User
Pass
2FA
 
 

Huge ms

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message238
richard54

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 22-08-2020 16:38)
Joined: 27 Dec 2012
Posts: 95, Topics: 25
Location: Romania

Reputation: 69.1
Votes: 9

Post Posted: 25-08-2018, 16:12:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!

Atunci cand pornesc wow-ul din FISIERUL LAUCHER, aplicatia launcher_wow.exe, am msuri uriase, nimic nu mi se incarca, playerii nu apar si, sus, este o rotita care spune „Important data is being downloaded” (Credeti-ma ca am stat de dimineata pana la ora actuala, 5PM, in speranta sa se amelioreze, dar nu s-a intamplat asta), dar NU primesc kick.
In schimb, daca deschid aplicatia launcher_wow.exe din FISIERUL WOW propriu-zis, totul se misca bine, am msuri normale, dar primesc stun de 1 minut (nu de 15 secunde, precum ai primi daca ai deschide aplicatia wow cu icon de Warcraft), urmat de 2 mesaje, iar, in final, de kick. (Mesajele amintite sunt urmatoarele ---1. interfata a fost actualizata in cadrul a x fisiere-initial au fost 12, dupa care 20, iar, in ultimul screenshot, figureaza 24, 2. launcherul este prea vechi) - acest aspect iese in relief, mai bine, in ultimul screenshot.

Pe scurt, deschis din FOLDERUL LAUNCHER, totul se misca greu, dar NU PRIMESC KICK. Deschis din FOLODERUL WOW normal, totul se misca bine, dar PRIMESC KICK.

Nu pot lua in calcul faptul ca am stats proaste la calculator, iar internetul imi merge bine. (however, presupun ca mi-ar fi mers prost si in folderul wow propriu-zis, daca internetul mi-ar fi jucat feste).

In final, este ceva ce am uitat sa fac? Deschid wow-ul de unde nu trebuie? Mai trebuie facuta vreo modificare? La postarea cu probleme, nu figureaza nimic legat de ceea ce fac eu aluzie.


P.S. Primele 2 poze sunt dechise din FOLDERUL LAUCHER, urmate de alte 2, deschide din FOLDERUL WOW.

https://imgur.com/a/JsJXF8s

Va multumesc!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 04-05-2024, 22:13:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x