User
Pass
2FA

HKP aplicatie by Ironhead

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message343
blacksun2k9

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-07-2012 09:43)

Votes: 2

Post Posted: 19-02-2012, 20:38:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Andrei
2. 19 ani 3 luni
3. Bucuresti
4. pe zi in timpul saptamanii uneori dimineata de la 9:30 la 11:00 iar seara in general de la 19:30 la 11:20 iar in timpul Weekendului stau destul timp.
5. Main : Fury; Off : Fury.
6. http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Ironhead
7. nu m-am prea descurcat sa realizez un link pt intervata dar stiu sa folosesc tot ce imi sta la dispozitie.
8. Imi place fury deoarece imi place sa dau dmg decat sa incasez dmg.
9. in general trebuie sa fiu atent sa nu mor da sa si contribui la invingerea bosului. Statusul pe care l-am ales in cantitate mai mare este Strenghtul deoarece ma ajuta mult la dmg dupa care critical apoi hit ca sa fiu sigur ca nu ratez apoi expertise.Rotatia mea nu este foarte diferita de rotatia warrilor de pe sv acesta dar este destul de buna incat sa ma asigure ca scot mai mult de 20k fara buff.
10. eu joc inca de cand a aparut prima data TBC si din punctul meu de vedere am destula experient in PVE cat sa imi dau seama ca nu totul depinde de mine ci de lucrul in echipa.
11. Light of Dawn. este o guilda buna , ordonata cu multi oameni buni in ea dar am plecat din ea deoarece nu era tocmai placuta prezenta mea acolo pt ca pe cativa dintre ei inclusiv pe leader , ii enervau prezenta mea. Twinkiez. este o guilda medie foarte dezordonata cu oamnei destul de nesimtiti in ea dar care se descurca destul de bine dar am iesit deoarece era prea mare dezordine.
12. 4Gb ram , 1 tera memorie , placa video destul de buna cat sa imi mearga Battlefield 3 cu grafica Ultra.
13. pt ca am inteles ca va intelegeti destul de bine intre voi , ca exista respect reciproc si pentru ca se fac raiduri des.
14. Sunt un om bun , imi place sa ajut pe alti , imi place ordinea iar hobyul meu este... ori sa citesc ori sa cant la chitara...
15. ---------------
16. la fel... nu mam descurcat cu linku dar poate cineva sa vina cu mn la training dommy si vede personal.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 19-02-2012, 21:39:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respins , invata sa postezi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-07-2025, 11:38:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password