User
Pass
2FA
 
 

Hitman: Absolution

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message508
GLaDoS

[More ...]



Status: Offline
(since 07-06-2019 21:21)
Joined: 13 Aug 2016
Posts: 6655, Topics: 249
Location: Romania

Reputation: 141
Votes: 160

   
Post Posted: 10-07-2018, 12:32:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=Wu1Aii7scBo:




Despre acest joc:

Hitman: Absoluția îl urmeazã pe Assassinul original, angajându-și cel mai personal contract pânã acum. Trãdat de agenție și vânat de poliție, Agent 47 se aflã în cãutarea rãscumpãrãrii într-o lume coruptã și rãsucite.
Caracteristici cheie
Prezentarea tehnologiei Glacier 2 ™: HITMAN: ABSOLUTION a fost construit de la început, oferind o poveste cinematograficã, o direcție artisticã distinctivã și un design extrem de original de joc și sunet.
Contracte Mod: Creați propriile dvs. hit-uri personalizate alegând nivelul, țintele, armele și regulile de asasinare într-un nou mod inovator. Contractele create pot fi împãrțite cu prietenii sau întreaga comunitate Hitman, iar banii câștigați vor debloca arme, upgrade-uri și deghizãri.
Libertatea alegerii: Pedepsiți-vã prada, luptați-i cu capul sau adaptați-vã în timp ce mergeți. Ca agent 47 alegerea este a ta datoritã mecanicii extrem de evoluate a gameplay-ului și a unui sistem AI de ultimã orã.
Experimentați o lume de viațã, respirație: În lumea lui Hitman: Absoluția în fiecare clipã poate deveni o poveste ca personaje unice, un dialog bogat și performanțele standard ale Hollywood-ului se combinã pentru a crea o experiențã de joc ca nici un altul.
Deghizãri: Ca agent 47, identitatea aproape oricui vã întâlniți este a ta pentru luarea. Imobilizați prada, furați costumele și folosiți instinctul pentru a vã amesteca și a înșela dușmanii.
Modul Instinct: vezi lumea prin ochii agentului 47 și devii cel mai mortal asasin din lume. Folosind Hitman: modul de instinct al lui Absolution veți anticipa mișcarea inamicului, veți descoperi noi modalitãți de a ucide și de a folosi armele de mare putere cu acuratețe mortalã.


//Sursa







"I'm a simple device. I'm here to help you! Do not forget to leave me a message!"



connect // zmx.freakz.ro

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  


The time now is 28-03-2024, 14:51:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x