User
Pass
2FA
 
 

[INFO] Slowhack

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Tutorials
Author Message1335
Aleex Armanu

[Detinator Server]



Status: Offline
(since 16-05-2022 10:06)
Joined: 25 Feb 2015
Posts: 2285, Topics: 267
Location: Cluj Napoca

Reputation: 844.2
Votes: 96

       
Post Posted: 12-06-2015, 22:38:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In acest topic am sa va explica ce inseamna slowhack.

1. Ce inseamna slowhack ?
Slowhack nu se refera la vreun tip de cod pentru CS, ci la anumite comenzi ce se executa pe un jucator cu un anume plugin, fara acordul lui. Aceste comenzi se refera la adaugarea, schimbarea sau stergerea unui bind, scrierea in fisierele de baza ale CSului care rezulta erori ale clientului si implicat impiedicarea de a mai putea intra in CS/pe oricare server.

2. De ce nu este bine sa folosim slowhack ?
De ce nu ofera eXtreamCS ajutor la pluginurile de genul ?

Valve ofera posibilitatea de a putea inlatura un jucator de pe serverul vostru pe o anume perioada de timp sau chiar permanent. Acest lucru este suficient pentru a scapa de orice jucator doriti de pe serverul propriu fara a fi nevoie sa ii umblati in client.

Ganditi-va doar la un jucator care nu stie atat de multe despre CS. Acesta, odata ce ii se strica clientul nu stie ce sa ii faca pentru a-l repara, ba chiar mai mult poate nici nu o sa se mai joace CS din cauza acestui lucru.

Pe langa aceste lucruri cu comenzile gen slowhack se poate modifica si meniul principal al CSului, fapt care nu difera cu mult de impiedicarea unui jucator de a mai juca CS, deoarece se pot modifica toate optiunile meniului in asa fel incat odata apasate, jucatorul sa fie redirectionat spre anume server. Pe langa ca ii se ia acelui jucator libera alegere la un anume server, sa zicem ca peste cateva luni acel server, singurul pe care poate intra, este inchis. Din punctul acesta, jucatorul nu se mai poate juca pe niciun server si ajungem la problema de mai sus.

Aveti comanda de ban, folositi-o.

3. Ce fac daca un jucator banat isi schimba ip-ul si se poate juca iar pe serverul meu ?
Pentru aceasta intrebare, raspunsul este foarte simplu. CSul este facut de cei de la valve sa se joace pe steam si DOAR PE STEAM. Cei ce nu folosesc steam joaca ilegal si nu ar trebui lasati sa joace pe niciun server, deci daca vreti sa rezolvati aceasta problema, treceti-va serverul pe STEAM ONLY.

4. Ce fac daca am nevoie de ajutor la un plugin cu slowhack ?
Daca dupa cele spuse mai sus inca va puneti aceasta intrebare atunci cititi iar punctele 1 si 2 pana nu o sa va mai puneti aceasta intrebare.


Acestea fiind spuse sper ca v-am lamurit ce este si cu ce se mananca slowhackul.


 
Staff message (EDUTz):
 
Incearca sa nu mai dai copy-paste de prin alte parti, nu e frumos deloc. Next time warn !



ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Tutorials  


The time now is 25-04-2024, 17:16:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x