User
Pass
2FA

I was such a noob when I started
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 19, 20, 21  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message77276
DeadBeat

[Account disabled]

Status: Offline
(since 21-08-2011 10:32)

Votes: 11

Post Posted: 07-02-2011, 16:41:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dudutech wrote:
Va Salut, ieri cautam si eu un server sa ma joc, am ajuns pe la level 24 cand intra Shockeru sa arate ce smecher e... eu ma gandeam ca e server k lumea, joc si eu wow de 4 ani si am o multime de prieteni care joaca aici asa ca si eu am intrat dar vazand asta am iesit ca mi sa facut scarba, el este ca un dictator, au luat ban vreo 5 playeri numai pt atat "Shockere nu te enerva frate, este dar un joc" pt asta sa dai ban 6000 days si chestii de genu nu e corect... Nu am stiut unde sa postez asa ca m-am gandit ca aici ar fi bine, probabil iau si eu ban pe IP si se sterge postul dar nu conteaza, macar am zis ce am avut de zis, va multumesc, doresc toate cele bune celor care joaca aici -

BA JUR!! NU VA MAI SUPORT. E serverul lui , regulile lui. Nu iti convine? Cauta alt server , S@L
On: Am crezut ca faci level 70 , si e gata jocu , nu stiam ce e ala pvp , pve ,ce e ala DPS , multeee. -

r:Knock Knock!
r:Who`s there?
r:Sex!
r:Sex who?
r:Sex with me!
r:BANG!
f:That`s so romantic..
r:Whatever

http://www.youtube.com/watch?v=NIGJbFMCcfk !!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
hej
[Banned user]

Banned

(since 02-07-2011 15:28)

Votes: 21

Post Posted: 07-02-2011, 17:51:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aveam un spriest pe Tarren Mill si spamam DP cu Mind Flay in BG-uri. D'oh

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 07-02-2011, 18:11:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hej wrote:
din curiozitate, asta knd era ?

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 07-02-2011, 19:40:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prima zi de wow pe scapegaming 2.4.0 imi fac un orc war(ca era musculos si mare) fac lvl 20 dupaia il sterg...imi fac un BE pala si fac lvl 55 numa din noroc.Am aflat de quest helper si de acolo imi umpleam quest log-ul cu orice gen de quest indiferent de lvl:)). ajung lvl 70 si ma duc in primu meu raid zul'aman ma duc retry si ies holy:))...adica intru acolo cu iteme de retry si pe cand ies aveam mai multe iteme de holy(inclusiv scut).
incep sa fac si eu bt si imi era lene sa mai continui moment in care imi dau paladinu unui tip.Doua saptamani mai tarziu era full tank gear si holy Surprise mi-l iau inapoi:)) si ma dadeam mare la prieteni ca eu l-am facut.Mergeam in The Eye(sau cum ii zice la instanta cu kael'thas si unde pica mountu phoenix) si ma enervam ca nu puteam trece de trashu de la intrare(eram doar 2 player un war de 12k HP si eu).imi bagam emuhack si radeam cand mergeam prin ogrimar si omoram playerii de aceeasi factiune moment in care am luat ban:(

0 0

Back to top
hej
[Banned user]

Banned

(since 02-07-2011 15:28)

Votes: 21

Post Posted: 07-02-2011, 19:52:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Setemotion wrote:
hej wrote:
din curiozitate, asta knd era ?

2.4.3

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 23-06-2012, 14:49:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dadada nu sa mai postat aici de un an si ceva dar topicul e frumos:)
Prima oara in wow pe un server de 2.4.3 Alcatraz cu nijte prieteni am ramas cu gura cascata cand am vazut warglaivele de la illidan si am vrut si eu.
Primul caracter un blood elf rogue de ce?auzisem ca se face invizibil si mio placut:D nu stiam cei ala ambush sau stun stiam sa dau hemmorage si vanish cand tre sa fug restu le apasam aiurea de frumoase nu stiam ces alea combo points si smecherii etc.Mam plimbat pe multe servere si pe nici unu nam invatat sa joc calumea.Dupa ce faceam 70 stateam numa in gurubashi arena cu 2 prieteni care erau si ei tot rogi si dadeam amandoi pe cate 1 si muream de cate 3 ori pana sal caftim.
Nu stiam cei aia heartstone o tineam in bag findca arata frumos.
Cand mam bagat pe freakz era pe wotlk am facut level numai din mobi adica NUMAI din mobi creca am stat vreo 4 luni.
Mai tin minte pe alte servere ca nu stiam cei ala barber shop si stergeam caracterul cand vroiam alta freza.
Primu priest : cand am vazut ce scrie in levitate am crezut ca ma face sa zbor eram foarte entuziasmat vise spulberate cand il dau prima data si vad ca ma ridica de la pamant umpic singuru spel carel foloseam era holy nova.
Pe freakz am invatat sa joc cat de cat ma apucasem sa citesc ce fac spellurile si am invatat cand sa le dau.- atat deocamdata altceva numi mai amintesc.
AAAA da ma inviam mereu de la spirit healer nu stiam cei ala corpse.

0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-06-2012, 15:18:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m-am apucat de wow prin 3.0.9 wotlk, nu aveam habar de nimica lore, spells,etc. legat de joc, doar l-am vazut pe "ala cu sabie misto si dragonu schelet care iese din gheatza" intr-un trailer si am zis sa vad cum e jocul asta -)

mi-am ales warlock primul char, pana la lvl 15-20 am omorat mobii doar cu shadowbolt care era pus random in bara si autoattack cu sabia/daggerul/stafful -
la un moment dat m-am intalnit din intamplare cu alt player care mi-a spus cum sa iau learn/pun in bara/folosesc si restu de spells din spellbook -
si abia pe la lvl 40 am dat join global, nestiind de existenta canalului aluia sau de existentza flymasterilor, mergeam de nebun harti intregi pe jos.

0 0

Back to top
Fowb

[Assasin]

(since 10-12-2019 13:37)

Votes: 33

Post Posted: 23-06-2012, 15:42:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand m-am apucat de wow(lk 3.0.1) cresteam fiecare clasa pana la lvl 10 si ii dadeam delete. Nu stiam ce era ala pvp, pve. Abia pe 3.0.9 am aflat ce sunt alea bg's - . Si aveam obiceiul sa imi bag itemele in bag si sa alerg naked prin stormwind(fiind hoarda)
0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 23-06-2012, 16:06:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu tineam autoatacku pe bara primele luni cand m-am apucat de wow.

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Zgary

[EPURY]

(since 08-10-2021 10:07)

Votes: 28

zgary40 
Post Posted: 23-06-2012, 16:38:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Eram prin ashenvale si am vrut sa omor ceva (credeam ca este un mob) dar defapt era un druid

2.Ma miram la toate itemele epice de lvl 80 (asta era prin patch 3.0.8 sau ceva de genul)

3.Aveam o dorinta sa ajung sa il bat pe Kel'Thuzad (habar-n-am de ce)

4.Nu invatam toate spellurile de la trainer (le citeam si alea pe care le credeam inutile nu le invatam)

5.Aruncam armele si armurile cand se ducea durabilitatea

multe altele de genu'

League of Legends Player
0 0

Back to top
0gravity

[Mentally Stable]

(since 20-02-2015 04:08)

Votes: 2

Post Posted: 24-06-2012, 11:15:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doamne ce de amintiri o sa scriu doar cateva :
1. primu meu caracter a fost pe 2.4.3. pe un svr romanesc f bun la acea vreme ; miam facut druid pt ca mi se parea misto toata chestia cu natura and other bullshit , eram super fericit knd am invatat sa ma transform in urs/pisica , atat de noob incat ma chinuiam f mult la q ( cu toate ca stiam engleza , erau unele mai ciudate) le dadeam google translate -
2.tot cu druidu aveam iteme cu agility/str si spec de balance , foloseam boomkinu ca sa dau cu maceu - am ajuns la lvl 70 in secunda 2 am intrat in zulaman cu guilda si miau explicat unii cum sa dau roll la iteme si ce sa fac la bos ; am iesit de acolo cu gear epic de feral si spec de balance , am intrat in primu meu bg si nu stiam dc rade lumea de mn knd ma vedeau in boomkin + iteme cu agility ( pana la urma mia explicat 1 sa schimb specu pe feral si sa stau in cat form , am uitat sa zic ca mai stateam si pe balance si dadeam bleeds in cat form ...- )
3. dupa vreo 2 sapt credeam ca mam desteptat dar alta faza , intru in BT si aud pe chat cum leaderu ne spunea sa nu ninjam , ca dak vede ninja ii da kick:)))))) ajungem noi pe la primu bos la care 1 baga peste dala care te face ori pirat ori ninja si il transforma in ninja=)) eu care nu stiam ce e aia ninja la bos am inceput sa strig ca playeru respectiv e ninja si a primit kick - dupa mia explicat un prieten ce insemna ninja c adevarat ( toate astea se intamplau acum 4-5 ani )

0 0

Back to top
Hardwell

[forbidden sorcery]

(since 22-02-2022 09:13)

Votes: 44

Post Posted: 24-06-2012, 13:43:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-la level 80 se termina jocul
-bg-uri in gear verde
-100g era incredibil de mult
-ce-i aia lfm , lfg, etc
-oh look , he has 3k gs , he's such a badass! -
etc
m-am apucat cand a aparut wotlk

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 24-06-2012, 16:45:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inceput cu cateva luni ianinte sa se bage 2.4.3 pe un server romanesc, 2.1 cred ca era..., mi'a facut altcineva jocul.

Aveam mage, credeam ca daca cresc in level o sa pot purta leather, mail. Am sters caracterul din cauza asta pentru ca am crezut ca e "defect" dupa ce am intalnit un player mai mic ca lvl decat mine dar care purta mail.

Am facut lvl up la limba engleza 1 luna intreaga citind questuri (am ajuns pe la 45 parca pe 1x) pana am aflat de quest helper si alte addons

A urmat perioada in care aveam /yell la orice spell pe care il castam cand am aflat de macros.

Timp de 6 luni de zile am facut exclusiv pvp la lvl 70 pana m'a inivitat cineva intr'un raid si am vazut ce e aia.

Hoinaream de nebun pe toata harta cu primul mount pt care l'am avut, ever, calul flambat de la warlock.

Ma bagam in seama cu toata lumea pe care o intalneam , pentru ca rar gaseam playeri in drumetiile mele, factiunea A era undeva 20-30% fata de horde.

Primul hordac pe care l'am vazut m'a speriat teribil cand am vazut ca el are Helm armor si eu nu, si avea si craniu la level. Am fugit din westfall pana in goldshire si am dat logout sa nu ma prinda.

Credeam ca daca o sa am level suficient de mare si gold destul de mult o sa pot sa cumpar o cetate. lol

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-06-2012, 17:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ahaha , am inceput pe TBC , jucam trialuri , si prima data cand am intrat in wow vorbeam cu niste prieteni pe skype, mi-am facut human warlock si era unu dintre aia de pe skype druid in bear form , cand l-am vazut am fugit de el , el dupa mine si urlam ca disperatu "BA MA MANCA URSUU"
also , imi faceam nelfi si faceam drumu pana la elwyn pe jos ca numa acolo stiam questuri -
stiu ca facusem 12k HP pe un rogue , si eram mandru , si ma miram de ce ma bateau alti rogi cu 8k HP Dosent Matter , apoi am inteles ca AP era baza -

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 24-06-2012, 17:40:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la inceputul inceputurilor mele nu mai tin minte pe ce patch era dar cred ca era mai jos de 2.4.3 ca inca nu daduse wipe pe x wow (primul wipe) si la lvl 10 m-am dus in stranglethon pe jos...am murit de 10 mii de ori pana acolo ...dar m-am dus ca auzisem ca acolo sunt si adversari cu care sa ma lupt si dupa ce am fost omorat de cateva ori de crocodilii aia din apa am vazut un druid care de lvl mai mare ca mine arata cu craniu ( nu stiam ca daca arata cu craniu e mai mare ca mine . credeam ca arata cu craniu adversarii )si am fugit dupa el crezand ca il bat si m-a omorat .
apoi m-am lasat de wow am jucat putin pe un server fun instant 70 apoi iar pe x wow apoi iar pe fun si apoi pe x wow cand erau ratele foarte mici 5 x parca... si puneam full stamina pe toate charele . iar pe druid ma credeam imba tank cu full mercilles si full stamina

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 19, 20, 21  Next    

The time now is 13-12-2024, 13:43:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x