizari sunt: un caracter dus la lvl 70 pe rates x1 cand jucam pe Tbc; 2 caractere duse la lvl 80 cu rates x1 +profesii (trecute prin toate dungeonurile pre-bc dar si unele din). Cunosc cea mai mare parte din questuri dar nu ma incanta ideea de a face loremaster pe un caracter deja de lvl 85. Am trecut prin toate raidurile, inclusiv cele clasice (naxx lvl 60 se numara printre ele). Daca pot spune ca am un raid preferat acela este Karazhan (inca am screens cu un raid in kara pe tbc). Am trecut prin toate raidurile macar o data cu scripturi blizzlike/semi-blizzlike. Singurul raid pe care nu l-am facut niciodata cap coada este Ulduarul (din lipsa de scripts bune nu l-am putut face niciunde). Ma pot "lauda" ca nu am doborat Lk in wotlk deoarece nu am avut niciodata rabdarea necesara pentru ca ceilalti sa invete scriptul. Legat de cataclysm am doborat Argaloth 10/25, Halfus 10/25 n/hc si Valiona 10n plus toate dungeons disponibile pe hc daca are vreo importanta.

8. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Anul trecut am avut o guilda la horde care s-a destramat (nu imi pot aminti numele), am fost membru si al acestei guilde pe wotlk dar nu puteam fi activ asa ca am decis sa renunt. Acum sunt fost-membru al Beyond Genesis pe care am parasit-o din cauza unui progres foarte lent in raiduri.

Deoarece stiu ca este o guilda buna, dedicata, alaturi de care pot progresa. Eu sunt de parere ca atunci cand incepi un encounter nu e loc de second try. Daca toti playerii stiu ce au de facut si stiu sa joace e win din prima tura. De aceea si aleg aceasta guilda, am timp pt a ma dedica raidurilor si vreau ca acest timp sa nu fie irosit pe zeci de mii de try-uri ci doar pe unul singur cu oameni dedicati si skilled in "tainele wow-ului".

0 0

Back to top
rusescu

[Mentally Stable]

(since 09-06-2013 12:34)

Votes: 3

Post Posted: 20-12-2011, 16:28:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : am destul de mult tp dp ora 18:00 in cursu saptamanii sant acasa
2. Clasa: warrior
3. Main Spec/OFF spec: fury/prot
4. Link Armory*: nu cred ca am gearu pvp pe mn deci il pun degeaba
L-am ales dp lk nu de acum , si l-am ales pt ca imi place waru fury in pve
6. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gamming, importanta unor stats in fata altora, etc). nu stau sa scriu 2 vieti la spek....
7. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). :woltk 3.1.3
8. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : razer, divide, wee are too many ...
9. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? am ales sa ma alatur acestei guilde pt ca aveti un progres bun in pve si pt ca am inteles de la un tov care e in guild ca nu sunt oameni figuranti in ea....

0 0

Back to top
boga4life

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-12-2011, 18:25:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rusescu dami un /w ingame ca sa'ti vad si e gearu + spec

Only god can Judge me !

0 0

Back to top
rusescu

[Mentally Stable]

(since 09-06-2013 12:34)

Post Posted: 20-12-2011, 21:16:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca imi zici pe ce nume sa dau /w iti dau
0 0

Back to top
Inuyasha02

[Mentally Stable]

(since 25-09-2016 17:41)

Votes: 4

Post Posted: 21-12-2011, 13:45:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dai w lu Scelectrica,Justwiseguy da ca sunt on

0 0

Back to top
zerounu

[Mentally Stable]

(since 22-02-2012 10:16)

Post Posted: 29-12-2011, 23:48:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :
R: 4h/zi

2. Clasa:
R: Rogue

3. Main Spec/OFF spec:
R: Assasination PVP (31-2-8) / Assasination PVE ([31-2-8)

4. Link Armory*:
R: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Fratelerogue

R: Imi este familiar si este specul cu care se poate scoate cel mai bun dps .

Talente : http://www.wowhead.com/talent#fcIfzsMdoGo0bZbhc
Rotatie : S&D -> Rupture ------> Rupture+Envenom mereu + vendetta cand se activeaza
Gear : orice include mastery si apoi haste . Cu cat ilvl mai mare cu atat mai bine .
Gemming : Agility
Stats : Agil->Hit->Spellpen->Mastery->Haste

R: Am jucat f mult pe Wotlk pe un alt server strain . De 1 luna joc pe Freakz

R: Momentan sunt in guildul unor prieteni, dar nu putem avansa ca gear din lipsa de jucatori .

R: Caut cel mai bun guild

0 0

Back to top
boga4life

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-12-2011, 20:28:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

/w la orice officer ingame

Only god can Judge me !

0 0

Back to top
geo10

[Mentally Stable]

(since 13-06-2017 12:26)

Post Posted: 03-01-2012, 21:55:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Am la dispozitie 4-5 ore pe zi uneori mai mult.
2.Mage.
3.Main Spec:Fire/Off Spec:Frost.
4.http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Mephast(si voi face imediat iteme bune).
5.L-am ales pentru ca DMG est destul de mare si imi plac vrajile.
6.In playeri si mobi e bine sa dai [Scorch] pentru ca il poti casta in timp ce fug isi nu te va prinde, sau [Living Bomb] pentru ca ii afecteaza si pe ceilalti.
7.Cand eram mic am vazut la fratele meu cum juca pe TBC si eu vroiam da fiind de 6 ani nu puteam trece de lvl 16 si la WOTLK am reusit sa ma fac full din toate tier (7, 8, 9, 10 si 11 in curand)pe Cataclysm mi se pare foarte usor.
8.Am fost in Sons of Lothar, si in Old Gang dar am iesit fiindca faceau raiduri cu testeri dar sons of lothar numai face asa ceva.
9.As vrea sa ajung la voi in guidla pentru ca *** playeri capabili si saritori, ajutatori si va pricepeti la raiduri.

0 0

Back to top
bijouxx

[Mentally Stable]

(since 07-01-2014 10:14)

Votes: 6

Post Posted: 03-01-2012, 22:17:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RESPINS sorry la 12 - 13 nu pot sa te invit ... !

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3 ... 35, 36, 37  Next    

The time now is 04-11-2024, 20:09:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x