User
Pass
2FA

Hungerer vs Vial

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1462
Ask the Arrows

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-04-2016 12:36)

Votes: 9

Post Posted: 01-09-2013, 12:19:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea e simpla , tocmai am achizitionat un hungerer hc din firelands si ma gandeam sa inlocuiesc vialul hc .

Deci , https://www.wow-freakz.com/item_finder.php?item=69112&&name=the-hungerer + valor trinket

sau

https://www.wow-freakz.com/item_finder.php?item=69112&&name=the-hungerer + https://www.wow-freakz.com/item_finder.php?item=77999&&name=vial-of-shadows

sau

https://www.wow-freakz.com/item_finder.php?item=77999&&name=vial-of-shadows + valor trinket ?
Joc atat survival cat si BM si ma refer strict la pve .

Personal am facut cateva teste si combinatia de valor trinket + hungerer aduce un bonus de 1-2k dps (dummy) fata de vial + valor trinket .
Astept opinii bazate pe argumente , mersi .

This narcissism is a system to intimidate
Perpetuating overcompensating your self hate.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

(since 26-05-2019 09:14)

Votes: 65

Post Posted: 02-09-2013, 09:42:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe dammy o sa-ti aduca in totdeauna trinketa cu proc plus de dps, pt ca la procu de haste tu castezi o idee mai rpd cobra, cum dammy nu scade niciodata sub 90% ca sa nu mai stea in functiune Careful aim tu o sa dai numa criticale pe cobra. La bm merge mai bine trinketa de pe valor si vialu, ai atat de mult atack power incat trinketu ajunge si la 40k crit, la survival depinde de gear, eu la 403 dau cam 27 28k. Zic ca-i mai ok vialu, nu din pct de vedere al item lvl, ci pt ca survival in sine nu e spec de cast. Daca jucai marksmanship da mergea

0 0

Back to top
Ask the Arrows

[Mentally Stable]

(since 01-04-2016 12:36)

Votes: 9

Post Posted: 02-09-2013, 11:42:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La asta m-am gandit si eu , si dupa cateva teste in raiduri am ajuns la concluzia ca tot vial + valor primeaza hungerer .

This narcissism is a system to intimidate
Perpetuating overcompensating your self hate.

0 0

Back to top
africa

[Royalty insde my DNA]

(since 23-05-2023 10:52)

Votes: 32

Post Posted: 02-09-2013, 16:17:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca joci Surv, parerea mea este ca Vial HC + Hung HC are trebui sa fie top. Ai pe tot parcursul fightu-ului acel +agi(si din cate stiu eu agi pe surv e mult mai bun decat agi pe mm pt ca ai talente care dau increase, cum e si sub rogue vs combat rogue).

Eu joc BM si inca astept sa pice Hung HC, si cu siguranta voi inlocui VP trinket.

0 0

Back to top
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

Post Posted: 02-09-2013, 22:26:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

africa wrote:
Daca joci Surv, parerea mea este ca Vial HC + Hung HC are trebui sa fie top. Ai pe tot parcursul fightu-ului acel +agi(si din cate stiu eu agi pe surv e mult mai bun decat agi pe mm pt ca ai talente care dau increase, cum e si sub rogue vs combat rogue).

Eu joc BM si inca astept sa pice Hung HC, si cu siguranta voi inlocui VP trinket.

hung hc pe bm e useless, ai un spel care se numeste focus fire care da 15% haste. Si continui sa zic aceeasi chestie, vialu pe bm e mult mai bun ca pe restu specurilor, la ~403 ilvl full bufat pe bm aveam 35k atack power pasiv, fara nimic aactivat, vialu da dmg in functie de atack power, in hagara la increase am dat 110k cu trinketu pt ca la burst am atins si 45k atack power, e mai bun garantez

0 0

Back to top
africa

[Royalty insde my DNA]

(since 23-05-2023 10:52)

Votes: 32

Post Posted: 06-09-2013, 23:51:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FuNKyZz wrote:
africa wrote:

hung hc pe bm e useless, ai un spel care se numeste focus fire care da 15% haste. Si continui sa zic aceeasi chestie, vialu pe bm e mult mai bun ca pe restu specurilor, la ~403 ilvl full bufat pe bm aveam 35k atack power pasiv, fara nimic aactivat, vialu da dmg in functie de atack power, in hagara la increase am dat 110k cu trinketu pt ca la burst am atins si 45k atack power, e mai bun garantez

Ai zis exact ce am zis si eu, ca vialul este BiS. Cumva te referi la VP trinket?
Totodata, tu spui ca un trinket care iti ofera un numar foarte mare de passive agi este useless pentru ca tu consideri ca haste-ul este useless pt ca ai focus fire.... Si atunci haste-ul din VP trinket cum e? Chiar daca dai reforge din haste->crit/mast, tot ramane destul.
Parerea mea, si repet PAREREA MEA, este ca passive agi >>> proc sau on use agi, pt ca beneficiezi non stop de el.

0 0

Back to top
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

Post Posted: 07-09-2013, 00:32:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prea putin passive agi ca sa fie la fel de bun cu 2200 agi la 1 min .. si dupa reforge ramane 200 si cv haste aproximativ, nu e ca si cand mi-ar da hung hc 1700

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 14 February 2016 06:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-08-2025, 21:56:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password