User
Pass
2FA

How to become a glad as enha shaman (Bigblackjoey,twetyz,cameronqt)
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4098
bossutai

[Freakazoid]

Status: Offline
(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 27-10-2013, 17:22:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu jucand enha nu am observat niciodata bugul. Abia cand mi-a zis un player am vazut ce si cum....nu prea ai cum sa-l eviti ca enha pentru ca ai nevoie si de slow/dispell self slow si de fire totem.... ar trebui reparat cat mai repede asta e clar...dar nu prea poti sa-l eviti. Raised eyebrow

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kantz
[Banned user]

Banned

(since 28-11-2013 14:55)

Votes: 2

Post Posted: 27-10-2013, 19:58:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bbj tot un warr slab a ramas
0 0

Back to top
Annihilan

[Mentally Stable]

(since 02-01-2019 19:12)

Votes: 9

Post Posted: 27-10-2013, 21:22:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kantz wrote:
bbj tot un warr slab a ramas

Cum iti permiti sa il insulti?! E vedeta Freakz, are v@lo@r3

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 28-10-2013, 00:39:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si asa apar flame-uri grave pe aici.

No more hating please ... un blue man sa dea TC.
De ce deschideti topic-uri de genul nu stiu.

Cu respect pentru playeri ... Annih here. -

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Post Posted: 28-10-2013, 11:49:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
Da prietene stiu. O sa incep sa ma apuc si eu de exploituri INVOLUNTARE.

Involuntar inseamna ca o face fara sa vrea(sunt aproape sigur ca nu vrea sa faca exploit pentru ca e o miscare logica). Sa ceri unui shaman sa nu se foloseasca de toteme e ca si cum i-ai cere unui warr sa nu dea Heroic strike sau execute. Poti sa joci fara heroic strike?

Cand foloseste un singur om un bug in interes personal, este exploit. Cand se folosesc toti shamanii de pe server de el pentru ca nu au cum sa il evite, este BUG.

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 28-10-2013, 11:53:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
bigblackjoey wrote:

Poti sa joci fara heroic strike?

Da, in loc de heroic strike dai slam.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 28-10-2013, 12:11:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
3:07 a mai observat cineva ca dau fearu si il mananca textura?

Si asta nu ti se pare exploit.. dai fear si il bagi in textura? Sunt curios cate arene ai castigat profitand de exploitu cu fear?! Pe cati ai bagat sub harta sau i-ai blocat in pereti?

Eu am patit-o in bg..mi-a dat unu fear inainte sa castig si m-am trezit ca zbor prin harta. Am dat leave bg dar caracteru meu tot zbura de nebun prin textura.. A trebuit sa dau alt + f4 si unstuck de pe site.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 28-10-2013, 12:19:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e o problema globala asta cu CC mancat de textura. Dau cyclone instant, adversar aproape out of LoS, nu intra cyclone, no dispell la instanta, no immune. Random texture bug. Se intampla de multe ori.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
clmn

[Mentally Stable]

(since 10-05-2014 17:54)

Votes: 2

Post Posted: 28-10-2013, 17:17:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa nu-l mai aud pe Cameronqt asta ca e involuntar ca-mi ies din minti. Mi-a facut un abuse ratatu azi in arena de zile mari. De cateva ori scapa popa lui cu 10k viata si venea sa puna totemele langa mine, punea flame shock sa ma atace searingu pe mine si gata, healeru lui fugea si el statea langa mine si nu facea nimic, nu ma ataca sa nu cumva sa ma scoate vreo secunda din stun. Bun, nu se poate juca fara si bla bla, dar macar banatii pe nesimtiti... unde e pedepsirea exploiterilor?
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-10-2013, 21:00:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
david33 wrote:

Si asta nu ti se pare exploit.. dai fear si il bagi in textura? Sunt curios cate arene ai castigat profitand de exploitu cu fear?! Pe cati ai bagat sub harta sau i-ai blocat in pereti?

Eu am patit-o in bg..mi-a dat unu fear inainte sa castig si m-am trezit ca zbor prin harta. Am dat leave bg dar caracteru meu tot zbura de nebun prin textura.. A trebuit sa dau alt + f4 si unstuck de pe site.

Cum sa iti zic eu..nicioadata? si nu ramai blocat in pereti,bagat sub harta 3 secunde ca il duce inapoi
E al doilea post in care te dai destept la mine(primul fiind ala cu dk icebound sparge ring ,,pro)
Bg e ceva,arena e alt ceva..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Annihilan

[Mentally Stable]

(since 02-01-2019 19:12)

Post Posted: 29-10-2013, 02:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scott wrote:
gamer4life wrote:
bigblackjoey wrote:

Poti sa joci fara heroic strike?

Da, in loc de heroic strike dai slam.

Slam da foarte putin in PvP aici, am tot incercat specul si nu merge de nicio culoare.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 29-10-2013, 13:57:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
gamer4life wrote:
david33 wrote:

Cum sa iti zic eu..nicioadata? si nu ramai blocat in pereti,bagat sub harta 3 secunde ca il duce inapoi
E al doilea post in care te dai destept la mine(primul fiind ala cu dk icebound sparge ring ,,pro)

Am observat ca tie iti cam place sa deviezi de la topic ..probabil simti nevoia sa te simti important. Sa iti amintesc de topic: Cineva cere ban pentru utilizarea unui bug in arena de catre un shaman ce nu poate fi evitat, lucru absurd deoarece shamanu este dependent de totemele sale in pvp.

Chestia cu fear care te baga uneori in textura este cam acelas lucru cu totemele si acum intervii tu si zici "bla bla bla io am zis, tu ai zis, bla bla bla, mi-a fost lene sa verific ca sunt uber pro, bla bla bla, io stiu mai bine bla bla bla" (in caz ca te simti jignit, nu trebuie deoarece cam asa suna tot ce spui tu peste tot=> foarte previzibil)

Nu poti considera exploit un bug inevitabil!!!

0 0

Back to top
N e l l y
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2014 10:02)

Votes: 13

Post Posted: 29-10-2013, 18:17:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugul e involntar si nu ai cum sa nu folosesti totemul mai ales ca enha, iar arena s-a pierdut din alte motive nu de la bugu ala care a fost la inceputul arenei si care nu a afectat cu nimic.

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-10-2013, 12:13:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
david33 wrote:
gamer4life wrote:
david33 wrote:

Am observat ca tie iti cam place sa deviezi de la topic ..probabil simti nevoia sa te simti important. Sa iti amintesc de topic: Cineva cere ban pentru utilizarea unui bug in arena de catre un shaman ce nu poate fi evitat, lucru absurd deoarece shamanu este dependent de totemele sale in pvp.

Chestia cu fear care te baga uneori in textura este cam acelas lucru cu totemele si acum intervii tu si zici "bla bla bla io am zis, tu ai zis, bla bla bla, mi-a fost lene sa verific ca sunt uber pro, bla bla bla, io stiu mai bine bla bla bla" (in caz ca te simti jignit, nu trebuie deoarece cam asa suna tot ce spui tu peste tot=> foarte previzibil)

Nu poti considera exploit un bug inevitabil!!!

Ok,in primul rand nu e cerere ban,e in sectiunea discutii boy
Fearu te baga in textura doar in nagrand arena si ce am postat eu e ca am dat fear si fearu a fost mancat de textura si nu a fost luat de nimeni
Si,ca sa iti raspund la ,,exploitul cu fear'' se intampla foarte rar,in nagrand arena
Daca pici cu fearu in textura nu ramai blocat,te duci pe mijlocul arenei in secunda a2a,dovada ca nu stii ce vorbesti
Nu am castigat nici o arena cu exploitul,cum ii zici tu

N e l l y wrote:
Bugul e involntar si nu ai cum sa nu folosesti totemul mai ales ca enha, iar arena s-a pierdut din alte motive nu de la bugu ala care a fost la inceputul arenei si care nu a afectat cu nimic.

Cu tot respectul ,il poti observa pe bbj ca nu se duce pe priest deoarece sunt blocat si nu ii pot da heal de dupa pillar
Arena putea sa mai dureze daca priestul lua fearul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 01-08-2025, 04:23:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password