User
Pass
2FA

Hai sa rezolvam problemele dintre war3 si war4.
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3457
Ruin

[Psychotic Bastard]

Status: Offline
(since 26-06-2014 22:52)

Votes: 4

Post Posted: 11-12-2012, 12:37:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am deschis acest topic deoarece am vazut ca multe topic-uri deschise pentru dezvoltarea comunitatii freakz s-au dezvoltat in topic-uri in care anumiti admini din war3 si war4 sa se certe. As vrea aici sa gasim o cale prin care sa rezolvam situatiile existente. De ce tre sa fie atata rautate? Nu suntem admini war3...war4...war5 etc. suntem admini in comunitatea freakz. Sa nu uitam ca ion este owner si pe war3 si pe war4 si pe toate war-urile... zookey e owner pe war4 si admin de o caruta de timp pe war3...panacas e admin foarte vechi pe war4 si joaca destul de des pe war3...germanu joaca si pe war3...( Ceea ce vreau sa zic e ca pe foarte multe din serverele war din freakz gasesti admini comuni...sau altii care sunt pe un server admini si pe celelalte playeri simplii )Pe germanu nu il cunosc ingame...in schimb pe panacas l-am vazut de o gramada de ori pe war3 si nu a creeat niciodata probleme...De ce nu putem noi cei de pe war3 sa acceptam ajutorul celor de pe war4? Tin minte cand eram intr-o dimineata cu 24-25 de jucatori pe inferno si eu singurul admin ( aveam blood pe atunci ) cred ca erau 10 codati. A intrat avioane...stiam ca e admin pe war4 si l-am rugat sa ma ajute cu codatii lucru pe care l-a facut...E vreo problema ca e pe war4 admin? Pentru mine nu...addy germanule...Inteleg care sunt problemele dintre voi doi? Chiar nu le puteti rezolva? Daca nu le puteti rezolva atunci evitati-le. Ciupa tu ce probleme ai cu panacas? Ce ti-a facut tie panacas?
Ai sarit in sus ca germanu a lasat snow cu 24 de playeri puteai sa ii dai un mesaj pe amx_page sa ii atragi atentia...Hai sa incercam sa rezolvam problemele astea si sa ne ajutam unii pe ceilalti. War4 a trecut printr-o perioada in care murise aproape de tot si acum o ia de la 0. In loc sa fim rai unii cu altii hai sa ii ajutam sa creasca. Parerea mea e ca daca invatam sa ne intelegem unii cu altii nici germanu nu e atat de rau pe cat il faceti sa para.
Ok si eu m-am certat cu el intr-un topic asta nu inseamna ca am ceva cu el ( si cred ca nici el nu are nimic cu mine ) ( ne-am certat pe seama unui codat... el era de parere ca nu e codat eu eram de parere ca e codat ). Daca el are de spus o parere despre un codat...de ce trebuie sa ii sarim in cap ca nu e admin pe war3 sa ramana la war4 lui? Daca nu are dreptate ori il lasi in pace ori ii explici de ce tu nu esti de acord cu el. In cele din urma un owner e cel care decide daca x-ulescu e codat sau nu. Noi putem doar sa ne dam cu parerea sa usuram treaba ownerilor.

Ca sa evitam alte discutii in alte topic-uri hai sa rezolvam problemele aici.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 11-12-2012, 13:11:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema e ca unii dintre admini uita ca totul e doar un joc (for God's sake).. Mi se pare penibil sa vad cum va certati.. Chiar si topicul asta nu are rost, E DOAR UN JOC! Nu ne plateste nimeni sa fim admini sau sa jucam pe server.. o facem din placere (aici ma refer doar la cei cu mansarda intacta)..

Daca esti normal la cap, intrii sa joci ca sa te destinzi dupa scoala/munca si faci pe adminul de placere, sa ajuti ca serverul pe care joci sa ramana ceva placut, ceva care te destinde atat pe tine cat si pe toti ceilalti care joaca aici.. Daca tu te astepti la altceva de la un sv de CS (adica sa faci spume certandu-te si sa te dai zmeu), inseamna ca esti dus cu pluta..

Nu exista o problema pe server, exista doar oameni cu probleme..

Looking back..
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 11-12-2012, 13:35:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oke, poate unii stiu poate unii nu stiu, dupa ce am primit ban permanent pe war4 + *** + superSS doar pentru o glumita care a fost mai prosteasca, a inceput sa imi fie sila auzind de acel srv mai ales atunci cand observ ca vin si il ataca pe (Ciupa) cu motivul ca nu este admin s.a.m.d , dupa ce mi-a zis si mie ca eu nu merit nici macar slot ca dau ban aiurea s.a.m.d :Chatterbox . Gandirea mea a fost una gen (Dc sa ajut acel srv cand pot sa ajut srv pe care joc , logic nu?) Pur si simplu nu am dorit sa ajut acel srv, cu toate astea am obtinut cv voturi pentru war4 (dupa ce mi-a atras atentia bobby) Cum a zis si Mastermind intram sa ne relaxam dupa o zi grea de munca/scoala s.a.m.d dar cand observi ca unii abereaza rau mai rau aberezi si tu in acel moment.
Cu toate astea am incetat sa mai postez unde observ o discutie gen (war4/admini s.a.m.d) nu sunt implicat , nu ma mai implic -

PS: Nu stiu dc am senzatia ca va incepe o cearta mare - -

aDwar3 - Casuta vocala

Last edited by xD!. on 12-12-2012, 01:11:24; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ruin

[Psychotic Bastard]

Post Posted: 11-12-2012, 13:38:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut topic-ul asta ca sa dam mana unii cu altii si sa lasam problemele departe. Daca si germanu isi cere scuze pentru *** esti dispus sa iti ceri si tu scuze pentru acea glumita? Nu vreau sa fie o cearta mai mare. Vreau sa facem pace si sa ajutam TOTI pentru o comunitate unita si mare ( cum spunem ca suntem ).

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 11-12-2012, 13:42:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Cu toate astea am incetat sa mai postez unde observ o discutie gen (war4/admini s.a.m.d) nu sunt implicat , nu ma mai impic -

- cand iau o decizie nimeni nu poate sa o schimbe

PS: nu sunt persoana care sa se milogeasca si sa isi ceara scuze, am gresit am fost pedepsit.

://edit

Inca o chestie pe care nu o inteleg ar fi.
- dc a trebuit sa fiu eu un exemplu ? dc a trebuit sa faci referire direct catre mine? Aceste probleme war3 / war4 nu sunt doar de acum si nu sunt prima persoana care are ceva cu un admin/player de pe alt srv, daca observi chiar si pe war3 sunt unele probleme admin/admin sau player/admin.

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 11-12-2012, 14:28:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A facut direct referire la tine,pentru ca esti direct implicat in acest conflict. Se poate rezolva foarte simplu,addy si weed sa se evite total si cine mai produce conflicte intre cele 2 servere sa fie sanctionat. Nu exista adminii de pe war3 sau de pe war4 sunt mai buni sau mai prosti,toti suntem playeri,toti suntem oameni,toti gresim,toti platim. Ai fost sanctionat si nu mai esti bine venit acolo,nu mai cauta conflicte,acelasi lucru si pentru weed, joci pe serverul nostru,nu te poti controla in prezenta lui addy,incearca sa-l eviti. Foarte simplu!!

EDIT: Mai las deschis topicul asta maxim 2 zile,sunt curios ce are fiecare de spus si la ce concluzie ajungem. Daca se incepe o noua cearta voi sanctiona pe cel ce incepe si pe cel ce participa -. Cum incepe cearta topicul va fi inchis. Sunt cu ochii pe voi -

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 11-12-2012, 16:49:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred k in toata perioada asta de cand joc nu m-am certat cu nici un admin dupa 3 sau dupa 4 chiar si knd m-am jucat la voi pe server nu imi amintesc sa fi luat vreodata gag sau sa fac vreo reclamatie, cu majoritatea adminilor m-am inteles f bine... singura chestie ce m-a deranjat la Ciupa a fost k ne-a luat de sus, adica noi adminii dupa war4 suntem praf si el e acel admin atotstiutor, dupa care am mai fost si jignit prin pm... ca eu nu cunosc comenzile k e cu 10 clase mai sus k mine etc -... Nu cred k am gresit cu nimik k am deschis topic la voi... niciodata nu m-am bagat in deciziile luate de voi asupra codatilor si nu numai, am vrut doar sa ii demonstrez k nu e cu nimic mai presus k mine si sa il fac sa inteleaga sa nu se mai creada zmeu k nu este chiar asa. Este singurul post al meu aici nu vreau sa incepem o noua cearta. Nu am nici o dusmanie cu nici un jucator sau admin de pe war3 sau war4.

Bafta!!

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 11-12-2012, 17:39:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea este ca se poate rezolva foarte usor, esti admin asta inseamna ca esti responsabil de actiunile tale, cand afirmi ca war3 este in razboi cu war4 iti asumi responsabilitatea in fata ownerilor, iar aici ownerii trebuie sa fie exigenti, nu sa ierte de fiecare data.

Deasemenea am vorbit cu Ion si cu Zookey, war4 chiar are nevoie de ceva ajutor.
Astept raspunsul ownerilor de pe war4, in caz ca sunt de acord, putem face o cupa (1 vs 1 cu un premiu gen steam) pentru adminii war3/5/6/7 ce se duc macar 10 minute/zi pe war4 sa schimbe o mapa, sa scoata un codat, sa vada ce jucatori se implica pentru a le propune ownerilor un eventual admin-trial sa inceapa sa-si formeze iar cercul de admini online war4.
Aici nu este vorba de persoana, este vorba de server, nu conteaza ce problema ai tu ca jucator/admin cu un server anume, te conformezi cererilor ownerilor sau va despartiti, eu asa vad lucrurile, se taie raul de la radacina.

0 0

Back to top
Ganja*

[Shameless]

(online 2 days ago)

Votes: 155

Post Posted: 11-12-2012, 18:21:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa fiu direct la subiect , spun pe scurt ca pentru a putea ajuta war4 trebuie ca adminii de acolo sa 'colaboreze' si sa abordeze mai calm discutiile cu noi , daca mai intram pe acolo si dam un sfat sa nu creada ca ii luam peste picior sau vrem sa le aratam ca au gresit cum a interpretat 'D@NEZU' acum ceva vreme.
Eu unul ma ofer sa intru cand pot si cand e mai full serverul , sa ajut intr-un fel (sfaturi , codati , orice).
M-as bucura sa vad war4-ul ca acum 2-3 ani , adica full mai tot timpul , sper ca ownerii de pe 4 sa propuna si ei niste solutii ca sa putem incepe sa 'ridicam' serverul.
Asteptam pareri si persoane dispuse sa ajute , multumesc !

0 0

Back to top
Ryker

[NarsiL]

(since 25-04-2019 12:45)

Votes: 143

Post Posted: 11-12-2012, 21:16:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In opinia mea, problema este ca adminii de pe war3 se considera superiori adminilor de pe alte servere.
De ex. cand intra pe war4,5,7 trateaza adminii de acolo cu inferioritate.

0 0

Back to top
mSx

[Account disabled]

(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 11-12-2012, 21:25:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si daca xD! va continua cu jignirile si tot ce mai spune nu se va ajunge la o intelegere...pentru ca el va continua sa jigneasca, adminii de pe war4 nu se vor lasa umiliti si vor raspunde si tot asa va fi o cearta generala...
Cea mai buna solutie ar fi ca cei care nu se inteleg cand se inteleg pe sv/forum sa nu inceapa sa se jigneasca sa nu inceapa cu ironii sau lucruri de gen...sa se ignore ca si cum ar fi 2 playeri obisnuiti care nu se cunosc.

0 0

Back to top
BucovinA

[cristake-]

(since 29-01-2019 19:20)

Votes: 15

Post Posted: 11-12-2012, 21:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In concluzie, ar trebui sa fim uniti, sa ne ajutam unii pe altii. Nu mai fiti rasisti. Stima.

0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 11-12-2012, 22:15:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun.Am inteles problema. Deci,adminii de pe war3,daca nu va convine modul in care ceilalti admini admineaza va rog eu frumos sa nu mai intrati pe server cand sunt adminii respectivi on. E foarte simplu. Fiecare in familia lui isi spala rufele. Se poate face pace? addy? ceilalti implicati? Trebuie sa va iau ca pe aia mici, "da mana cu colegu" "gata nu va mai certati" . off

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
Ciupa

[Creep]

(since 20-04-2016 14:01)

Votes: 16

Post Posted: 11-12-2012, 22:27:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ganja* wrote:
Sa fiu direct la subiect , spun pe scurt ca pentru a putea ajuta war4 trebuie ca adminii de acolo sa 'colaboreze' si sa abordeze mai calm discutiile cu noi , daca mai intram pe acolo si dam un sfat sa nu creada ca ii luam peste picior sau vrem sa le aratam ca au gresit
+1

@panacas,daca te gandesti mai bine,totul a inceput de la faza cand ai zis tu "ai invatat si tu sa dai amx_vote" , aici m-ai luat de sus,era si normal sa ma enervez tinand cont ca nici macar nu ma cunosti(ca sa poti spune tu cate comenzi stiu sau nu),nu mi-ai urmarit activitatea de admin , de acolo si restul reactiilor.Pe viitor sper sa putem evita certurile si sa colaboram.

BucovinA wrote:
In concluzie, ar trebui sa fim uniti, sa ne ajutam unii pe altii. Nu mai fiti rasisti. Stima.
+1

0 0

Back to top
Ruin

[Psychotic Bastard]

Post Posted: 11-12-2012, 22:28:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Macar aici, online, se pot lasa rautatile si orgoliile deoparte si putem incerca sa fim oameni - De-asta am deschis topic-ul ca sa se gaseasca o solutie de mijloc pentru a evita penibilitatile care se intampla intre admini de pe servere sora...Ar trebui sa ne ajutam unii pe altii nu sa ne ingropam.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eT | Bobby, 12 December 2012 18:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 04-12-2024, 02:14:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x